BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

sii... m-am facut roscata, bine ca e frig si tre sa port ceva pe cap, bine ca e frig si nu pot iesi in lume prea mult, ma uit la mine si nu ma cunosc. Si Rody, am avut eu o presimtire ca ar fi bine sa ascult de voi, dar am vrut senzatii tari, na, acum le am.

sa te vedem, sa te vedem! poate ca esti chiar divina, dar nu esti tu obisnuita . eu intr-o pasa de-asta m-am tuns depeche de la par lung pana la fund ca era la moda, cand a crescut l-am facut spirala si la 2 luni l-am taiat iar ca eu nu concepeam ce e aia sa nu bag peria in el si cand am facut-o am obtinut o claie fara forma, apoi m-am vopsit bruneta si cand m-am intalnit cu Florin intamplator in piata nici nu m-a bagat in seama, vorbea doar cu sora-mea si nu realiza ca si pe mine ma... cunoaste! intainte sa o nasc pe Maria m-am suvitat, apoi l-am taiat frantuzeste si m-am facut roscata (dupa ce am nascut). clar ca am invatat din fiecare experienta cate ceva, dar de fiecare data ma priveam in oglinda si nu-mi venea sa cred ce-am facut - de fapt, ce-a iesit . acuma m-am cumintit, blond cenusiu imi place si parul scurt nu mai e de mine

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Rody, nici de mine nu mai e parul scurt... M-am tuns inainte de Craciun si nici acum nu m-am obisnuit cu mine...... mi se pare o vesnicie pana cand o sa-mi creasca! Si eu am avut o perioada blonda dar innebuneam cand imi vedeam radacinile crescand si m-am lasat.

Crissteo, nici eu nu cred ca iti sta asa rau. Eventual mai asteapta putin si vopseste-l cu o culoare mai potolita

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata mamici dragi! Haideti la o cafea calda! Eu stau in masina, astept sa se faca fara un sfert, sa merg la coafor. Azi e zi de dezmat :)

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu cand am vrut sa imi tai parul mai scurt nu a vrut baiatul care ma tunde. A zis ca vine vara si se poarta parul lung :)) acum imi pare bine ca l-am ascultat. De vopsit m-as vopsi si eu, cumva, nu stiu cum. Dar atunci ar trebui sa fac drumuri dese la cta sa ma vopseasca george ca nu ma mai las pe mana altcuiva.

Crisu, azi botezati?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata,
la mine ploua,dar mie imi place ploaia.
m-a lasat strumf sa intru 5 min pt net.
azi vreau sa fac papanasi.
la job am intrat in niste proiecte faine,dar am o nebuna in birou care te scoate din toate.

am chef de plecat la munte.
adrina,pe unde esti?

rody, pe net intru de la job.si io vreua in pat, o zi,dar barbatii din viata mea gasesc mereu ceva notabil de facut.

cu parul e asa:eu fac tratament cu bors,asa ca imi creste intr-o veselie.il am pana la jumatatea spatelui.imi voi da cu negru pe la radacinile albe.imi pare rau ca, albind,mi-am pierdut culoarea mea naturala care era mahon,dar care nu a prins nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Am visat-o azi dimi pe Adriana si pe RB. Ce faceti, fete scumpe?

Crissy, Bea e cea mai tare!!!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rody , Crissteo , Denisa Cris 20120 , Rubia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bine ma, ca ati pus titlu 2 capitole ca naste adriana si ea nimic..

asa ca apuc si eu sa ii urez nastere usoara!

ma apuca stresurile.am fost cu mihai de 2 ori la grupa de cresa de la gradi-in prima zi a intrat, a stat la masa, a colorat. in a doua zi n-a mai vrut nimic. deloc. asa ca am plecat.uufff...ca nu stiu cum sa fac, ma apuca groaza sa il las acolo. nu stiu cand ma voi muta cu serv. in cj (asa as putea sa ma duc sa il iau la 13 acasa-sotul nu stiu daca va reusi sa il ia mereu). culmea, ca in grupa lui stefan ii place sa stea.si cu educatoarea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

La multi ani Mycya!!Sa fii sanatoasa si fericita mereu si sa te bucuri de minunea ta!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
culmea, ca in grupa lui stefan ii place sa stea.si cu educatoarea lui.

Paula cu 2 nazdravani, M si S

Victo, noi cand avem astfel de cazuri lasam copii mai mici in clasa cu fratele timp de 2-3 saptamani, pana se acomodeaza, apoi trec la clasa mai mica caci ajung sa fie ignorati de cei mai mari si tot mai bine e cu cei de varsta lui.

Mergi la inceput