Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, e tare..... am lasat comentariu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutz, este minunata mica asistenta! Puteam sa jur ca am mai vazut acest filmulet...dar,poate intr-o alata viata. Ai observat ca in pozele postate ieri...la un moment dat era Eduard la laptop...pe ecran era chiar Cata a ta...se uita la ea si gangurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

m-ati omorat cu atatea discutii despre dulciuri ei bine m ati motivat sa incep sa ma uit dupa torturi pentru ziua lui luca si efectiv nu stiu ce as face pentru un tort cu martipan in clipa asta fetelor, pentru 20-25 de persoane de cate kg trebuie sa fie tortul? k eu habar n am si tot caut cofetarii. voi stiti vreuna in buc care sa foloseasca ingrediente naturale si sa aiba modele dragute de copii?

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

cofetaria maria in aviatiei- sunt renumiti pt frisca naturala pe care o folosesc..
eu sunt fun agapitos insa nu stiu ce folosesc la ingrediente, insa aspectul si gustul sunt de neintrecut..noi am facut tortul de nunta la ei si e demential..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Ally, mama, normal ca numai ai de dat jos dupa organism, pt el e un efort acum... ca nu ai surplus, ai tu ambitie... eu de cand cu frigul si rusii simt nevoia sa mananc mai dulce si mai consistent si am ramas la 61.9 , acum de ieri am inceput gimnastica daca continui, poate o iesi in primavara cu 61. dar stai balnd ca e bine ca ai dat..
catank, cred ca o fac ca praji, tort deja ma bate gandul sa il fac pe cel de la happy, dar cu zmeura.. pare simplu si rapid ....si o asa am destule pe cap..daca ii bag o crema din aia si un strat din crema de frisca de la egiptean , merge?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

ce mai improvizezi si tu..asa fac si eu, am facut in weekend o praji cu branza combinata din 2 retete dupa poftele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Ally, mama, normal ca numai ai de dat jos dupa organism, pt el e un efort acum... ca nu ai surplus, ai tu ambitie... eu de cand cu frigul si rusii simt nevoia sa mananc mai dulce si mai consistent si am ramas la 61.9 , acum de ieri am inceput gimnastica daca continui, poate o iesi in primavara cu 61. dar stai balnd ca e bine ca ai dat..
catank, cred ca o fac ca praji, tort deja ma bate gandul sa il fac pe cel de la happy, dar cu zmeura.. pare simplu si rapid ....si o asa am destule pe cap..daca ii bag o crema din aia si un strat din crema de frisca de la egiptean , merge?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

de mers merge si piure ...dar nu strica gustul cremei cu piscotele scaldate in lapte cu rom plus fructe(de la noi putere).....

Tortul Egiptean a fost ok, DAR eu detesc frisca hulala si asta m-a facut sa nu-mi placa f tare, daca folosesc frisca din smantana s-ar topi prea rau (cred)zaharul ars...
Cred ca voi incerca odata sa vad ce iese...

Dar nu strica reteta lui happy... Eu am dat musafirii gata cu tortul asta...sincer. Sotul era in extaz..el este un impatimit al dulciurilor...dar chiar a iesit fffffff bun

Raspuns: nu as combina!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

dar de ce folosesti hulala ? eu nici n-as manca
eu folosesc numai smantana pentru frisca de LA Dorna, este f f buna si gustoasa ..iese o crema din ea de mori
chiar ieri am facut prajitura aia kinder pinguin cu frisca din smantana asta si as fi mancat-o toata asa, facuta crema, care e doar frisca cu vanilie si miere..delicios de buna..
apropo ailed o praji care merge dupa parerea mea trasnformata in tort, si eu cred ca asa voi face la mot, e aceasta praji..are 2 randuri de blat si 2 glazuri si o crema la mijloc pufoasa..f f gustoasa este si pt copii si pt adulti si e si aratoasa ca design

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

unele torturi din martipan sunt adevarate opere de arta dar chiar sunt gusoase?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

pai compozitia o alegi tu, orice tort clasic de cofetarie merge..doar ca il imbraca in martipan ca sa fie mai batos, sa mearga figurinele..si uneori daca sunt figurine necesita si blat mai mult, adica un anumit tip de tort ca sa stea forma.. nici mie nu mi se par gustoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Delia, !

Eduard Andrei 02.04.2011

uite pt pupicii aia ma duc sa fac gimnastica, ca n-am fost cuminte si am luat 4 lingurite din tortul unhealthy de biscuiti facut pt fica-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

FETELOR adineauri ma jucam cu Anda si statea in picioare si cand ma uit ea a facut un pas sa ajunga la mine e primul iei pas

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

fetelor multumesc tare mult pt raspunsuri!!

ally merci mult de link, dadusem si eu peste tipa asta! cred ca sunt super torturile! am mai gasit un site, vad ca sunt destul de faimosi, www.sweetela.ro, astia livreaza si in constanta

Mergi la inceput