Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

apropo de torturi, la nunta barbatul m-a intrebat cum vreau s afie tortul... si eu i-am spus ce nu vreau restul sa hotarasca el: deci am zis ca nu vreau de frisca(ca sa pape si el),nu cu miri, ca mi se par hidosi si fara trandafiri de zahar:)
si tortul a fost dreptunghiular, cu trei etaje , cu martipan alb pe deasupra si cu crini, florile mele preferate atunci(si in buchet si luamnari am avut crini albi), asa ca de atunci martipanul pe tort imi trezeste amintiri frumoase

Mergi la inceput

da ioanales, de la muci nu papa, asa face si andra... aerius ai incercat? andrei i-au trecut....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

SOMLEAC- noi la casa nu avem pic de condens insa la apt da

ALLY- Ai incercat sa-i dai suc de fructe? a mea asa a vrut

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina cu condensul o sa vedeti mai bine dupa ce va mutati. te intrebasem anterior: cand va mutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

yasmi- speram sa ne mutam candva in martie, in functie de banuti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

yasmi- speram sa ne mutam candva in martie, in functie de banuti

ce faci Katarina Vitt?

Mergi la inceput

witt, pardon, offf nemteasca asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ioanales nici picea mea nu mai mananca nimic in afara de san de vreo saptamana si nu e bolnavioara; printre urlete in scaunul de masa ii mai strecor eu cate 2-3 lingurite de mancare si in rest papa doar san; o chinuie un dintisor care nu mai iese odata, poate asta se intampla si cu puiul tau plus mucisorii care il supara.

Catank nici mie nu-mi place martipanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank aha, deci din cauza prajiturilor faci abdomene bravo ca faci asa multe
la voi a fost bine, -6 grade...la noi cred ca sunt -16 si bate un vanttt, te ia pe sus. te ia si de la geam apai sa isi afara. n-am prea vazut oameni pe afara azi
exact asa si eu cu torturile din martipan nu prea ma dau in vant dupa ele.

dinora ma bucur ca este puiul mai bine]

cami

ally eu zic ca este bine 300 gr. pai cat vroiai sa slabesti, nu tu zicei ca nu este sanatos sa slabesti mult intr-o sapt? ai timp, lasa si nu mai pune sare pe nimic daca poti

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluenight
Offf, eu am o mare problema cu meniul zilnic pt Mihai.
Ieri toata ziua am cautat pe internet retete peste retete.
Voi cum va descurcati astfel incat sa includeti tot in meniul zilnic al copilului? Cate mese au copiii vostri?
Ieri citisem ca masa de pranz trebuie sa contina carbohidrati (cartof, pate, orea, quinoa, mei, bulgur, linte,etc) + legume + carne sau galbenus + ulei sau unt. Iaurt oare cat de des? Dar branza? Aici nu se gaseste branza de vaca si nu stiu ce sa-i cumpar
Voi ce fel de cereale folositi? Eu i-am cumparat de la organix si sunt pe baza de lapte, ieri am stat juma de ora sa ma mulg si cred ca am adunat vreo 60 de ml de lapte
A devenit foarte stresanta treaba asta cu mancarea.

Bluenight nu toti copilasii agreeaza iaurtul sau branzica; lui L i-a placut branzica, in schimb nu a papat iaurt simplu, ci doar in combinatie cu ceva dulce (gen banana/caise/para/pepene galben) si cu cereale sau biscuiti care sa-l faca mai consistent; iaurtul sau branzica nu sunt obligatorii in dieta (daca bebe nu papa nu e o tragedie), zilnic obligatoriu este lapticul, fie el LM sau LP si proteinele si fierul din carne/ou, plus vitaminele si mineralele din legume/fructe si grasimile din ulei/unt/smantana; eu folosesc cereale Milupa Bio Milchfrei (sunt fara lapte praf in compozitie) si le combin fie cu fructe fie cu iaurt; daca cerealele tale aveau lapte in compozitie nu inteleg de ce te mai mulgi?! ele trebuie preparate doar cu apa.

Mergi la inceput