BRAVO ADRIANA -Delfinasi de iulie-august 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Alina, pai cu Cosmin e destul de nasol. Adica, am purtat o discutie mai serioasa, s-a pus pb despartirii (probabil daca nu era Raul, sigur ne desparteam), dar ne mai dam o sansa. Ma rog, ideea este ca ar tb sa ma duc la psiholog, dar mi-e greu sa ma urnesc... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! poze iarna 2011-2012 |
ceeeee????? eu nu am stiut ca aveti probleme Imi pare rau.....Nu o sa mai intreb de ce.....
Dar daca s-a tras concluzia ca trebuie sa mergi la psiholog, atunci te rog mult sa faci bine si sa te urnesti!!!!!!!! trebuie sa arati ca depui acest efort pentru a fi mai bine.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
paula acum am citit si restul postarilor....am inteles problema. Atunci nu numai pentru el ci mai ales pentru tine trebuie sa faci o vizita la psiholog, cu siguranta ca te va ajuta sa te descarci, sa te mai relaxezi si sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.
In primul rand trebuie sa inveti sa fii tu fericita ca sa ii poti face pe ceilalti fericiti.
Te rog eu mult invata sa te bucuri de ce ai, ar fi pacat sa pierzi unele lucruri fara nici un motiv real ci doar datorita unor perceptii negative nerealiste asupra aspectelor de viata.
Eu te inteleg ff bine ce zici, si eu cad de multe ori in prapastia perfectiunii sau a cicalelii si stiu ca il pot agasa pe paul. imi dau seama ca e f neplacut pt el si incerc sa ma controlez. mai salvam situatia cu o discutie lunga in care ne expunem partile rele si bune, in care ne recunoastem greselile.........
iar legat de raul, la fel te inteleg atat din prisma mea cat si a lui paul. el nu e sigur ca mai vrea bb2, pentru ca aude atatea cazuri de copii bolnavi, incat parca i se face frica....ar vrea sa se bucure de ce avem si ii e frica ca daca la bb2 s-ar intampla ceba. stie ca e oarecum o prostie, dar nu se poate abtine sa nu se gandeasca.
eu pe de alta parte, seara cand o culc pe larisa stau si o privesc si ma gandesc cat pot fi de norocoasa sa am asa un copil minunat, il multumesc lui dzeu....dar apoi instantaneu imi strafulgera prin minte ca daca s-ar intampla ceva...daca acum o culc linistita, e totul bine si maine nu ar mai fi asa si viata mea s-ar schimba la 360 de grade.....ca nu as mai putea trai fara ea asa cum e acum.....Sunt niste tampenii, gandurile astea chiar si de 3 secunde iti fura din fericire dar nu ma pot abtine....
katalina spune:
Buna dragelor
Culmea ca nici lui Victor nu-i place prin zapada, numai in brate, altfel urla, n-am reusit sa-i fac o poza singurel pe un munte de zapada in curte
CRISPO, succes cu tratamentul, sa dea roade, nu stiu cum rezisti noaptea.
BEU, fii mai diplomata te rog
PAULA, ce buna e cafeaua ta.Nu stiu pe unde mai e LARISA, ea ne -a dat odata niste sfaturi fff bune despre casnicie si cit de important este rolul sotiei in casnicie,la noi este cheia fericirii sa stii,noi trebuie sa fim cele intelepte si intelegatoare, noi suntem liantul, echilibrul unei casnicii.Te rog sa te gindesti,te imbratisez cu drag, si daca e nevoie, si psihologul e ok, dar cel mai bun lucru este comunicarea intre voi doi,f deschis, stii tu.
PUIUTZ, sanatate tatalui tau
histamina spune:
katalina, cand m-am casatorit preotul mi-a spus:femeiea este cheia unei casnicii reusite!
ai dreptate.si tu ochidut.
paula,sper sa iti fie bine.
apoi cu strigatul strumfilor.daca strumful are 1000 de nume de alint,sa nu ne miram ca nu raspunde din prima.
am si eu o curiozitate:e cineva pe aici care si-a strigat copilul doar pe un singur nume? doar pe un singur nume?
ochidut spune:
Alice, stiu ca esti cu 2 copii pe cap, cu soacre, casa si alte nebunii......dar ti-am trimis un pm sa cer un ajutor. cred ca numai asta iti lipsea.......
Numai cand ai tu un strop mic de timp liber, sa transmiti informatia mai departe sau sa imi dai niste date de contact.
Multumesc mult
laurika1982 spune:
Am si eu o curiozitate....Ce e bebe din burtica Ramonei??
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Alice_Elena spune:
Oana esti mortala :)) eu acum stau ca o closca cu radu in brate, doarme, si butonez telefonul, deci am toate resursele la indemana
Apropo de iesit mara de vreo 2-3 zile nu mai vrea deloc afara. Daca o intreb zice nu nu si daca vreau totusi sa o imbrac urlaa
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
ramonavlas spune:
Am iesit de la control.
Concluzii:
- varsta: 17 saptamani;
- greutate: 178 grame;
- sex: FEMININ!!!!!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
12+
Alice_Elena spune:
Ramona felicitari!!! Am zis eu bine "puiuta" zilele trecute deci e totul bine da? Sunteti sanatoase si voioase
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)