Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

deci, ce sa mai zicem de noi?

febra... de sambata dimineata pana acum, cu mici perioade de acalmie...
sa inteleg ca asta e ritmul mai nou... 3-5 zile de gradi... 2 zile de febra...

tati cu crize anginoase... s-a dus dupa cumparaturi si a venit subit acasa fara cumparaturi evident... sa inteleg ca toate vor cadea acum pe mine... aaa, si l-am intrebat ce-i voi spune fiului lui si mi-a zis citez: "da-l in piz damasii de bulangiu" (adica faptul ca a fost un bulangiu explica de ce vorbim despre el la timpul trecut)... si mi-a mai promis (dar nu acum) ca ma lasa vaduva tanara, frumoasa si bogata... inteleg ca se grabeste omul ca nu mai sunt foarte tanara... dar cu ultima parte a promisiunii cum ramane???

si eu personal n-am mai pus tigara in gura de ieri de la cafea... sotul a mai bagat pipe, multe pipe (am zis ca nu mai cumparam tigari), si ne-am certat pe tema asta...

o sa-mi fac din alea fishe sau jetoane (?) ca pt alcoolici... 1 luna de la renuntare... 2 luni ... si tot asa... ca sa-mi amintesc sa nu ma mai reapuc... ca oricum fumam aiurea... nici nu trageam in plamani, doar putin in gura dupa care il suflam inapoi si de aici ritmul trepidant... de ma intreba colega daca nu ametesc la halul asta de fumat...

dece, si cum ramane cu dieta???

dar va las ca sunt cu capsa pusa ca una vorbim si alta fumam (am zis naibii o treaba ca gata nu mai fumam si sotul nici macar nu vrea sa se abtina o tura!)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Slaba miscare azi, n-ati fost prea vorbarete. Noi am iesit ieri cu sania pt prima oara pe anul asta, iar azi am repetat figura. A fost frumos pana la momentul in care le-au inghetat mainile si picioarele si au inceput sa se intreaca aman2 in vaicareli... noroc ca mai aveam putin pana acasa.

Si un of: David si-a dereglat programul de somn. Adoarme in jur de 12 noaptea desi ii bag pe la 22.30 la culcare, se trezeste pe la 5 dimineata, cere laptele ...bea putin din el dupa aia se da jos din patut si incepe sa se plimbe prin casa, il duc inapoi sare iar, frichineala "bino mami"... inca vreo ora, adoarme pana la urma si se trezeste in jur de 10 dimineata... deh, daca a fost in misiune peste noapte e obosit si tre' sa se odihneasca si el. La pranz iar adoarme foarte greu pe la ora 15 abia ... si tot asa. Am de lucru sa-l aduc pe fagas normal ca nu se mai poate.

A, era sa uit.. mi-am tras o manechiura semipermanenta sooper, asta asa, pt ca nu mai facusem demult ceva pentru mine si simteam nevoia.

Alexa, fugi la dr nu mai sta. Si al meu sot s-a tot plans zilele trecute de dureri mari pe toata partea dreapta masea-ureche-cap. Dr i-a recomadat www.medicamente24.ro/solpadeine-comprimate-efervescente-comprimate-efervescente-12buc.html" target="_blank"> Solpadeine si vad ca i-a trecut repede.

Mamica fericita de Mara si de David

ne regasim 98 la suta in faza cu somnul...

si cu tati care e bulangiu si isi petrece serile pe calc...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello, hello!

Pe mine ma scuzati ca absentez dar nu mai reusesc sa ma odihnesc deloc in ultima vreme. Cu Mara ma lupt cate o ora si jumatate sa o culc seara, se foieste toata noaptea, suge de 6-7 ori, iar eu ma trezesc gata obosita.

Am intrat sa va zic ca am trimis un mail, poate reusim sa ajutam si noi putin. Multumesc anticipat!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

nyny,simplicity,sorina, dastefa, decenuela,tomaca, ruxita, blue_flower, atlantique, miremia, alexia28, ale1212xa, lorex,beatrice, alexutzzza multumim muuuult de urari! mari doamne ca de obicei

sper ca nu am uitat pe nimeni....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

La multi ani David , frumosul cu carlionti! Sa cresti mare si fericit, sa-i bucuri pe frumosii tai parinti in orice moment!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Slaba miscare azi, n-ati fost prea vorbarete. Noi am iesit ieri cu sania pt prima oara pe anul asta, iar azi am repetat figura. A fost frumos pana la momentul in care le-au inghetat mainile si picioarele si au inceput sa se intreaca aman2 in vaicareli... noroc ca mai aveam putin pana acasa.

Si un of: David si-a dereglat programul de somn. Adoarme in jur de 12 noaptea desi ii bag pe la 22.30 la culcare, se trezeste pe la 5 dimineata, cere laptele ...bea putin din el dupa aia se da jos din patut si incepe sa se plimbe prin casa, il duc inapoi sare iar, frichineala "bino mami"... inca vreo ora, adoarme pana la urma si se trezeste in jur de 10 dimineata... deh, daca a fost in misiune peste noapte e obosit si tre' sa se odihneasca si el. La pranz iar adoarme foarte greu pe la ora 15 abia ... si tot asa. Am de lucru sa-l aduc pe fagas normal ca nu se mai poate.

A, era sa uit.. mi-am tras o manechiura semipermanenta sooper, asta asa, pt ca nu mai facusem demult ceva pentru mine si simteam nevoia.

Alexa, fugi la dr nu mai sta. Si al meu sot s-a tot plans zilele trecute de dureri mari pe toata partea dreapta masea-ureche-cap. Dr i-a recomadat www.medicamente24.ro/solpadeine-comprimate-efervescente-comprimate-efervescente-12buc.html" target="_blank"> Solpadeine si vad ca i-a trecut repede.

Mamica fericita de Mara si de David

felicitari pentru tura de sanius , ne-a cumparat si noua tati o saniuta frumusica de la decathlon, in casa merge super, asteptam sa se mai aseze un pic zapada ca e cam mare acum si s-o incercam;
si la noi problema maaaare cu somnul; poate din cauza ca nu o prea scot din casa, sau ar trebui sa-i dau desteptarea la 7, ceea ce nu-mi prea convine
bravo pentru manichiura, acum cu reducerile astea mi-am mai luat si eu cateva hainutze pt mine, si tare bine a facut la psihic; tot timpul cand ma duceam sa-mi iau ceva sfarseam la copii, dar acum am decretat ca pana in martie-aprilie nu-i mai cumpar absolut nimic de imbracat, are destule si sa mai vad si de mine un pic
am retinut si pontul cu solpadeina ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

sorina de cafea...am baut de dimineatza dar nu am mai multumit

am plecat la 11 cu Dragos si tati la cumparaturi...cand ne-am suit in masina sa ne intoarcem a vomitat Dragos tot tot...l-am simtit in magazin...nu mai zicea nimic...zacea asa in carut..si in masina l-am intrebat daca e bine...nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca urmeaza ca i-am zis sotului sa nu plece de pe loc...in secunda 2 era toata masina plina...am venit acasa si s-a culcat...doarme de aproape 2 ore...ce o fi patit nu stiu... vedem cum se trezeste..

multumesc fetele de incurajari...pana la urma am fost la dentist ieri ca am zis ca mor de durere...nici nasterea nu a fost asa de dureroasa..

ma bag si eu la un film cat mai doarme Dragos...

o zi calduroasa sa aveti

Mergi la inceput

Sorina de cafelutza, mi-ar fi placut s-o vad pe Iris imbujorata de la ger, cred ca ii sticleau ochisorii aia frumosi
Ruxita, sanatate lui Kay, tocmai asta e motivul pentru care as intarzia gradi, dar ea e dorita tare, nu mai are stare in casa.
Dece ma omori cu tortul ala ,
Mire , sa gasesti o metoda sa te odihnesti

ma duc sa vad daca pot deschide portile, poate iesim azi un pic, de joi nu am mai iesit si simt ca ma sufoc
o zi frumoasa si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

la noi e o vreme de poveste
dar va voi zice daca raman la aceeasi parere dupa ce ies din casa-le-am promis la fete ca mergem la parcul de joaca
pe Miru am scos-o ieri afara,nu parea prea incantata si nici nu ma mir ca trebuia,pe unde nu-i dezapezit efectiv sa innoate prin zapada.Si cadea la fiecare pas
deci azi prestam cap -coasda la carat in brate

ruxita sanatate lui Kay.Ce faci daca nu-l poti duce la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ruxita sanatate multa lui Kay si sotului

Nyny cum adica manichiura semipermanenta? eu detest sa imi fac unghiile, dar nu am incotro ca singure nu se fac

A nins si la noi

O duminica relaxanta sa aveti

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Mirela cunosc sentimentul si eu(desi Ariana nu se mai trezeste noaptea) dar eu ma culc obosita si ma trezesc la fel , si pe deasupra cu impresia ca fac o gramada si totusi nimic

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput