BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
michelle1981 spune:
In alta ordine de idei ne gandim sa o dam la gradi, sa aiba timo sa se acomodeze pana vine bb2, sa aiba si alte activitati cu copiii de varsta ei. Ma ingrozesc insa viruseii, si programul ei pe care i-l voi schimba.
Momentan doarme de la 22-22.15 pana la 9.30 dimineata, iar eu va trebui sa o trezesc cu noaptea in cap..
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+
Alice_Elena spune:
Paula, ba chiar afara am fost :) mara nu mai iesise de ceva vreme afara. Nu vroia pur si simplu. Azi m-a vazut pe mine ca ma imbrac, vroiam sa ma duc sa cumpar ceva, si a zis va vrea si ea papa. Da nu am stat mult, cam juma de ora.
Eram in farmacie si se tot uita o femeie la ea, o intreba nu stiu ce, si a venit langa mine a pus mana pe piciorul meu si zicea "e mami" :)))) cum se uita tanti aia cum zixea si ea "e mami"
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
bumblebee spune:
Paula , noi nu am iesit nici ieri, nici azi, pt ca sunt -17 grade. Si mie-mi ingheata sufletul, abia respir, de V nu stiu ce sa spun..
Nu mai stiu ce sa mai fac de mancare, nu am mai mers prin magazine, cu V nu am nicio sansa, barbatul cu masina de imprumut, asa ca greu. Sper ca pana intram in post sa ne recuperam masina, sa ma aprovizionez cu seminte&co.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
adrianaBuc spune:
va foarte salutam
Multumesc mult pentru sustinere si urari. Mi-au dat lacrimile!
Am ajuns ieri acasa, mandra mica e bine, mananca si doarme - pacat ca mami nu prea are lapte si bagam completare la greu -. Sper sa vina si lapticul mai serios ca peste noapte am obosit spaland si sterilizand la biberoane - la fiert, ca sterilizatorul e dat la cineva cu imprumut.
Rebeca in schimb e alt copil decat am lasat eu luni dimineata, maraita si alintata, se vede ca a lipsit omu'negru de acasa. Sper sa isi revina cat de curand ca ma termina nervos.
Nasterea a fost de domeniul fantasticului. Pe foarte scurt, m-au apucat contractiile dureroase la 5,40(m-am uitat la ceas), direct la 6 minute, intr-o juma de ora erau la 5 minute. La 9 cand am ajuns la spital (cu nasul Rebecai, ca noi nu am reusit sa scoatea masina) eram deja in dilatatie completa, la 9:40 pitica era nascuta. Am avut noroc cu lichidul in exces ca nasteam pe drum. Fireste, iar am nascut fara epi, deci iar am trait la maxim nasterea. Travaliul a fost mult mult mai usor decat la Rebeca, dar expulzia m-a omorat! Si ghinion, la ultima impinsatura m-am si rup nitel, deci iar nu pot sta in fund.
va tzuc ca am de citit vreo 200 mailuri.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
ochidut spune:
La- fix au venit retetele cu linte, ca si eu tot asta vroiam sa fac. La fel ca Ooana, am cumarat si nu stiam ce sa fac cu ea
Paula, noi nu am iesit in fiecare zi iar cand am iesit a stat 30 de minute. Defapt nu cu mine a iesit ci am exploatat-o pe bona. Asa ce ma bucur, ca si eu as hiberna toata iarna, ca puiutz si Crispo.Nu imi place deloc iarna.
Ooana, felicitari ca te tii de obiective!!!!! Acelasi lucru cu skiurile ni le-am propus si noi pentru anul asta, dar inca nu am reusit Eu sunt antitalent total la sporturi iar pe skiuri m-am urcat o singura data cand cred ca am stat mai mult cu ochii inchisi cand coboram.....ca imi era o fricaaa sa nu lovesc pe cineva. Paul a mai skiat putin, dar tot la categoria incepatori intra. Dar ma voi chinui sa fac acest efort - chiar daca nu imi place- pt Larisa - ca nu vreau sa fie si ea antisport si antitalent ca mine. E rau asa
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Adriana, eram sigura ca ai nascut repede Ca m-am uitat cand ai trimis mesajul ca pleci la spital si apoi la cel cu nasterea....Bine ca ai ajuns. Oricum tu povestesti asa natural si cu calm, esti f tare.
de Larisa Ioana 24.06.2010
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
Eu ma pregatesc sa bag piciul la somn, am fost afara cu sania, au fost cateva maraieli, dar subtire :D.
Adriana: bine ai revenit, ce frumos arata semnatura ta.Recuperare usoara si asteptam poze cu pitica mica!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
pufescu spune:
sunt prinsa zilele astea,am citit foarte pe diagonala.Profit ca pici a iesit un pic afara cu bona (pe la soare,ca nu mai putea fi tinut in casa...el vede pe geam ca e soare si nu stie cat e de frig =)) ). Dau un singur raspuns,o sa mai intru sa citesc mai relaxat poate diseara.
In loc de seminte de chia puteti pune seminte de in rasnite.Nu au aceiasi nutrienti,insa leaga compozitia la fel de bine.In general in prajiturile care se fac cu ou ca sa lege compozitia,2-3 lingurite de in rasnite fac acelasi lucru :) .Eu am facut feramisu in cateva adaptari,a fost de succes(eu cu tati ca pici nu a vrut).Iese mai bun daca intre blat si crema se pune un strat de gem acrisor :) . Tarta de roscove si mei e si la noi in meniu diseara,nu am mai facut. A venit comanda de la dried fruits,25 de kile =)) .Aseara erau boabe peste tot,acum le-am dus in boxa...o vreme nu mai cumpar :) .
paula_m spune:
Adriana!!!, bine ati ajuns acasa!!! Vrem poze!!! Neaparat!! Si cu Natalia si cu Rebeca!!! Bine, si cu tine!!!
Lasa ca lapticul vine si el imediat...
Alice, nu am auzit sa te plangi de colici...Nu tu!! Raducu...
Nu a avut?
Pai azi, cand a iesit afara Raul erau -10 grade. Nu e chiar asa ca la voi...
Laurika, tu cum esti? Dupa tonul postarilor, cred ca ai iesit din pasa neagra...
Crissy, voi ce faceti?
Simona(Lalala)!!!!!!!!!!!! Nu ne mai bagi in seama absolut deloc?
Rubia, ai inceput sala?
Paula, tu , pe unde umbli?
Ludmila, gata, te-ai facut femeie de afaceri si nu ne mai bagi in seama?
Am fost al o cafea la Ramo, desi cam am de lucru, dar nu am avut nici un chef, si atunci m-am gandit sa nu las eu o gravida sa se plictiseasca, si am facut un efort si m-am dus la o poveste...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012