BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
vin si eu cu parerea mea, ref la a face sau nu bb2...
eu zic ca viata in sine e o loterie...faptul ca acum avem copii sanatosi, nu e o garantie ca asa vor fi mereu...desi ne rugam la asta zi si noapte la DD...si cu totii ne dorim sanatate pentru ei si tot ce e mai bun in lumea asta...dar daca gandim pesimist, atunci inseamna ca nimeni n-ar mai face bb 2 sau 3 sau cati or mai fi...
asa gandeam si eu dupa ce l-am avut pe Eric...si va inteleg...mi-as da viata pt ei, mi-as vinde casa si tot ce am pt binele lor...insa am pus in balanta avantajele si dezavantajele de a fi unic copil...si am hotarat...stiti si voi ce...
sa luati decizii intelepte...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
palomina spune:
Hola!
Eu, fetelor, va zic sincer ca fara voi as fi luat-o sigur pe aratura pana acum..... Ma regasesc in ceea ce ziceti si astfel imi dau seama ca ... asa e viata- cu bune si cu rele.
Nici noi nu stateam prea bine la capitolul comunicare dar mi-am dat seama ca nu rezolv nimic daca stau imbufnata toata ziua ca mi s-a parut ca nu a facut nu stiu ce sotul. Plus ca el nu are nicio vina ca eu stau acasa si am grija de copil.... Asta am vrut si imi place mult dar intervine rutina, fir-ar sa fie .
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
paula_m spune:
Sunteti niste femei extraordinare!! Si mi-ar place enorm sa va am pe toate alaturi zi de zi...Nu va mutati in Tg Mures?
Eu constientizez ca la mine e pb si zic ca asta e un plus si de aici tb sa incep. E un pic greu, dar sper ca voi reusi, ca nu concep ca Raul sa creasca fara tata. Si nici eu nu-mi dau seama cum ar fi fara Cosmin. Se spune ca nu apreciezi un lucru cu adevarat decat cand il pierzi. Eu sper sa nu ajung acolo.
E adevarat ce zice Ilinca, totul a inceput, sau s-a agravat, cand am avut pb cu Raul, cand am umblat innebuniti la neurologi. Si eu in loc sa ma bucur ca Raul e bine si nu are nici o pb, nu am mai avut puterea sa ies la liman, m-am afundat mai tare...
Da va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase si pt sfaturi si va
Noapte buna tuturor
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
Alice_Elena spune:
Eu nu m-am gandit niciodata cand eram gravida ca ar putea avea ceva copiii. Am zis mereu ca voi avea sarcina usoara fara probleme si cu copil sanatos si frumos a dat DD sa si fie asa.
Acum imi mai trece cate un gand negru prin cap, legat de ei, dar il gonesc repede. Ma gandesc ca am doi copii sanatosi si o familie frumoasa si ma bucur de ei. Oricum daca doamne fereste se va intampla ceva, nu am cum sa stiu eu de acum si sa schimb, asa ca n-are sens sa ma stresez.
Eu zic ca se ascunde si o putza in atatea burtici. Ori michelle ori sorina
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Noi il strigam doar Tudor pentru ca nu cred ca exista un diminutiv pentru numele lui si sincer eu ador numele lui si nu i-am spus altfel niciodata. |
Tudorel, Doru . si mie imi place Tudor
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
hop si eu pe aici....andrei a fost simpatic in seara asta, a papat bine (cateva zile a zis NUUU la orice, de ajunsesem in pragul disperarii, i-am dat ordine bonei daca mai zice NUUU sa nu ii dea altceva de papa, sa il dea jos si sa il lase flamand el nu voia sa guste, ca voia mereu altceva, altceva...dar cred ca o fi priceput ca i se coace ceva, asa ca azi a mancat....
dimineata facusem de back=up o budinca cu paste branza (telemea de capra amestecata cu branza de vaci) si am mancat-o in seara asta...a iesit ca o tarta, super gustoasa, a mancat mofturiciul meu tot,el a tot cerut
dimineata i-am dat lapte cu cate o lingura din fulgi de hrisca, de mei, de grau si de ovaz. am luat de la naturalia
si azi a venit si comanda imensa de la dried fruits, am pus mei la muiat, dimineata vreau sa fac tarta cu ciocolata fara ciocolata a Cristelei acum ii fac o ciorbica de pui, ca se pare ca numai asta ii place la pranz...
in rest suntem bine, asteptam sa treaca frigul. desi azi a iesit afara cu bona ...
Paula imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva! fetele ti-au dat sfaturi foarte bune, acum depinde de tine sa te mobilizezi , sa mergi la un psiholog, sa faci lucruri care sa te faca sa te simti bine!! si daca iti dai seama unde gresesti si ce ai putea schimba, sa incerci sa faci asta! o sa fie greu sa te dezveti, dar poti incerca! si chiar daca iti mai scapa, poti sa iti ceri scuze ... multi trec prin asta, dar depinde de noi, ca familie sa ne regasim si sa fim fericiti!! te pup cu mult drag
Ochidut, Ilinca asa gandesc si eu...as vrea un bebe (bine, sa mai creasca andrei, sa ne intelegem), dar cand vad atatea cazuri de copii bolnavi mi se face tare frica...apoi ma gandesc ca Doamne fereste poate i se intampla ceva lui andrei...Doamne ajuta sa ne fereasca de nezacuri si boli!!!
Ramona felicitari pentru fetita, o sa aibe Raul ce
ce va invidiez cu MI2 sa va distrati si sa faceti multe multe poze
ma duc sa pregatesc ciorbica!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ramonavlas spune:
Mamici, va multumesc pentru urari.
Paula, nu iti mai scriu nimic aici ca ti le zic in fata.
Care e urmatoarea mamica la control?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
17+
michelle1981 spune:
Mie mi-e egal ce o sa fie, as vrea fetita, pt Bianca, dar si baiat, pt Cata.
Racusor - am facut azi tarta de ciocolata, dar nu am avut cafea din plante. Tu de unde ai gasit si de care? A, si a iesit ff moale, dupa ce s-a racit s-a mai intarit si am putut sa o tai.
Fetelor, mai dati-mi idei de meniuri. Ce mai faceti de papa?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+
Mycya spune:
Paula eu nu stiu ce sa mai zic. au spus fetele tot ce era de zis. te tare si multa putere iti doresc
Michelle eu sapt asta i-am facut Andrei mancare de linte, supa de pui cu legume, cus cus cu legume si un sos cu carne tocata de vita, somon cu orez iar maine o sa ii fac o supa crema de broccoli pt pranz, pt cina inca nu stiu...