BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata.

Racusor multumim de cafea. Ce m-am distrat mami cu peripetiile tale din bucatarie. Bine ca ai simtul umorului si poti povesti detasata
Pe mine m-ati debusolat total cu meniurile astea vegetale. Simt ca mi s-au incretit iremediabil neuronii. Oricat de mult apreciez ca v-ati documentat si puteti stapani aceste meniuri, si le puteti gandi, astfel incat sa fie echilibrate dpv nutritiv… eu una ma vad depasita de situatie… Bine e clar ca nici nu incerc prea mult sa ma documentez, asta pt ca mi-e teama inca sa bag tot felul de seminte sau nuci la Riana, pana nu clarific odata pt totdeauna la ce e alergica mandruta mea.

Offf, Denisa… treaza la ora aia!!! Nu e de mirare ca ai momente cand simti ca nu mai rezisti. Oboseala si nesomnul sunt factori importanti in acest sens. .. Sper sa reusesti sa rezolvi si problema ta.

Nici noi nu am mai iesit afara de cand cu viscolul si gerul asta napraznic. Unde mai pui ca ai mei s-au procopsit si cu o raceala buna, intai Razvan, acum Riana....si eu, ..asa ca… ne foim prin casa toata ziua.

Eu mi-am baut cafeaua cu voi, am fugit apoi la cumparaturi ca ramasesem fara provizii. M-am incumetat sa ies cu masina mea fara cauciucuri de iarna..si ce sa zic... supermarket-ul aproape goool. Bine ca am gasit pampers .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am intrat repede sa va spun ca tarta a avut succes la Andrei si-a luat o furculita, a vrut pe scaun (cel mare, nu al lui) si a inceput sa manance tacticos, era tot pe la gurita numa prajitura

nu a iesit amara, poate de la curmale si gris? si eu am pus 2 linguri de pudra de roscove...

auziti, dar o tin la frigider acum?

pufescu multumesc de info despre feramisu...

o sa incerc si eu in weekend mancarea de linte

eu tot imi propun sa nu mai mananc seara, dar nu pot rod intr-una....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Noi acum ne pregatim de iesit afara ca nu se mai poate. Terorista mica mai are putin si scoate parchetul. Acum i-a casunat pe perdelele din dormitor.

Bey care ati comandat toate migdalele de pe site, ca se terminasera aseara cand am facut si eu comanda!

Eu mai iau o pauza de la dulciuri, fie ele si sanatoase ca m-am oprit in loc cu slabitul. A propos ca nu v-am mai spus, am ajuns la 56.5 deci -19kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

carla, nu iti recomand sa incerci doar bitter fara galbenele pt ca usuca pielea si numai aia iti mai lipseste.Daca poti incearca bitter cu ulei de sunatoare(aplicat dupa bitter).La noi nu s-a dus de tot iritatia,dar ameliorarea e spectaculoasa si continuam tratamentul.
Si piticii se irita de la galbenele? La ei ai incercat combinatia sau vrei sa o testezi intai pe tine :) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Adriana, bine ati revenit acasa. Lapte din belsug iti doresc!

Cred ca ma bag la somn, ca tare agitata am mai fost azi noapte. Nu cred ca am dormit adunate 4 ore... si alea dormite cu vise si ganduri zbuciumate. Ma duc sa prind si eu juma de ora.
Va tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Gata, am adormit soricelul atomic!!

Paula: Multumesc mult de intrebare, acum sunt bine, imi vin idei, deh..Ma bucur ca am un copil sanatos si mereu pus pe sotii si cred ca asta m-a scos din gandurile nasoale.Nu ma mai gandesc la ce afost, imi fac planuri de viitor, ca alea conteaza.
Denisa: aoleu mami, cred ca e tare neplacut.eu una am trecut sapt trecuta printr-o infectie urinara si ma trezeam noaptea de usturimi ...pupam mult si iti trimit multe.
Alice: inca esti ZEN.te admir!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Saddie: te admir pentru perseverenta, eu nu-s in stare deloc.Poate dupa concediul din martie ma mobilizez si eu , ca tare mi-e jena cu burta mea .

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute!

am fost la ORL, otita nu mai e, luam inclusiv in seara asta antibioticul...sa fie 7 zile...medicul mi-a recomandat sa nu-l duc la gradi, macar o sapt...ca riscam sa ne intoarcem de unde am plecat... deci...o sa ne distram in casa excelent!!!!

adriana, bun venit acasa...sa dea DD sa scapati de colici, sa fie laptic destul si bebelina care sa daorma bine...

denisa draga mea, of ce nasol cu dermatita ta...totusi trebuie sa mai consulti si alti medici...eu am alta pb...mi se usuca tare pielea de pe degetele de la maini...si pe talpi...e un soi de psoriazis, cred..conform spuselor dermatologului... va trebui sa incep tratament dupa ce termin alaptarea...

azi merg la stoma... deja am emotii..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nu a iesit amara, poate de la curmale si gris? si eu am pus 2 linguri de pudra de roscove...

auziti, dar o tin la frigider acum?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

pai curmalele sunt dulci....nu prea ar avea cum sa iasa amara de la ele

eu zic la frigider - sa nu fermenteze. vorbeste experta gospodina din mine

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Adriana, bine ai ajuns acasa! Iti soresc sa fie cat mai usor posibil, sa fie cuminti fetele! Cum e Natalia? Ii seamana lui Rebe?

Saddie, mamaaaa, ce mult ai slabit! Bravo, super!

Eladea, bine ca a trecut otita! Bafta la stoma! Curaj, mami!

Iuliana, ceva noutati?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput