BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Salut Nu mai stiu daca am mai scris azi sau nu... Si lui Raul i-au iesit niste pete rosii in obraji. Eu cred ca sunt de la frig, ca am tot iesit afara si cand erau -15 grade. Nu l-am dat cu nimic, ca nu pare sa-l deranjeze. In continuare ne luptam cu niste mucisori, si ed ieri si cu un pic de tuse. Dar noaptea doarme dus, nu ma agit prea tare inca. Nici eu nu sunt f multumita de comunicarea lui Raul, mai ales daca fac comparatie cu Raisa care repeta orice cuvant...dar asta e ritmul lui. Are in vocabular cam 15 cuvinte, care stiu ce inseamna, dar uneori le stalceste si pe alea destul de bine, noroc ca stiu la ce refera... Eu nu ma stresez inca...Intelege ce-i spun, face ce-i zic ( nu intotdeauna, bineinteles), dar degeaba insist, ca nu repeta dupa mine...decat cand vrea. Acum suntem la capitolul olita. Sta pe ea, dar ce ma enerveaza pe mine, e faptul ca isi baga mainile inauntru...nu stiu cum sa-l dezobisnuiesc... Cand mergem afara, nu mai vrea sa umble singur!!!. Asta ma termina. Am ajuns din nou sa luam caruciorul. Cand iesim afara, se posteaza in fata mea si ridica mainile sa-l iau in brate. Asta de bunicul lui i se trage, care il poarta mereu in brate. Eu il mai prostesc si ii spun ca mergem la hinta si atunci vine, asa caine -caineste. Dar pb e ca tb sa-l duc la leagan, ca nu-mi place sa mint copilul. Daca nu-l iau in brate, se arunca pe jos. Azi m-am enervat si l-am lasat acolo, dar era zapada si dupa 30 de sec am vazut ca nu cedeaza si a tb sa ma duc sa-l iau!! Ce ma fac cu el? Ciudat e ca, daca suntem in mall, sau in magazine merge singurel, nu vrea in brate... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
Paula stai relax,Carla mea face la fel si cu vorbitul si cu bratele afara
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui crispro Ilinca, am fost la Nitu- ca ea e pediatru, cu competente in homeopatie. Cealalta de care ziceai tu e medic pneumoftiziolog cu competente in homeopatie. Plus recomandarile de pe net pt Nitu. A fost foarte ok, blanda si prietenoasa, nu am avut de asteptat. Mi-a pus o gramada de intrebari, mi-a rec farmacia din Zalau unde auzise ca se mai gasesc homeopate (eu nu stiam de ea). Stiind ca sunt din Zalau, mi-a si dat medic pt mai tarziu, sa le am in casa, pe cand intra V in colectivitate, daca va raci, ca sa nu mai fac un drum pana la ea. Mi-a zis sa o sun dupa 2 sapt de tratament, sa ii spun cum suntem. A fost f amabila, mi-a zis ca daca nu raspunde sa ii trimit sms, sa ii spun ca e vorba despre V si ma suna ea cand se elibereaza. Am apreciat mult chestia asta. SI mi-a placut ca a fost increzatoare, mi-a zis ca va fi bine, ca sigur il va ajuta tratamentul. Sper si eu! Ramona, bafta pe maine! Abia astept sa aflam si noi ce se ascunde in burtica! Si astept MI-ul!!! Astept sa va vad! Sper sa fie vreme prietenoasa! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Crisu,absolut orice homeopate ai nevoie anunta-ma ca le comand aici si ti le trimit daca cei din farmacia din Zalau nu le pot aduce
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui beu buna fetelor, sunt si eu mamica unui baiat va citesc de mult si vreau sa imi spun parerea.Nu vreau sa creez polemici ca nu e asta scopul. Deci citind ceea ce se scrie aici am constatat ca multe dintre voi au tendinta de a lipsi copii de unele elemente nutritive care le gasim in carne lapte etc.Sanatatea unui copil este f.importanta in primii ani de viata si ca sa nu se plece cu carente este bine sa aiba o alimentatie echilibrata.Carla 2008 te plangeai ca plang copii, te-ai intrebat ca poate li foame? inceraca sa le dai mancare ce mancam noi gen un ou de casa fiert moale cu paine,sau o bucatica de telemea, o paine cu dulceata de casa etc.si sunt convinsa ca vor manca.Toate amestecurile de diferite seminte amestecate cu fructe etc. eu nu zic ca nu sunt sanatoase dar nu stiu cat sunt de apreciate de un copil de 1,5 ani.Repet nu este in intentia mea sa creez polemici ci doar sa atrag atentia asupra unui aspect important. |
Buna Beu in primul rand,
nu sunt fan polemici de aceea nici nu iau postarea ta in sensul asta.
Cu ocazia asta Paula iti multumesc pt postarea ta imediat urmatoare(ce e drept eu am ajuns la pag 3 doar din cap asta)
Copiii nu plangeau de foame pt ca in dimineata aceea chiar erau mancati bine.
Daca vrei iti spun :
Eu am ales aceasta alimentatie de voie de nevoie din motive medicale ,dar nu numai trebuie sa recunosc,m-a atras de mult timp studiul nutritiei sanatoase(echilibrate ). M-am documentat muuuult pe tema asta(nu am ajuns inca la nivelul lu Pufescu ce e drept)dar consider ca am luat o decizie in cunostinta de cauza si in concordanta cu sfaturile mai multor cadre medicale din diverse sfere(pediatri,dermatologi,homeopati,acupuncturisti,alergologi)
PS1:noi avem dermatita atopica
PS2:daca tot ne citesti poate ne scrii si tu de piciul taut
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Eu nu cred ca matteo ar urla de foame. Zice el hipopotam si maimutica si nu e in stare sa ceara mancare? :)) Crisu, pai de ce crezi ca l-am facut asa devreme pe radu? Daca treceam de o varsta cu mara, nu o mai luam de la capat Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Auzi tu Alice daca la MI3 nu vii io te bat
esti totalaaaaa
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka krys, sigur ca tre sa va intalniti cu mine . daca te muti la Cluj, pai cu tine mai mult ca sigur ca ma vad beu, buna seara si bine ai venit in casuta noastra . daca imi permiti sa-mi dau si eu cu parerea, eu una as prefera sa le dau doar seminte toata ziua decat telemea si chiar si la oul fiert moale inca as sta in cumpana. dar a mea mananca si cereale si seminte asa simple, le ia cu doua degetele si le mesteca. adevarul e ca eu nu am nici timp nici rabdare sa fac meniurile de care vb fetele, dar au ele motivele lor pentru care o fac ochidut, am fost cu Isa la dr ptr pata de pe obraz (atunci era doar una) si mi-a dat o crema ptr piele sensibila care insa nu i-a facut deloc bine, dupa prima zi am si pus-o deoparte ca se accentuase roseata. explicatia dr a fost ca e de la saliva acida si era pe iesite un dintisor , a zis ca nicidecum nu-mi recomanda o crema cu cortizon ca nu e cazul de DA... Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
eu raspund cum ciesc,poate ma injurati cu atatea mesaje
Rody eu pt pata de pe gurita folosesc la Matei lipobase repair si dupa 2 sapt e mai bine,Atodermul nu functiona,asta e o crema puternic hidratanta si atat(numai la mine nu functioneste,sunt defecta)
edit:mi l-am botezat singura,auzi tu Matei in loc de Mateo,e tarziu,ma culc
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui paula_m Da, mai gagici, stiam ca poate fi dificil in relatia de cuplu in primii ani dupa aparitia unui copil, dar nu credeam ca mi se poate intampla mie. Eu sunt vinovata in proportie de 80%, de ceea ce ni se intampla. Nu mai stiu sa-l apreciez pe Cosmin, nimic nu ma multumeste, nimic nu face bine. Si el, bietul nu s-a schimbat cu nimic, ma ajuta cu cat poate, cu ce poate, dar mi-a zis ca ii e groaza sa mai vina acasa, ca eu tot timpul ii reprosez cate ceva. Si la telef ii e groaza sa raspunda. Deci clar la mine e pb si de aceea tb sa ajung la psiholog, sa invat sa ma bucur de ceea ce am. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
eu la capitolul asta stii ca nu iti pot da sfaturi...dar iti trimit o
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Alice_Elena spune:
Denisa, dormi!! Ce e cu tine treaza?
Sper si eu sa ajung sa ne cunoastem
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
carla_2008 spune:
da v-am spus ca eu ma trezesc din cauza mainilor,acum mai devreme la 2,nu la 3 dar oricum
imediat ma culc ,sper sa mi se calmeze criza...
Racusor,eu am facut Feramisu de pe blogul Cristelei,trebuie imbunatatit zic eu dar e super ok,am servit si musafirii de azi si s-au mirat cand am zis ca e 100%vegetal
ps:meiul eu l-am rasnit in parji asta cu rasnita de cafea,la fel si cajuuul si nucile,apoi am pus totul la blender si s-a facut pasta(numai picii nu au savurat)Adevarul e ca mi se pare prea aromat(si curmale si suc de proto si mar si vanilie si nuci si caju si cocos si miere si roscove)
cefeaua din plante cred ca se refera la cicoare sau inka,eu din aia am folosit
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Alice_Elena spune:
AdermA exomega ai incercat?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena AdermA exomega ai incercat? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
daaa Alice,crapaturile pana in carne sunt la locul lor.....
dar tu nu dormi?Raducu mic te tine treaza?
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar