Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(121)
Raspunsuri - Pagina 8
Somleac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Pai de ce ??? Pofta buna!!!!!!!! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
De aia ca ma luptam cu Ilinca pentru taste si fiind vecin cu s-a dus necajitu.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
AllyLaur spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
de 1 kg de vaiti? daca aveai 10-15kg de dat jos? Ai grija, nu e musai necesara calitatea ci si cantitatea... Dar 300 g mi se pare suficient la greutatea ta deja...nu esti ponde' sa dai 5 kg intr-o saptamana... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
catank spune:
Sarea retine lichidele ... Te-ai si cantarit la amiaza...Cantarul se face dimi Si nu te vait eu pe tine de kg, esti bellla
I papa tare bine fructele, ...si pasate, si felii, si marul intreg...sa vedeti cum roade cu dintocii
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Fetelor ce-i aia ostropel? V-am tot citit pe aici se pare ca des faceti ostropel, dar eu habar n-am ce-i aia. Poate la noi ii zice altfel. Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Carne de pui cu sos de rosii
Somleac spune:
Fetelor ce-i aia ostropel? V-am tot citit pe aici se pare ca des faceti ostropel, dar eu habar n-am ce-i aia. Poate la noi ii zice altfel.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
catank spune:
citat din mesajul lui scrish m-ati omorat cu atatea discutii despre dulciuri ei bine m ati motivat sa incep sa ma uit dupa torturi pentru ziua lui luca si efectiv nu stiu ce as face pentru un tort cu martipan in clipa asta fetelor, pentru 20-25 de persoane de cate kg trebuie sa fie tortul? k eu habar n am si tot caut cofetarii. voi stiti vreuna in buc care sa foloseasca ingrediente naturale si sa aiba modele dragute de copii? Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011 |
Ptr acelas nr de persoane am luat 5 kg. Mi-a mai ramas, nu f mult...dar a fost bine, ...mai dorea unu altu...
scrish spune:
m-ati omorat cu atatea discutii despre dulciuri ei bine m ati motivat sa incep sa ma uit dupa torturi pentru ziua lui luca si efectiv nu stiu ce as face pentru un tort cu martipan in clipa asta fetelor, pentru 20-25 de persoane de cate kg trebuie sa fie tortul? k eu habar n am si tot caut cofetarii. voi stiti vreuna in buc care sa foloseasca ingrediente naturale si sa aiba modele dragute de copii?
ailed_dota spune:
Ally, mama, normal ca numai ai de dat jos dupa organism, pt el e un efort acum... ca nu ai surplus, ai tu ambitie... eu de cand cu frigul si rusii simt nevoia sa mananc mai dulce si mai consistent si am ramas la 61.9 , acum de ieri am inceput gimnastica daca continui, poate o iesi in primavara cu 61. dar stai balnd ca e bine ca ai dat..
catank, cred ca o fac ca praji, tort deja ma bate gandul sa il fac pe cel de la happy, dar cu zmeura.. pare simplu si rapid ....si o asa am destule pe cap..daca ii bag o crema din aia si un strat din crema de frisca de la egiptean , merge?
Somleac spune:
Scrish iti spun ce-i de acolo cate kg trebie sa aiba tortul. Le spui numarul de persoane , modelul ales, in ce sa fie imbrcat ( frisca , cioco, martipan) ca difera greutatea foarte mult in functie de invelitoare, adica martipanul e foarte greu fata de frisca... si asa mai departe.
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota Ally, mama, normal ca numai ai de dat jos dupa organism, pt el e un efort acum... ca nu ai surplus, ai tu ambitie... eu de cand cu frigul si rusii simt nevoia sa mananc mai dulce si mai consistent si am ramas la 61.9 , acum de ieri am inceput gimnastica daca continui, poate o iesi in primavara cu 61. dar stai balnd ca e bine ca ai dat.. catank, cred ca o fac ca praji, tort deja ma bate gandul sa il fac pe cel de la happy, dar cu zmeura.. pare simplu si rapid ....si o asa am destule pe cap..daca ii bag o crema din aia si un strat din crema de frisca de la egiptean , merge? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
de mers merge si piure ...dar nu strica gustul cremei cu piscotele scaldate in lapte cu rom plus fructe(de la noi putere).....
Tortul Egiptean a fost ok, DAR eu detesc frisca hulala si asta m-a facut sa nu-mi placa f tare, daca folosesc frisca din smantana s-ar topi prea rau (cred)zaharul ars...
Cred ca voi incerca odata sa vad ce iese...
Dar nu strica reteta lui happy... Eu am dat musafirii gata cu tortul asta...sincer. Sotul era in extaz..el este un impatimit al dulciurilor...dar chiar a iesit fffffff bun
Raspuns: nu as combina!