Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Hello,hello

Am ajuns si eu acasa dupa cateva aventuri Greu cu vremea asta mai ales pe drumuri care nu sunt curatate
Am cumparat tot ce trebuia,sunt super happy.Am fost cu o prietena ca sotul are intalniri multe azi si socrul a trebuit sa stea cu celalalt nepot. Apoi cu masina incarcata am plecat spre Giurgiu unde.....era GHEATA,PATIONOAR,LUNA DE LUNA pe jos. Nu am vazut asa ceva in viata mea. tot DN5 era sticla. Am ajuns cu bine si cu grija si in fata casei un morman de zapada de nu-mi venea sa cred. Am dat la lopata sa ajung la poarta si cand colo...zavorul inghetat. Nu am reusit sa deshid poarta decat dupa ce am sarit gardul si am aterizat in zapada pana la genunchi, am luat din casa o surubelnita si asa am reusit.

In casa o caldura de nu puteam respira. Centrala e setata la 2 din 6 ca inca nu avem termostat-il vom monta vineri cred.
Apoi am venit inpoi spre Buc pe aceeasi gheta de neimaginat!!

V-am zapacit cu aventurile mele
Teea acum face nani, de abia astept sa o smotocesc. Azi a papat ficatel cu cartof si dovlecel fiert in laptic + smantana
Vreau azi sa execut niste gogosi din acelea cu iaurt- tot de la voi am reteta

Ma duc la citit

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutz, este minunata mica asistenta! Puteam sa jur ca am mai vazut acest filmulet...dar,poate intr-o alata viata. Ai observat ca in pozele postate ieri...la un moment dat era Eduard la laptop...pe ecran era chiar Cata a ta...se uita la ea si gangurea.

Eduard Andrei 02.04.2011

da ally, am vazut ca era cata pe ecran, ne uitam la poze eu, Cata si sotul , am lasat si comment. Hai ca il pun bine pe edutu cu tata-socru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitari !

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

FETELOR adineauri ma jucam cu Anda si statea in picioare si cand ma uit ea a facut un pas sa ajunga la mine e primul iei pas

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, nu merge link-ul dar il gasesc eu.

Mary, felicitari pentru primul pas al micutei!

Madutza, hai pune o vorba buna acolo la sot si gata, ne incuscrim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mary, felicitari!
hai incuscriti-va , ca-i cununa Andra cu Arsenie...!
Cuscra, de acord? Ii cununa copii pe Edyy si Cata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor ce limbarita ati avut, cat ati mai scris.....
eu am dormit ca o valiza cu Anastasia de la 12 la 15.
dupa ce i-am dat titi, lungite in pat amandoua, pur si simplu mi se inchideau ochii si zic ia sa dorm ca doar treaba poate sa astepte, acolo ramane, nu mi-o ia nimeni ce bine este asa super odihnita.
am bagat a doua tura la spalat, am facut curat , m-am spalat si pe cap ca diseara nu mai aveam chef, prefer sa ma spal ziua decat seara. seara sa stau si eu cu sotul, sa ma fac bella pana vine el

bb_yasmi ce mesaj lunggg, imi plac mesajele lungi.
da, stiu ca dupa 1 an merg de regula bebeii, asteptam ce sa facem. cand o fi ea pregatita sa mearga singurica....
este gravi paula? ce ma bucur , merg s-o felicit

bluenight ce sa te mai mulgi...mai bine ia-i direct cereale cu lapte praf, n-au nimic. eu nu mai stau sa ma mulg...m-am muls acum putin cat sa-i pun laptic in ochisorul ala.
nu stiu ce sa zic cu papa...ce ai enumerat tu acolo nu i-am dat niciodata. ma gandeam sa-i iau linte, cu toate ca mie nu prea imi place dar poate ei da

si eu ma simt foarteee sexy acum dupa nastere. nasterea m-a facut atat de puternica si increzatoare. chiar m-a schimbat nasterea, modul de a gandi, de a privi lucrurile...m-a maturizat, ce sa mai.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu mi-a simtit nimeni lipsa, nu???

mada, splendida mica doctorita!!

ufff iarasi miroase a kk dupa L si numai ce l am schimbat.... ar fi a 4 a oara si mai este pana diseara

cris noi pt 20-25 pers vom face tortul de 3-3,5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

urez si eu La multi ani! Alex si Anna sa cresti mari si sanatosi

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ally multumesc pt link-ul cu torturi!! am si ales deja unul!!! tre sa il pintez si sambata merg la cofe sa dau comanda.

somleac si mie imi plac la nebunie torturile de martzipan/fondant ca sunt asa vesele, colorate. de mancat nu mananc "invelitoarea". si ultimul tort care a fost pe placul meu a fost tort philadelphia un tort super usor ( adica nu este deloc gretos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanales spune:

Buna ziua si de la noi,
multam de raspunsuri pentru mucisori de bebe, tot insist la curatat si tot ii curg rauri-rauri..uff nu mai scapam de ei odata
apropo de meniul de mot/aniversare,eu nu am cunoscuti cu copii in anturaj, din pacate, deocamdata, si de asta mi a fost greu de multe ori, noroc ca va citeam, aici pe forum, mi ati fost sfatuitoarele cele mai apropiate .
revenind la meniu, nu am sa ma complic cu tort cu figurine si aperitive pentru copii. cand va creste puiu si o sa aiba invitatii lui , da, dar acum mi se pare prea devreme. asa ca o sa privilegiez gustul si o sa fac mai mult aperitive cu ruladele de somon si emental postate de Madutza, icre, salata de cruditati cu cozi de raci sau scrumbie, diverse tarte sarate, mozza-rosii-busuioc, aperitive cu sos pesto si creveti trasi in unt cu risotto,la felul doi fie curcan fie rata umpluta si un tort (tiramisu sau krantz). intr adevar ma bag la gatit acasa pentru ca o sa avem intre 10-15 pers, daca ar fi fost mai multi as fi ales sa mergem la restaurant.
apropo de meniu pentru bebei, bluenight, ma gandesc ca sigur gasesti in belgia o branza italieneasca f buna, ricotta, e o branza dulce si proaspata, care mi se pare echivalentul branzei de vaci, acum vezi si tu daca se recomanda bebeilor. de ex., al meu bebic nu a agreat deloc branza facuta de mine in casa si nici acum nu papa iaurt..asa ca nu te stresa, zic eu, fiecare cu ritmul lui
oricum al meu, e intr o noua faza acum, nu mananca mai nimic, in afara de san, un pic de fructe-banane si budinci, nu legume, nu ficatel, nu pui, nu peste, nimic , oare o fi de la muci, il doare gatul selectiv, sau o fi doar o faza? hmm..voi ce ziceti?
v am pupat...ma duc sai mai preg cate ceva ...doar doar

Mergi la inceput