BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Iuliana, tudi, tudorel tudorica :)) mai zic? maine e randul tau sa ne zici ce asxunzi in burtica Oana, cu placere Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
multumesc pentru sugestii......Dar cand aud de Tudi ma gandesc doar la tristul ala cu care l-a inselat Oana Zavoranu pe Pepe
Iar legat de sexul copilului la mine e batut in cuie...E fetita...
Sincer nu cred ca imi spune maine doctora ca totusi sunt in 13 saptamani si ea nu spune decat daca este sigura. La Tudor am aflat sexul in saptamana 16...asta ca nici noi nu eram curiosi ...Nimeni nu ne credea ca nu stim sexul ..toti credeau ca nu vrem sa spunem...Si acum cred ca va fi la fel...Il vom afla la urmatorulm eco adica peste 1 luna...(sau poate totusi maine vede doctora pasarica si confirma )
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+
katalina spune:
HIhi, daca as mai face un bebe,NU AS mai vrea sa stiu ce sex are,ma credeti,nu?!
FELICITARI RAMONA pt gogosica ,gata,trebuie sa faceti listuta cu nume de fetita.
Al meu Victor e si Vicu,Vic,Vichi,Vicutu,Victoras,Vivisor(majoritatea inventate de dna Mimi)
ramonavlas spune:
Oana, bine ca ai "zis". Sa stiu sa iti trimit sms cu "am nascut....", nu cu " am plecat la spital".
Da tu coace pana atunci.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
17+
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Oana, bine ca ai "zis". Sa stiu sa iti trimit sms cu "am nascut....", nu cu " am plecat la spital". Da tu coace pana atunci. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 17+ |
echipa de majorete trebuie anuntata inainte de "marele eveniment" sa fie pe faza cu florile, urarile si ....restul!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Am fost azi in Cluj, cu cumnatii, prin mall. Vlad iar a stat treaz de dimi de la 8 juma, pana la 17 aproape. A adormit intr-un final pe masina, 40 de min. De 2 zile a adormit tot tarziu la amiaza, adica la ora 17 in loc de ora 13. Asta ca am fost tot plecati. Sa vedem maine cand il culc la 13, cat dureaza...
Ramo, felicitari pt fetita!!!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Am iesit de la control. Concluzii: - varsta: 17 saptamani; - greutate: 178 grame; - sex: FEMININ!!!!! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 12+ |
felicitari pentru . acuma puteti sa va ganditi la nume
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissteo spune:
Ramona, felicitari mami pentru fetita cu fundita! Sa ai o sarcina usoara si cu bine pana ne dai mesajul cu- am plecat la spital- ca eu sunt curioasa de mor si vreau sa aflu inainte ce surpriza iti pregateste Oana
Eladea, dar puiul e bine, da?
Coteasca, multummesc pentru urarile cu schimbarea de look, sa vezi ce reactie au toti care ma vad, au asa niste minute de pauza si am niste vecine si 2 patroane de la magazinele de jos de la bloc care nu m-au remarcat pana acum. Acum ma saluta pline de respect
Tu ce faci? Printul? Noi am mai iesit azi vreun sfert de ora pe langa bloc, ca am intepenit toti in casa.
Rody, promit sa sochez cu ceva poze in curand, nu mai stiu unde am pus acumulatorii de la aparatul foto.
Paula, imi pare rau de zilele astea greute pe care le ai. O sa iesi tu la lumina, stii asta. Mai baga niste magne b6, niste coafor, iesit, vorbit si cu alte persoane in care ai incredere, asta asa ca sa te poti urni si sa ajungi la psiholog, ca sa te limpezesti si sa te poti bucura de fiecare zi, de ce faci si de cum esti. Eu de cand am probleme de acelasi gen , am ajuns mai des la preot care s-a uitat asa adanc in ochii nostri de copii mari cu 2 copii mici langa noi si ne-a zis- sotul e cel mai important om din lume- mi-a zis mie, apoi i-a zis sotului acelasi lucru si ne-a mai amintit ca nu intodeauna divortul la care eu ma gandeam foarte serios e solutia cea mai buna, a zis el ca se intampla sa nu fie sfarsitul problemelor, mai ales cand e vorba si de copii. Si ca adevarata maiestrie si sufletul omului ies la lumina nu atunci cand e totul bine, ci atunci cand raul/greul isi arata coltii. Sigur ca fiecare stie mai bine ce-l doare, as aam zis si eu ca ajung la psiho si n-am ajuns decat la coafor. Deocamdata! Te imbratisez cu drag si iti doresc sa iei cea mai bune decizie pentru voi toti.
crispro spune:
Paula, sper din suflet sa reusiti sa va apropiati mult, sa va bucurati unul de celalalt si impreuna de Raul.
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Paula fetele ti-au dat sfaturi tare bune ca intotdeauna. Si eu zic sa faci/faceti ceva, sigur exista resurse in voi pentru un nou inceput, mai ales cand aveti asa o familie frumoasa. Momente grele exista in fiecare cuplu, iar de depresia ta nu ma mir avand in vedere spaima prin care ati trecut cu Raul. Multa putere mami, ma rog pentru voi sa fie bine!
Ochidut si eu am aceleasi ganduri, zi de zi, ce-ar fi daca s-ar intampla ceva rau ...si exact ca si Paul gandesc in privinta lui bb2 (desi sunt hotarata sa il am). De-asta ma straduiesc sa nu mai citesc deocamdata subiecte despre copii bolnavi aici pe DC, desi poate ca suna tare egoist ce spun
Ramona felicitari pentru fetita!
Eu, ca si Rody, si pe Michelle am vazut-o de la inceput mama de doua fetite, desi ea tot spera ca ascunde o putza in burtica Hmm, despre Iuliana inca nu stiu ce sa zic, o fi fetita, asa cum isi doreste
Rodi multi pentru Isa, sa treaca mucisorii si febra. Sper sa ajute si crema de galbenele la iritatie.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)