Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexinaA spune:
yvy,ionelas,dinora- of si noi suntem ca voi-cu muci azi vad ca sunt mai densi si mai multi. aspir de multe ori si ii dau si aerius
ailed- mami daca as fi WATT ar fi super. tu dai aerius doar seara nu? ca la noi vad ca nu au trecut inca
despre sirpo de tuse- si eu dau acum STODAL de 3 zile si inca nu vad imbunatatiri. in cat timp ar trebui sa vad? de EURESPAL ce stiti? am auzit ca e f bun
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
ailed- acum mi-am dat seama ca m-ai intrebat ce fac#537; ma iubesc cu picea mea in timp ce ii dau iaurtelul si in timp ce ne uitam la desene si mai citim si din carticele. le facem pe toate
sa ma laud si eu- Teea sta in picioare si ea singurica 2-3 secunde dupa care se lasa in fundulet. ii spun baga nasul (intre degete) si il baga repede, ne atingem degetelele si spunem piiiiichi!! rade in hohote la stiri, ma striga ma-ma. cand ne imbracam duce singurica manuta in bluzita si apoi impinge
craaaaaaaaaaaaa craaaaaaaaaaaaaaaaa
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
in primele trei seri i-am dat si nurofen, dupa nu... am cumparat batista bebelusului si au disparut mucii, cred ca de frica
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota mary, felicitari! hai incuscriti-va , ca-i cununa Andra cu Arsenie...! Cuscra, de acord? Ii cununa copii pe Edyy si Cata? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
cu mare drag, cuscra, cum sa nu?Ce putere de a te abtine ai! Eu as fi mancat macar o felie mare de tort...Nu stiu ma deprimati cand va vad ce ambitie aveti cu exercitiile/dietele...Hhhmmm Glumesc
Mada e scumpa foc Catalina dritza...ce calma e ea la mers, imi place de ea. Arsenie e intr-o goana mereuAm vazut si pozele lui Ally si coment-urile[:) mistoace.Am ras singura pe-aici.
Catank, v-am vazut si voua pozele. Ioana e o dulcetzica, mor de ea!
Viss, scumpi tare gemenasii, sa-i vezi cand o iau la pas...
Lavi, ce de maninci..si tot slaba esti!Super!
Sanatate lui L. La noi a mers ff bine grintussul ultima oara.
Miki ce de praji faci si tu.Eu voiam sa fac niste snitele de curcan azi...n-am mai facut de f mult prajeala, dar imi tot cere david...Dar nu am putut sa ma mobilizez sa le fac...Am facut supa cu galuste, supa lui Arsenie si atat am putut...
Roxy si la noi a fost azi un vant groaznic, chiar mi-a tarat tomberonul in strada pt ca era gol....te ia pe sus ce vaj e...
Alexina, eu le-am mai dat eurespal alor mei..pana am citit un articol pe net despre el...si m-am speriat...incearca cu grin tuss, e natural. Sanatate piticei!
Ioana, dinora, yvy, multa sanatate!!
bluenight nu te stresa asa rau. daca nu papa intr-o zi un aliment dintr-o grupa nu e nici o tragedie...Eu nici nu prea mai am mese fixe, el tot gusta, san la discretie...mi-e destul de greu sa mai il tintuiesc intr-un orar...
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA yvy,ionelas,dinora- of si noi suntem ca voi-cu muci azi vad ca sunt mai densi si mai multi. aspir de multe ori si ii dau si aerius ailed- mami daca as fi WATT ar fi super. tu dai aerius doar seara nu? ca la noi vad ca nu au trecut inca despre sirpo de tuse- si eu dau acum STODAL de 3 zile si inca nu vad imbunatatiri. in cat timp ar trebui sa vad? de EURESPAL ce stiti? am auzit ca e f bun Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
parca homeopatele dupa 3 zile de administrare fara rezultate se opresc..sper sa nu vorbesc prostii poate ne aajuta celelalte fete
eurespalul e bun, are si efect antiinflamator..daca de ex ar avea si rosu in gat..
alehiam spune:
bluenight eu ti-as recomanda sa cauti un tip de branza quark - o branza cremoasa frecventa in Germania. Sau daca e in zona cu vorbit in franceza cauta fromage frais: http://en.wikipedia.org/wiki/Fromage_frais
Lintea eu stiam ca intra la leguminoase/ proteine....
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
miki1979 spune:
ups, vad ca simo zice ca a citit de rau despre eurespal.. de cand ii am pe cei doi prichindei ,era primul lucru care ne recomanda dr in caz de tuse/rosu in gat/raceala..si de cate ori l-am administrat
da simo, nu stiu ce-i cu mine cu gatitul asta..si le fac cu o placere parca stiu ca mi-a intrat timpul in sac si n-o sa mai am timp deloc in nici 2 saptamani
azi am facut ciorba de vitel a la grec, tocanita de vitel, pastrav la cuptor cu unt, lamaie si capere, salau si legume la cuptor pt andra..sunt o harnicuta sa nu ma deochi
roxy_s spune:
viss ce dulci sunt puii mici, imbracati pentru sanius si ce scumpi sunt cum aplauda
si eu cand ii zic 'bravo', cand face Anastasia ceva, ea incepe si aplauda si se uita mandra la mine
ce mult papa bebicii, si Anastasia papa bine fructele dar nu 250 gr
m-ati dat gata cu torturile si prajiturile
si de o saptamana si ceva n-am mai mancat dulce, cel putin nu cumparat. vreau sa nu mai mananc porcarii din astea. am papat numai praji cu branza, gogosi facute, chec, cozonac si paine cu unt si dulceata.
poate mai scap la o cioco amaruie
madutza ce dulce este Catalina si ce bine si-a dat drumul la mers
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
alehiam spune:
miki stiu senzatia asta cu gatitul si cu intratul zilelor in sac peste 2 saptamanii .
simo incearca snitelele sa le faci la cuptor, nici nu ai grija lor prea mult si sunt si mai sanatoase (pui un pic de ulei pe hartia de copt si arunci snitele pe ele si le intorci sa se faca uniform)
Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)
roxy_s spune:
mary bravo pentru primul pas al printesicii
ionales ce meniu
yvy ce o mai chinuie dintisorii aia. si pana ii ies toti....bine ca ai san sa-i dai, este cel mai bun
simona
am iesit si eu pana la magzin aici langa si sa ma zboare vantul, nu alta. mi-a inghetat si fata. super frig, sunt -18 grade la noi. si vremea asta geroasa va dura pana pe 21 cand vor fi -2 grade.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)