BRAVO ADRIANA - Delfinasi de iul-aug 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumesc pentru incurajari Eladea, Puiutz.

Noi azi am avut parte de un Theo tare marait. Nimic nu i-a convenit. L-am scos afara in curte insa nu am putut sa-l tin mai mult de 10 minute caci maraia in continuu si nu voia sa puna piciorul pe zapada. Acum chiar m-am convins ca nu-i place sub nici o forma la zapada. Cu sania a urlat intr-una. Sper ca iarna viitoare sa fie mai entuziasmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Adriana, vad ca inca nu ai scapat!! La Sovata, atata am mai vb cu Ramo daca ai nascut sau nu, ca deja ne intrebau cei cu care eram, daca a nascut Adriana!

Mie imi spui! Deja ma duc cu nervii... ba ma ia, ba ma lasa ... cred ca o sa raman gravida forever ...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pufescu, da, ai dreptate...dar eu fac cu nervii, cedez pe zi ce trece...si pb e ca ambii mi-s cu figuri la mancare...no... am si eu limite...

am gasit un articol interesant, ref la www.revistamagazin.ro/content/view/2577/31/" target="_blank">asocierea/neasocierea vitaminelor si mineralelor

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Eladea sa se faca bine Eric si Filip si sa le revina pofta de mancare. Cheer up mami! Ai doi flacai frumosi si ca maine zburda din nou pe afara si uiti de toate momentele astea dificile.

Mergi la inceput

La mine e mare aglomeratie in casa. A venit fratele sotului caci are o delegatie externa si tb sa il duc maine la aeroport. Impreuna cu el a venit si socrul meu caci sotul l-a chemat in ideea de a-mi da o mana de ajutor cat e el plecat (cu zapada abundenta). Si culmea e ca a venit racit cobza. Tare imi e teama sa nu o ia si Theo de la el.

De asemenea credeam ca saptamana asta am si eu mai putin de gatit. Insa cu atatia musafiri prin zona, iar imi voi petrece o gramada de timp prin bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Azi a cam dat cu bata in balta soacramea. Ii dadea marei sa manance peste, nu a fost foarte atenta si s-a innecat coPilul cu un osicior. Hai, asta se putea intampla oricui, dar lipsa ei de reactie m-a speriat. Mara cand a simtit ca are ceva in gat a inceput sa isi bage mana in gura si se inrosise toata la fata. Adica din ce mi-a zis maicamea (eu eram cu radu mufat in alta camera) era evident ca se innecase si ea (soacramea) zicea ca n-re nimic, ca si-a bagat ea degetele pe gat si si-a facut sila. A luat-o mami , i-a scos ala din gat. Intre timp am iesit si eu ca am auzit-o plangand. L-am lasat pe radu flamand si am luat-o pe ea ca se aruncase pe mine. Era saraca cu lacrimile in barba, marius tipa la maicasa, o nebunie
In fine, nu dau vina pe ea ca v-am zis putea sa mi se intample mie dar chiar nici o reactie sa n-ai? Daca era singura cu mara acasa?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Alice, deci e clar, cand ramane soacra-ta cu Mara singura acasa, sa nu aveti peste in casa! Nu fac misto, chiar e naspa cu lipsa de reactie! Bravo lui mami tau! Bine ca s-a terminat cu bine!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu sunt suparata tare, taticul meu are angina pectorala instabila (e tipul de angina pectorala care evolueaza spre infarct, daca nu e tratata). Mi-e ciuda ca sta cu crizele astea de vreo 2 swaptamani, mamei nu i-a spus nimic pana acum cateva zile, cand s-au indesit crizele foarte tare, are si 3-4 crize pe zi, foarte dureroase... Imi e groaza cand ma gandesc ca putea face infarct zilele astea!

Si in conditiile date, cu mama si noi rugandu-ne de el sa mearga la spital, sa cheme ambulanta in timpul unei crize ca sa-i faca EKG imediat, el tot nu vroia sa mearga

In sfarsit azi l-a convins mama sa cheme ambulanta! Din fericire era de garda chiar o doctorita pe care ai mei o stiu bine de ani de zile. I-a spus mamei ca e destul de grava situatia, pt. ca tata are si ulcer (a avut si hemoragie in tinerete de vreo 2-3 ori) si nu poate primi cel mai bun tratament pentru angina pt. ca-i poate reactiva ulcerul + posibila hemoragie

Totusi, cu riscul acesta, l-a pus pe tratament, fireste. Ii dau si tratament protector pentru stomac, sa speram ca va fi bine cu ulcerul si ca se va imbunatati si starea inimii. Oricum, trebuie sa mearga la Iasi sa faca o angiografie, ca sa stabileasca exact care e riscul de infarct

Ma bucura totusi ca tata are tensiunea si colesterolul bune. Ce i-a afectat inima sunt fumatul si mancatul excesiv de sarat, plus stresul in care traiesc din ultimii ani si el si mama cu bunica bolnava de Alzheimer

Ma simt atat de neputincioasa, mi-as dori sa gasesc o solutie cu un azil pentru bunica-mea, sa traiasca si ai mei parinti mai linistiti! Deocamdata pe unde a intrebat mama nu o primesc din cauza varstei (are aproape 92 ani). La unul privat nu o putem duce ca nu ne tin finantele... Offf!

Mi-e mila si de mama ca e singura cu doi bolnavi si nici ea nu se simte bine, trebuie sa se poata ingriji si de ea, ca sa nu mai vb. ca trebuie sa se descurce singura acum cu aprovizionarea.

Ma iertati ca m-am intins atata... Simteam nevoia sa ma descarc putin, ma iertati

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

puiutz,

HAI ADRIANAAAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Contractii regulate la 5 min, dureroase ca dracu. Plec la spital. Sper sa mai prind epidurala - sms de la Adriana

Crissy ai simtit?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput