BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
neata
vin cu mi-a dat trezirea andrei, nu stiu ce a avut, apoi a cerut papa, s-a mai foit, acum doarme langa tati. mie mi-a sarit somnul, plus ca m-am spalat pe cap ....
am gustat miraculoasa tarta trebuie sa ma obisnuiesc cu gusturile, clar nu e rea, nu a iesit amara cum mi-a fost frica de la pudra de roscove...dar nu sunt obisnuita cu gustul, parca e o mamaliguta aromata sunt curioasa ce zice tati si de andrei...nici nu visez sa manance...dar perseverez, ca tot m-am aprovizionat cu toate semintele
Denisa si eu citeam aseara de feramisu...am vazut acolo ca trebuie seminte chia, tu ai pus? adica daca ma gandesc sa fac, trebuie musai sa cumpar si din astea?
Rodi fetele frumoase! sper ca e mai bine Izuca!! mai stii cand jucam Farmerama sau cum se chema jocul ala cu ferma? ca ii trimiteam pupici de la Andrei pentru Iza
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
Of ma denisa. Trebuie sa gasesti ceva care sa functioneze. Da, se trezise radu sa manance si avea chef de vorba :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
paula_m spune:
Neata
Alice, desi nu-mi place, sunt nevoita sa-ti atrag atentia ca Mara are poze la semnatura si Raducu nu!!! Te rog sa remediezi situatia...
Alina, am incercat sa-mi imaginez mamaliga aromata!!!
Raul sufla la calorifer si tot repeta ca arde..., macar are ocupatie...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
Alice_Elena spune:
Paula, am notat solicitarea, se va rezolva in cursul zilei de azi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
histamina spune:
neata,
am luat rezultatele partilae de la analize si sunt f bune(exceptand cele pt alergii).insa cele uzuale sunt beton.dupa ce am terminat un ramator si jumatate de consumat, colesterolul rau a involuat de la 175 la 164!
sunt de nou nascut.mi s-a explicat ca nu imi iau lipidele din altceva si aceea sunt asa ok.
multumesc lui Dumnezeu!
sunt stresata ca gerul m-a facut sa opresc afumarea slanii si nu am reusit sa afum macar 2 cm si trebuie sa o mentin in tot felul de baitzuri.
strumf a papat toata noaptea!
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ....apoi cand am put toate ingredientele si am incercat sa bag mixerul, stropeam in toate partile... ma apuca si pe mine rasul de ce sunt in stare sa fac dar va zic eu cum a iesit..... am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
parca ma vad pe mine in bucatarie
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
neata
mai e maine si apoi weekend!!!!
sambata mergem la ski la Toplita
experienta e pentru prima data...sa vedem cum ne intoarcem de acolo ...tocmai ce am vorbit cu monitorul si am stabilit intalnirea
asta mi-am propus pentru anul asta: sa invat sa skiez
eu la fiecare sfarsit de an, imi propun ca in anul urmator sa fac X lucru...pe mine ma motiveaza foarte tare stiind ca la finalul anului ma uit inapoi si sunt multumita si fericita ca am reusit ce mi-am propus si imi aleg un nou "target" pentru anul care vine
citat din mesajul lui paula_m ca nu concep ca Raul sa creasca fara tata |
asta e o tragedie ...durerea sufleteasca te marcheaza pentru tot restul vietii...tot timpul va fi un gol acolo pe care nimeni si nimic nu il va umple
dar eu vorbesc dintr-o cu totul alta perspectiva...Raul nu va creste fara tata
citat din mesajul lui Mycya eu sapt asta i-am facut Andrei mancare de linte |
reteta va rog si eu am luat linte si nu stiu exact ce pot face cu ea
citat din mesajul lui racusor2010 aa, in seara asta i-am dat merisoare deshidratate si goji lui andrei. i-au placut, mie goji mi se pare naspa, merisoarele sunt bune. mugurii de pin...la fel, nu ma dau in vant dupa ei...sa vedem andrei am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
merisoarele sunt super
goji hmmm...asa si asa
Matei alege merisoarele
Alina ai vas din ala inalt si cu un diametru mai mic, sunt speciale pentru mixer...ca si eu faceam o adevarata "revolutie" in bucatarie pana mi-am luat vasele astea inalte si nu mai stropesc deloc (inaltime aprox 25 cm diametru aprox 15 cm)
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Fetele, unde sunteti? Pe afara, nu cred...ca e prea frig...
Chiar ati mai scos piticii afara pe vremea asta? Eu il scot pe Raul in fiecare zi macar 1/2 h, dar cand vine toata fata ii e inghetata...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
histamina spune:
nu am voie sa il scot la mai putin de minus 5 grade.
e strict interzis de la dnii dr.
pt el, nu stiu daca si pt alti strumfi.
e innebunit dupa pasta de masline cu avocado.
cred ca ne mutam in Grecia, in ritmul asta.
michelle1981 spune:
Eu nu o mai scot afara, nu stiu ce temperaturi aveti voi dar eu nu ma indur sa o scot la -14- -16 grade brr. Imi ingheata mie fata, dar ei..
Am facut un orez sarbesc (cu ceapa, morcov, ardei, sos de rosii, marar) si i-am dat cu piept de pui de tara, ca am facut rost de unul.
Am mai facut un humus, abia astept sa ma infig in el.
Reteta de linte, eu am facut de 2 ori www.cristelageorgescu.ro/retete-din-vacanta-ii-super-mancare-de-linte/07/2011/" target="_blank">"Super mancare de linte" si a avut mare succes.
Reteta de tarta, e www.cristelageorgescu.ro/meniu-20-01-2011-mei-si-doua-deserturi-pentru-intreaga-familie/01/2011/" target="_blank">"Tarta de ciocolata fara ciocolata", mie mi-a iesit usor amaruie, ca am lasat-o mult prea mult la cuptor, ca era tot moale compozitia si am pus si mai multa pudra de roscove, ca nu aveam cafea de cereale.
Dar s-a mancat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+