BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Am iesit de la control.
Concluzii:
- varsta: 17 saptamani;
- greutate: 178 grame;
- sex: FEMININ!!!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

Bravo mami!!
O sa aiba Raisa partenera de joaca!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Bravo Ramona, mamica de 2 fetitze! Felicitari! Sa fie sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Ramo, felicitari pentru (demult n-am mai folosit emoticonul).

Paula,. Fetele ti-au dat sfaturi bune.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Crispro, sper sa-si faca efectul tratamentul. Si noi suntem in situatie asemanatoare cu somnul. O sa pun problema asta la pediatru cand mergem la vaccin.

La noi dureaza o vesnicie adormitul, o ora, o ora jumate. Am incercat toate metodele cunoscute. Dupa care maraie si geme toata noaptea si se trezeste de multe ori, cateodata cu plansete neconsolabile. De obicei adoarme repede, foarte rar sta treaza mai mult timp. Acum, doarme mama cu ea, dar cand vom merge la cresa (in martie sau cand se incalzeste ca pleaca mama la tara), somnul o sa devina o adevarata problema. Adormitul de peste zi e la fel. Eu cred ca n-o sa doarma la cresa.

Ca tot am amintit de cresa, BTZ, merci de ponturi. Voi ce mai faceti? Sunteti bine?

Mergi la inceput

Ochidut, da te rog copy/ paste la alegerea ta de meniu. Stiu ca ai ales cate un rand din ambele variante.

Si eu sper sa putem ajunge la MI. Noi avem masina lovita, dar circulabila. Vreme buna s-avem!

Mergi la inceput

Si acum sa va mai povestesc de SN, ca-s restanta rau.

A facut o pasiune pentru caluti de cand s-a plimbat intr-o trasurica trasa de un ponei, desi ii e frica sa se apropie prea tare de ei.
Se bucura foarte tare cand ii vede in poze sau la TV, desene animate. Ii imita cum merg si cum dau din cap. La culcare, refuza toate cantecele pe care i le cantam pana acum si vrea sa-i cant despre caluti. A trebuit sa inventez unul care nu prea rimeaza. Mama e mai talentata, a compus unul tare frumos.

Suntem intr-o perioada in care vrea sa faca totul singura. Sa se imbrace, sa se dezbrace, sa inchida apa la robinet, sa traga apa la wc, sa puna punga de gunoi in cos si sa-l puna la loc, si multe, multe altele. Mai noi vrea sa-si puna singura pampersul. Pe unele stie sa le faca si fereasca dumnezeu sa faci tu lucrul respectiv cand e prin preajma. Imediat se infiinteaza si pune degetul pe barbie (adica fac eu singura). Trebuie sa desfac la loc, ca sa faca ea. Altfel scandal mare. Altele pe care nu poate sa le faca, o las sa se chinuie pana zice "mama", adica sa fac eu. Nu va zic ca la imbracat si dezbracat ne trec toate caldurile pana iesim din casa...

Ne-am plictisit de cartile mici de bebelusi. Ne plac cartile mari, in special cele cu animale. La loc de cinste sunt cartile din colectia 'prima mea enciclopedie'. Cele cu povesti nu prea au trecere.

La limbaj, dupa cum am mai zis si noi suntem mai saracuti. De o saptamana a invatat in sfarsit sa zica papa (tata in rusa ) si e foarte incantata.
Roxana, Ochidut, desi imi doresc si eu sa asimileze mai mult dpdv al reproducerii de cuvinte, cum au zis si fetele, nu-mi fac griji, atata timp cat se face bine inteleasa ce vrea prin semne si mimica si raspunde la comenzi, si mai ales ca noi avem cazuri in familie de copii care au vorbit foarte tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari Ramona pt fetita!

mda, nu mai zic ca vreau, ca nu e bine,dar tare as dori un fratior/surioara pt strumf.dar,pt ca tot prematur va fi(asa spun medicii),. nu vreau s ail chinui.
in fine, facut crema de avocado!
super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Ramona felicitari pentru .
Paula, pentru tine si .
Si Ducu reactioneaza cu greu atunci cand e strigat, cel mai eficient este cand repet numele de 2 ori .
A invatat sa zica ursul "usiu" asta sa-l laud putin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
:e cineva pe aici care si-a strigat copilul doar pe un singur nume? doar pe un singur nume?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

eu. o strig numai Andra. si chiar daca nu o strig in alte feluri nu imi raspunde mereu . daca e preocupata de ceva asa cum de altfel fac toti , nu imi raspunde nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!

Ramona felicitari pentru putzica si 17 sapt la semnatura sunt cu 5 sapt mai putin

Paula sa dea DD sa va reveniti cat mai repede

am facut o praji cu morcov superrrr bunaaa. e prima data cand o fac. sper sa placa si la lume nu numai mie

Mergi la inceput