BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cris2010, pe tine te invitasi in bucatarim de pe FB?
cine mai vrea, sa imi zica.

cris2010, ludmila, pe unde sunteti?
niste bors rusesc, reteta vroiam sa zic.....................va rog frumos.

tataia il pupa tot ,tot, si strumf:place, place!

mi-e dor imens de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ramona felicitari pentru ! Sarcina usoara in continuare!

histamina, ochidut si noi tot asa ne-am gandit sa plecam in jur de 12:30 - 1:00 ca sa doarma pe drum si sa nu ajungem nici prea tarziu la pensiune. Nici Medeea nu doarme mai mult de o ora jumate pe masina. Acum ca i-am schimbat scaunel si e cu fata sper macar sa o mai prinda peisajul. Cris2010 si voi plecati tot din Buc. poate plecam ditamai coada de masini odata

Si Medeea mai are momente cand nu raspunde daca e concentrata pe ceva (sau face kk ). Eu nu o strig decat pe nume ca nu mai omor dupa diminutive. In schimb cand ne jucam ii mai zic "esti o maimuta!"

paula sper sa fie totul bine la voi. Noi am avut o perioada asa nasoala inainte sa raman insarcinata. Inca sunt convinsa ca daca nu ar fi venit copilul acum nu mai eram impreuna. Din fericire la noi lucrurile au luat o turnura frumoasa, desi si eu mai am momente cand tun si fulger si nu-mi convine nimic. Sper sa se intample si la voi cat mai curand.

ochidut promit ca diseara trimit si eu meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, multumesc.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

apoi cu strigatul strumfilor.daca strumful are 1000 de nume de alint,sa nu ne miram ca nu raspunde din prima.
am si eu o curiozitate:e cineva pe aici care si-a strigat copilul doar pe un singur nume? doar pe un singur nume?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Da...Noi il strigam doar Tudor pentru ca nu cred ca exista un diminutiv pentru numele lui si sincer eu ador numele lui si nu i-am spus altfel niciodata.
Si la noi este problema cu strigatul si raspunsul...Uneori si sotul meu ma intreaba daca cumva copilul este surd...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ramona felicitari!!!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, tudi, tudorel tudorica :)) mai zic? maine e randul tau sa ne zici ce asxunzi in burtica

Oana, cu placere

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele am pus pe yahoo test depistare autism 16-30 de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ramona - felicitari pt Sa fie sanatoasa!

Paula - sper sa reusesti sa treci peste aceasta depresie si sa privesti cu alti ochi lucrurile.

Mycya - ne dai si noua reteta?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute!

ieri am fost la ORL, dar ne-am intors cum am plecat...medicul nu era, cica era bolnav, seful sectiei era intr-un interviu...asa ca mergem abia maine la control...si am continuat antibioticul, sa fie 7 zile maine...

eu sunt mai bine, luat ghimbir, picaturi cu propolis, paracetamol, vibrocil(care e bun pt sinuzite)...facut inhalatii cu mentol...cam astea...

RAMONA, FELICITARI PT GOGOSICA! SA FITI SANATOASE!

crispro, ma bucur pt vestile bune si incurajatoare...mie personal imi place mult de dr Nitu...

paula, iubita, fetele au zis tot...si eu te rog sa faci ceva, nu poti sa te gandesti la divort acum...amandoi trebuie sa faceti ceva(sau mai mult tu... pt ca totul sa mearga spre bine...

rodi, uf biata Isa...imi pare rau de pb...sanatate va dorim!

kryssssssss, te asteptam cu drag la Cluj!!!!

nici lui Filip nu-i place afara, pe zapada...greu l-am pus si in saniuta...tin minte ca asa era si Eric...deci nu-mi fac griji...

cu vorbitul la fel... nu ma stresez deloc...Eric si-a dat f bine drumul in jurul varstei de 2 ani...si ma capiaza zilnic cu logoreea lui...

ochidut, o intrebare, mami, ref. la meniu: se paote cumva ca in loc de ceafa sa ne faca o bucatica de cotlet? ca lui Calin ala ii place...daca nu se paote, no pb...doar ca sper sa nu fie cu grasime, ca mofturosu sef nu mananca...

pe Filip eu il strig in diverse feluri: fili, pili, filipoc, piliput... da nu avem pb de comunicare distribuitor/receptor... doar ca nu e atent tot timpul, daca se joaca/concentreaza pe altceva ...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Puiutz
multa sanatate tatalui tau

bunicul se externeaza astazi

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Alina, pai cu Cosmin e destul de nasol. Adica, am purtat o discutie mai serioasa, s-a pus pb despartirii (probabil daca nu era Raul, sigur ne desparteam), dar ne mai dam o sansa. Ma rog, ideea este ca ar tb sa ma duc la psiholog, dar mi-e greu sa ma urnesc...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

mai, nu a stiu ca e atat de grav...imi pare nespus de rau
cred ca ECHILIBRUL si COMUNICAREA sunt foarte importante

daca te pot ajuta, o fac cu mare placere, sotia unui coleg - psihiatru face terapie de cuplu

cu plecatul la MI2 - va invidiez ca puteti pleca dimineata
noi cel mai devreme la ora 17 in conditiile in care imi fac bagajul cu o seara inainte
sa vad daca nu am o sansa sa imi impresionez seful si sa plec cu 1 ora mai devreme

acum stau si ma gandesc ce supriza sa ii fac la Ramo cand o sa primesc mesajul "am plecat la spital"
am timp...dar trebuie sa "coc" eu ceva deosebit pana la vara

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput