BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
Michelle eu o sa pun tot roscove, in alta reteta scria ca poti inlocui cafea din plante cu roscove...dar cafea din plante parca tot pe site la dried fruits era....
eu as vrea sa incerc sa o fac acum, sper sa nu il trezesc cu blenderul doar ca eu am zis ca pun jumate lapte de vaca, jumate apa....oare gresesc?? va zic maine ce a iesit si unde a ajuns
aa, in seara asta i-am dat merisoare deshidratate si goji lui andrei. i-au placut, mie goji mi se pare naspa, merisoarele sunt bune. mugurii de pin...la fel, nu ma dau in vant dupa ei...sa vedem andrei
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Alice_Elena spune:
Nici mie nu imi plac gojile alea. Mara mai mananca da nu mereu. In sxhimb am ras un castronel cu nuci
Vreau si eu reteta despre care vorbiti, va rog.
Michelle, il va iubi bianca oricum, si baiat si fata
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Roxana_Theo spune:
Paula iti doresc sa ai putere sa iei cea mai buna decizie pentru Raul si pentru voi.
Palomina si pe mine ma incearca aceleasi sentimente de care vorbeai sus. Imi iubesc copilul, am ales sa stau cu el acasa pana la 2 ani insa rutina ma mai face uneori sa spun si lucruri pe care apoi le regret.
palomina spune:
Roxana, las' ca invingem rutina asta odata cu venirea primaverii!
Deci, m-ati innebunit cu semintele chiar in seara asta fac comanda ca nu mai am rabdare!!!!! Nici nu stiu ce sa comand, o sa trag o privire pe siteul Cristelei, la meniu!
Oricum, de 2 sapt cred, l-am innebunit pe sotz cu naut si linte in diverse variante. deci daca mai aude si de seminte chiar nu se mai mira!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
saddie spune:
Cafeaua din plante e Inka sau vechea cafea de cicoare de pe vremea lui Ceasca . Eu iau din kaufland dar cred ca se gaseste cam in orice supermarket. E vreo 6 lei borcanul. Mai e si una bio la vreo 22 de lei.
Nici mie nu-mi plac Goji. Medeea in schimb le rade. Atentie ca merisoarele de pe driedfruits sunt confiate nu deshidratate, deci au zahar.
racusor2010 spune:
asta e reteta
http://www.cristelageorgescu.ro/meniu-20-01-2011-mei-si-doua-deserturi-pentru-intreaga-familie/01/2011/
dar pentru ca eu sunt dezastru in bucatarie si am avut si minunata idee sa pun lapte de vaca (1 cana, ca 2 am pus de apa), plus ca eu cred ca am pus si cam putin mei...nu a iesit nimic asemanator cu sosul....am si dat cu teama, ca nu voiam sa il trezesc pe andrei ...asa ca atunci cand am pus oala pe foc aveam un mare lichid, am adaugat niste gris...dadeam cu telul inainte, pana m-am prins ca grosul a ramas pe fundul oalei cand am dat cu lingura, brusc s-a ingrosat si compozitia mea....de la gris, desigur...
si mai am o problema existentiala,la inceputul, meiul se amesteca cu blenderul sau cu mixerul?? bine, eu am doar blender cu mai multe capete, dar cand am pus capul de mixer, nu s-a intamplat mare lucru....apoi cand am put toate ingredientele si am incercat sa bag mixerul, stropeam in toate partile...
ma apuca si pe mine rasul de ce sunt in stare sa fac
dar va zic eu cum a iesit.....
racusor2010 spune:
saddie multumesc
oricum dupa ce am comandat mai multe fructe confiate m-am gandit mai bine ca nu prea o sa ii dau lui andrei de acolo...stiu ca sunt mai scumpe, dar raman fan naturalia la astea...la seminte, alune, migdale, cred ca sunt ok si astea...
gata, ma duc sa scot prajitura minune din cuptor
rodyka spune:
racusor, ce bine m-am distrat de isprava ta . lasa ca o sa ai vreme sa inveti experimentand. azi am avut o certitudine: Isei ii e frica de mixer , am mai patit sapt trecuta un episod dar azi ma tragea de mana sa plec de langa masa si de langa mixer. cand i-am pus cana cu mixerul jos sa i le arat si sa o las sa butoneze ea, a inceput sa tiuie!! habar n-am de ce, ca ea cand auzea inainte mixerul fugea la mine si striga "papa, papa" . eu am facut azi seminte cu 8 fructe (muesli) cu miere si suc de lamaie, bunisor dar nu as manca in fiecare zi mai mult de o lingurita. mai bine le iau pe fiecare separat, ca un borcanel de miere il dau gata singura intr-o saptamana, lamaia imi place mai mult decat portocalele si semintele alea le rontaim toti cu placere...
paula, eu doar te pup tare . stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar poate e ceva in aer, e ceva cu planetele . zic asta pentru ca acum putina vreme ne gandeam si noi sa apucam pe drumuri laturalnice , uite-asa parca se adunasera mai multe in ultima vreme si brusc dragostea noastra cea mare si neconditionata parca n-a mai fost de-ajuns... apoi mi-am tot batut eu capul cum as putea trai fara Florin si... n-as putea! adica in adancul sufletului stiu ca as putea dar nu ar fi la fel, pentru ca nu vreau sa traiesc fara el, vreau sa fim ceea ce am fost mereu unul pentru celalalt: prieten, iubit, amant, coleg, suflet pereche. eu sunt MAMI, pentru toata viata, dar vreau sa spun ca inafara de asta vreau ceva de care sa ma agat, ceva al meu! ca fetele vor creste si vor pleca la casele lor iar eu imi vreau moshul langa mine, pentru ca pe el l-am iubit si il iubesc si ma iubeste, chiar daca in unele zile mi se pare ca nu e asa, mai bine zis uitam cum e... eu niciodata nu am fost de parere ca de dragul copiilor parintii trebuie sa ramana impreuna, pentru ca in timp copiii vor sesiza falsitatea relatiei si cred ca o vor percepe gresit. daca e sa nu fie, macar sa ne acordam o sansa de a fi fericiti si ca femeie si barbat. desi eu nu ma vad nicicum incepandu-mi zilele fara capuccino cald si tras jos din pat ca nu-mi pot deschide ochii, fara pupic de noapte buna si plimbat de mana peste tot, fara alergat din casa unul dupa altul sa ne gadilam, fara priviri furise si ascuns in dormitor de ochii fetelor si a lui mama . paula, te rog din suflet sa incerci sa rezolvi impasul, primul pas poate fi mai anevoios dar, daca iubirea voastra exista (eu sunt convinsa ca DA), e in puterea voastra sa-i dati o sansa.
ps: filmul pe care-l recomanda larissa e Fireproof. apropo, l-am vazut intr-o seara si cat am fugit la bucatarie sa-mi mai iau servetele , sotul a tras cu ochiul... asa ca de vreo luna vb cu cineva despre film si se baga si el in seama: "ala cu pompierul?", lucru ce m-a amuzat teribil: a vazut la ce ma uitam, l-a cautat si l-a vazut si el, dar nu mi-a spus
noapte buna, delfinariu
ps2: crema de galbenele da roade . petele s-au estompat, se mai simte doar putin aspru la atingere
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
Alice ma uimesti cu calmul tau in continuare!esti zen!te felicit!
Cris Serban,Ochidut multam de incurajari,cateodata imi vine sa ma tot duc!ce e drept ai mei sunt agitati din cauza noastra recunosc,amandoi suntem agitati si cand ne mai si certam este o tensiune in casa ......asa ca ce ma mir ca si picii sunt cu crize cateodata...offff
noi venim la MI,nu exista sa nu putem ajunge,adevarul e ca in partea asta de tara nu e dezatrul din nord est dar oricum e ger si zapada muuulta. Ma tot gandesc la tine Bumble ca de la voi e mai nasol
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
aseara cand am intrat in casa mi s-au inmuiat picioarele , Isa ca de obicei a fugit la mine la usa s-o iau in brate dar ii ardeau obrajorii ca focul , petele erau atat de pronuntate si una din ele era atat de uscata ca ii crapase pielea pana la sange . la farmacie nu aveau nimic din ce am cerut eu asa ca am fugit prin viscol pe centru sa caut un mag naturist unde am gasit crema de galbenele weleda la 7 euro tubulet de 25 ml si esenta de pin la 10 euro 10 ml . azi pare mai bine, dar ieri nici nu ma lasa sa ma apropii de obrazul ei, ca mama se pare ca a terorizat-o cu stersul nasului . si ca sa avem de toate, saptamana trecuta am terminat sticluta de ulei de peste si de vineri a inceput piticotul cu febra (38, dar cu mainile congelate, asa m-am prins si i-am pus termometrul), treziri in urlete noaptea, pumnii in gura, mucii pana la brau, lacrimi peste tot . esenta aia de pin e chiar buna (eu cautam de fapt ulei de camfor ca stiam ca aveam la Maria cand era mica, dar aici mi-au spus ca e mult prea puternica ptr un copil, chir si cea de eucalipt nu e indicata, dar cea de pin e anume ptr copii mici), am picurat pe perna si pe catelul pe post de perna si in toata camera era un aer placut, descongestionant... sa vedem cum evolueaza petele Isei, pe mine ma dispera ca deja sunt mari si cu probleme daca crapa pielea. sapt trecuta am mai incercat o crema de bb ptr piele sensibila si intr-o ora nu stiam ce sa-i fac ca se inrosise rau de tot... daca in 2 zile nu vad ameliorari, merg iar la dr cu ea bumble, operatiunea adormit fetele una pe alta s-a stopat din motiv de raceala . o noapte o luam pe Maria cu noi, una pe Isa, sa se odihneasca si mama si sa le si separam putin macar cand dorm... Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
la noi petele astea la gurita se numesc DA,dar la voi inteleg ca e de la stersul abuziv la nasuc???
Pufescu,apropo eu crema de galbenele nu pot folosi ca ma irititi dai seama...dar oricum spune-mi de biterul suedez sa stiu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar