Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 10
AllyLaur spune:
Scrish, mi-am dat toata silinta sa reusesc sa pun aces link. Sunt neste torturi extraordinar de frumoase...nu stiu cat de gustoase. Dar, sincer eu as cumpara unul cu riscul ca nu este cel mai gustos. Sa intrii in dreapta paginii ca sunt fffffffffff multe modele de torturi.
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota scrish, eu in Bucuresti am luat mereu de la alice, au modele frumoase, tortul e ff bun si au si o multime de umpluturi: http://www.cofetariaalice.ro/ mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
am vazut unul la pag 7 din martipan in forma cifrei 1 si cu fluturasi pe el...tot face pitica 1 anisor si e fluturas, nu?
ailed_dota spune:
catank, uite de ex, la Alice acopera cu martipan tortul inauntru sunt diferite combinatii, uite-te pe site-ul care l-am dat
somleac cred ca mada a dat site-ul dar pt mine
ally tb sa aprofundez site-ul...
madutza_bra spune:
catank, eu nu am mais chimbat meniul pt ca deja am facut lista de cumparaturi si nu vreau sa ma complic mai mult..si asa sorul isi invita si fratele deci vom fi si mai multe pers..inghesuiala..si doar eu cu mama la nucatarie...
Incarc acum un filmulet cu Cata de acum cateva min. Ally cu dedicatie pt voi
..ce de treaba fac eu
Somleac spune:
Eu de cativa ani le comand la copii doar de martipan. De fapt invelisul e de martipan, umplutura poate fi de orice fel. Nu vad ce nu ar fi bun la un astfel de tort. E adevarat ca nu e tocmai natural cu cat e mai viu colorat, dar nu poti fi cu toate.
I-am facut la Vic codite. E superb.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
ailed_dota spune:
catank, foloseste creme patiserie de la megle, nu se gaseste si in tara?e ff buna frisca
madutza_bra spune:
nu las mult filmuletul ca e mai mare si nici calitatea nu e excelenta..nu era destula lumina
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra am culcat copii si fac o pauza mica... ..la noi s-a mai potolit vantul si a iesit soarele ..acum ciripesc si pasarelele Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
soare ? pasarele ? in ce tara locuiesti ca vreau si eu
Somleac spune:
Doamne Mada cat e de mortala Cata cu echipamentul de doctor. Waw e de revista.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011