Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 9
ailed_dota spune:
scrish, eu in Bucuresti am luat mereu de la alice, au modele frumoase, tortul e ff bun si au si o multime de umpluturi: http://www.cofetariaalice.ro/
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Scrish iti spun ce-i de acolo cate kg trebie sa aiba tortul. Le spui numarul de persoane , modelul ales, in ce sa fie imbrcat ( frisca , cioco, martipan) ca difera greutatea foarte mult in functie de invelitoare, adica martipanul e foarte greu fata de frisca... si asa mai departe. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
si mai bine!!!
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota catank, pt catwe persoane ai facut tortul de ziua sotului? si din cate oua? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
15 portii, crema din 5 oua ...plus 400 de frisca din smantana
AllyLaur spune:
Scrish, eu de ceva timp caut cofetarii prin C-ta care sa faca torturi ffffff frumoase si sa se potriveasca cu aniversarea lui Eddy. Am dat de o doamna care face neste torturi absolut dementiale ...PERFECTE....dar, este din Bucuresti, deci aeste avantajul vostru. Nu stiu preturi dar, am vazut o gramada de poze care m-au lasat masca.
lparpala spune:
Hello!
La multi ani, Alex si Ana!
Strumph, multumesc de mesaj!
Din cand in cand mai apar si eu. Am vazut ca ati mai intrebat de noi.
Stam ceva mai bine, nu ne mai innodam mucii sub barbie, dar tot mai avem cativa incapatanati care nu vor sa iasa cu una cu doua la aspirat.
De citit, tot nu am apucat sa citesc din urma.
citat din mesajul lui ailed_dota scrish, eu in Bucuresti am luat mereu de la alice, au modele frumoase, tortul e ff bun si au si o multime de umpluturi: http://www.cofetariaalice.ro/ mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
Si noi luam de la ei, dar de cand au devenit "celebri", s-au cam prostit. Cel putin mie nu mi-a mai placut ce am luat ultimele dati.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
Somleac spune:
Ce fain e site-ul dat de tine Delia. O gramada de retete bune si usor de facut. M-am pierdut printre retete.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
catank spune:
lparpala
Mai mamici, eu am o problema cu torturile din martipan sunt fffffff frumoase, nimic de zis dar parca sunt din carton. Mai ales cand vad unele colorateeeeeeee....cand ma gindesc cate prostii contin acele desene dragute, si nu mi se par cometibile chiar daca ele sunt
Na, fiecare cu piticii lui....
Acum va intreb? Martipan in combinatie cu....intre blaturi ce se afla?sau mai bine zis sub acele desene superbe ce surprize sunt???Depinde ce-si doreste clientul?merge fel si fel de combinatii?
Ma iertati, stiu ca sunt la moda si toti copii aceste modele de tort isi doresc dar... ma gindesc ca I nu intelege mare lucru, copii nu voi avea invitati...asa ca noi, cei mari preferam ceva mai ''sanatos''
AllyLaur spune:
www.viorica-torturi.ro/2011/11/familia-ratoiu.html?spref=fb" target="_blank">Torturi superbe pentru mot si turta