BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
matusa, normal ca trebuie sa stea cu cei de varsta lui, ca doar cei mari au activitati, si el nu stie sa stea locului, la masuta..el nu sta mai mult de 5 minute sa faca ceva
pufescu spune:
fi-miu m-a disperat cu mancatul azi...adica a mancat prea mult!!!
De cand s-a trezit(pe la 7) a bagat asa: 3 biberoane mari cu lapte(total 750ml), o banana,un mar, 2 biscuiti de orez expandat, orez cu lapte si magiun vreo 150-200g. Nu reusesc sa il opresc,e adevarat ca tati s-a trezit mai tarziu asa ca bubu si-a baut laptele,dupa aia a mancat cu mine si a baut un lapte si acum mai mananca o portie cu tati!
Ma rog,probabil daca il mai alergam un pic adoarme(sper) si pranzul il ia pe la 15-16.
M-am saturat de gatit,casa,copchil atomic si servici,vreau o pauza :).
Ma termina vremea asta,puradelul vrea afara si e isteric.
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Am visat-o azi dimi pe Adriana si pe RB. Ce faceti, fete scumpe? |
Suntem pe aici. Eu am o stare de greata fantastica, nimic nu imi prieste. Rebeca e la ora de imprastiat jucarii in toata casa
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...
Victo spune:
mihai e marait..somnoros cred
ma duc sa ii dau ciorbita si la nani
felul 2 dupa ce se trezesta, ca n/am :):)
puiutz_mic spune:
Salutare si de la noi
Azi am avut parte de un Raducu super intelegator si dragastos. Ne-a lasat sa ne uitam la un film pe HBO
Cu kk lui Raducu - e la fel, marti mergem la alt doctor, sper sa dam de cap problemei ca deja ma dispera! Mi-e asa de mila de el, papa pranzul numai pacalit (ii intind o bucatica de friptura la gratar sau paine prajita ca sa deschida gurita si eu ii bag repede o lingurita de orez/supa si abia dupa aceea ii dau si bucatica pacalitoare).
Adriana, parca greata anunta travaliul sau ma insel? O sa scot si eu motatele nu cumva sa ratez momentul, cum am patit la Alice
HAI ADRIANA!
Sorina voi ce mai faceti?
Roxana nici Raducu al meu nu vorbeste cine stie ce, acum vad ca nici "mama" nu prea mai spune, cel mai des acum imita catelul, spune "aba" sau chiar "apa" si cam atat. De cate ori vrea ceva arata cu degetul sau ia singur obiectul respectiv. O sa vedem ce zice si pediatra la bilantul de la 18 luni.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
eladea2005 spune:
SALUTARE SI DE LA NOI...
per total, situatie imbunatatita...dar ne-a luat rau de tot plictiseala, incat nu mai stiu ce sa facem...
pufescule, mama, esti o comoara la casa omului... f fain site-ulacuma studiez si eu problema...
crissteo, ...Eric a slabit, cred ca vreo juma de kil...nici acu nu prea vrea sa manance... nici nu vrea sa puna gura pe amncare...f greu il conving sa ia cateva lingurite, ca e musai...doar luam antibiotic... e un marait si smiorcaiiiiiiiiiiit...valeeeeeeu... ca fug in lume...
aaa...si vrem poze cu noua culoare la par... si eu musai sa ajung la vopsit, ca deja mi se vad bine firele albe,...
roxana, ...nu te stresa cu vorbitul, nici F nu zice multe cuvinte...si in afara de mama, tata, papa, apa,kaka, sau silabe asociate,dar fara un inteles in limbajul nostru, nu zice niciun cuvant clar, corect, doar silabe din cuvant, asa incat doar eu ii cunosc limbajul Morse...
no fug sa beau a 3-a cafea...ca pic din picioare...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
Eladea, ma bucur ca Eric e mai bine, of bietul de el si biata de tine ce va mai chinuiti cu papica. Dar nici mancarurile care ii plac mai mult nu le accepta mai usor? Putere si rabdare, mami scumpa, si du-te si vopseste-ti parul, schimbarea o sa te faca sa te simti mai bine!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Salutare
Adriana, vad ca inca nu ai scapat!! La Sovata, atata am mai vb cu Ramo daca ai nascut sau nu, ca deja ne intrebau cei cu care eram, daca a nascut Adriana!
La Sovata a fost frumos, nu a mai fost zapada asa mare, dar am gasit acasa zapada aia mare...Raul a reusit sa raceasca un pic, acum suntem cu muci. Dar trec si astia...acum chiar nu am mai avut de mult, nu ma plang.
Andreea, ce bine ca ati scapat de partea nasoala. Sanatate multa
Oana, cum mai e bunicul tau?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
eladea2005 spune:
elena, chestia nasoala e ca nu vrea nimic...doar lapte... ma sinucid in direct la OTV!!!! azi a mancat/baut lapte de dimi, mai tarziu doar un kinder felie de lapte(atat a vrut si era musai sa aiba ceva in stomac, ca i-am dat antibioticul... apoi vreo 10 linguri de supa cu taitei dupa somnul de pranz si iar ceva lapte (ca asta a vrut, doar)iar acu seara cateva imbucaturi de painica cu sana, putin pomelo...si urmeaza laptele la culcare... ma duc si ma tot duc... abia ajunsese si el la 15 kile...imi vine sa-i bag in vena mancarea, pe bune... il tot amenint ca ajungem la spital si o sa-i faca perfuzii (da, stiu, nu e bine sa-i spun asta, paote, dar e singura modalitate de a-l face sa imbuce ceva...insa tot fara efect incercarile mele de amenintare...)
pe de alta parte, nici F nu prea a mancat zilele astea, dar na, e de inteles...a slabit si el cateva sute de grame... inca are muci si tuseste f productiv...
altfel, viata e superba, sunt veseli, vioi, activi, n-au treaba...
sa aveti o noapte usoara...ma duc sa-mi plang de mila...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
pufescu spune:
Eladea,e normal sa nu vrea sa manance. Pt ca sistemul imunitar sa lucreze eficient digestia trebuie oprita :) ...e nasol cu greutatea,dar vor recupera. Lichide, in special suc de fructe ca sa aiba ceva vitamine.
Pe mine ma termina vremea, bubu e absolut isteric!
Carla,am uitat sa iti zic: la noi in urma tratamentului combinat de tinctura suedeze+alifie galbenele de 2 ori pe zi s-a estompat foarte mult iritatia/DA (nu stiu ce e exact si nici doctorita nu m-a putut ajuta). Cred ca in 2-3 zile se duce de tot. Sper sa nu reapara dupa ce intrerup tratamentul. Te tin la curent :) .