Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Magic moment :

Lumina stinsa..noi doua nas in nas ca in fiecare seara.. Statea sa adoarma.
Deodata deschide ochii, se uita la mine, isi pune manuta sub obraz si imi da un zambet plin de dragoste pura, de copil pe jumatate adormit!
Imi spune:
- cuze mami!
- pentru ce scuze mami?
- cuze!
- te iubesc!
Imi trece mana prin par si spune:
- te doare parul?
- nu mami
- te doare burtica?
- nu mami, nu ma doare burtica!
- iuiei doare burtica?
- nu mami, nici pe iuria nu o doare. Hai sa spunem inger, ingerasul meu!
Nu apuc sa termin de spus ca si sforaia!

Zambetul ala m-a trimis in nori!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Ce-mi plac momentele astea, uiti de orice suparare.. si cate vor mai fi de acum incolo...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mutumim pentru urari!!!!!!

ce dulce e bobitza!!!!!!!!
super!

incet incet isi intorc si ei gesturile tandre pe care i le faceam noi cand erau mici......si cand te gandesti ca acum plangeau de colici??????ioiiiiii ce trece vremea mai fetelor nu imi vine sa cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noapte buna!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

nyny,simplicity,sorina, dastefa, decenuela,tomaca, ruxita, blue_flower, atlantique, miremia, alexia28, ale1212xa, lorex,beatrice, alexutzzza multumim muuuult de urari! mari doamne ca de obicei

sper ca nu am uitat pe nimeni....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna fetelor, noi tot cu febra dar macar azi s-a marit intervalul.
Asnoapte a fost nasol ca nu ceda la paracetamol nici dupa o ora jum.
is cam rupta de oboseala dar tot am iesit putin din casa si am aruncat niste bani pe un sacou dungat

Am reusit s-o prind putin pe bobi cantand in seara asta..dar nu era in forma cea mai buna. luati in calcul ca avea febra.

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

superba....si cum te iubeste ea pe tine....sunt fara cuvinte

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Slaba miscare azi, n-ati fost prea vorbarete. Noi am iesit ieri cu sania pt prima oara pe anul asta, iar azi am repetat figura. A fost frumos pana la momentul in care le-au inghetat mainile si picioarele si au inceput sa se intreaca aman2 in vaicareli... noroc ca mai aveam putin pana acasa.

Si un of: David si-a dereglat programul de somn. Adoarme in jur de 12 noaptea desi ii bag pe la 22.30 la culcare, se trezeste pe la 5 dimineata, cere laptele ...bea putin din el dupa aia se da jos din patut si incepe sa se plimbe prin casa, il duc inapoi sare iar, frichineala "bino mami"... inca vreo ora, adoarme pana la urma si se trezeste in jur de 10 dimineata... deh, daca a fost in misiune peste noapte e obosit si tre' sa se odihneasca si el. La pranz iar adoarme foarte greu pe la ora 15 abia ... si tot asa. Am de lucru sa-l aduc pe fagas normal ca nu se mai poate.

A, era sa uit.. mi-am tras o manechiura semipermanenta sooper, asta asa, pt ca nu mai facusem demult ceva pentru mine si simteam nevoia.

Alexa, fugi la dr nu mai sta. Si al meu sot s-a tot plans zilele trecute de dureri mari pe toata partea dreapta masea-ureche-cap. Dr i-a recomadat www.medicamente24.ro/solpadeine-comprimate-efervescente-comprimate-efervescente-12buc.html" target="_blank"> Solpadeine si vad ca i-a trecut repede.

Mergi la inceput

nyny fugi la somn....ca cine stie cine bantuie pe la 5 prin casasa va fie de bine iesirea cu sania...si tie manichiura

Mergi la inceput

Dece in legatura cu relatia tata-copil, cam la fel e si la noi, exceptand partea cu "ar trebui pocnit". Toata ziua la serv, cand vine acasa de cele mai multe ori vb la tel, sta la calc, se uita la stiri... nu se joaca cu ei atat cat ar trebui si le cumpara jucarii la greu ca sa compenseze cumva lipsa lui de implicare. Si ma enerveaza ca majoritatea nici macar nu sunt potrivite pt varsta lor.. ori nu-i tenteaza deloc, ori le zboara rotile din primul sfert de ora .

Si apropo de jucarii.. zilele trecute mi s-a terminat demachiantul si mi-a trecut prin cap sa spal ambalajul si sa il las lor la joaca(astea-s sechele din copilarie cand improvizam din orice o jucarie... deodorante goale pe post de microfon, faceam colectie de ambalaje ca sa ne jucam de-a magazinul, din porumbul verde cu matase faceam papusi, etc ). Pfuai... pai ala a devenit jucaria cea mai dorita si apreciata din toata casa. A trebuit sa mai fac rost de unul rapid ca sa-i impac pe aman2. De 2 zile, de cand se trezesc pana se culca umbla numai cu sticlele alea goale dupa ei... se 'spala' pe cap reciproc, ne 'spala' si pe noi, se dau cu crema , cateodata mai joaca rol si de biberoane.. avem de lucru nu gluma... nu ne mai trebuie nimic. Nu mai zic cand cumparam pampersi... golesc cutia si numai cu aia se joaca pana se rupe.

Dastefa isteata si calculata Daria, deja stie ce vrea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

nyny fugi la somn....ca cine stie cine bantuie pe la 5 prin casasa va fie de bine iesirea cu sania...si tie manichiura

din 02.02.2010 cea mai fericita mamica de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

"A man who treats his wife like a princess is a prof that he was raised by a queen!"

A, pai ce sa ma mai culc... il astept sa-si faca aparitia. Glumesc, sper sa nu-l mai apuce patrularea din zorii zilei.

Frumos citatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,
Haideti la o cafelutza fierbinte cu frisca...numai buna pe ploaia de afara...

Cu scuze pentru intarziere , urez si eu :

La Multi Ani, Dionisios-Ionas!

La Multi Ani, Marcu!

Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si norocosi!

Lorex...vazut Bobitza dragalasa....ce frumos canta, si ce momente superbe impartasiti, voi doua! Bine ca ati scapat de febra, si ca ati reusit sa recoltati pishu pentru analize. O banuiti de infectie urinara?

Atlantique....deci ai copilarit in zona buzaului...da, superbe locuri...Cu lucrul impreuna cu tati de iris...e ok, noi de multe ori am lucrat impreuna...Dar, avand in vedere ca prestam la departamente diferite....nu ne vedem decat in pauza, la cafea (si asta....numai daca vrem ). Cu pozele pufilor....ti-a raspuns Nyny ()...e o masura de prevedere pe care sigur o sa o apreciezi si o sa o intelegi...nu e, desigur, nimic personal...sunt sigura ca stii ca au fost ..."evenimente" pe aici, in decursul timpului...inca putina rabdare, si...asteptam cu nerabdare sa va vedem!

Dastefa...ce dragalasa Daria, cu masina ....Ce sinteze fac prichindeii...mereu ma lasa cu gura cascata!

Ale1212xa... sa treaca repede durerea de masea!

Dece...cu endocrinologul....eu la Parhon as merge. Desi urasc sistemul de stat, cu cozi, cu asteptare....eu acolo am gasit rezolvarea problemelor mele, desi inainte am mers la medici din parhon, dar in clinici private (prof. coculescu, dr. corin badiu, dr. emilia gudovan). Ce am constatat eu, pe pielea mea, este ca acelasi medic parca lucreaza altfel cand este in spital, pe terenul propriu, fata de cum abordeaza problema la cabinetele din clinicile private.

Rux....felicitari pentru pespicacitatea lui Kay! Cu medicii din sistemul de stat....eu nu prea am rabdarea sa urmaresc toata procedura, sa stau la coada, sa astept fonduri pentru analize...dar cateodata se pare ca merita, toata asteptarea.

Nyny... sa-si reintre Dav rapid in program! Si noi am iesit ieri cu sania....nici iris nu rezista mult in frig...incepe sa scartzaie, dupa vreo jumatate de ora , desi e imbracata ca la polul nord....cred ca-i ingheata fatza, si-i displace senzatia...ca la manutze si picioruse e calda, cand o dezbrac. Tuburile de creme, sampoane, spray-uri (goale sau pline )...sunt jucarii la putere, si la noi...

Am vazut poze noi, de pufi frumosi si petrecareti.......sunt fara cuvinte...ce mari si frumosi sunt! Ce mare e diferenta, ce mult au crescut, fata de pozele cu tortuletele de aniversare de anul trecut!

Nu mai stiu ce voiam sa spun....neuronul...

Va doresc sa aveti o duminica frumoasa, in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...sarumana de coffe, sorina...la fix cade obicei...( cum mi-ai luat tu panea de la gura ),....

da...slaba activitatea ieri..

am fost si noi cu sania...i-a placut si nu prea....adica e obisnuit mai mult sa bata bulevardul cand iese afara( de cand are noua sanie tanti nu l-a datin ea...asa ca...)
a fost mai degraba incantat sa curatam masina...sa se mute de pe un scaun pe altul...( spera sa plecam undeva dar...e moarta...decedata...caput)

la amiaza NU A ADORMIT....nici nu m-am mai stresat...la 10 seara a adormit....pe la 12...cand adormisem si eu a inceput sa planga( cred ca-l dor dintii)...si aud.....mihaelaaaaaaa....copilul....
sa se fi dus si el sa-l ia in brate...sa vada cum il linisteste...de unde...ce e aia?...m-am trezit...am sarit ca arsa...l-am linistit...si am ramasa cu marea mea dragoste...desi s-a cam tot trezit...

am fc in prostie un tort de mere...cu crema de zahar ars...si blat...facut dupa..ochio...si culmea a iesit fffff bun...
jiji iar e la capitolul muuuult lapte...dar deja nu ma mai stresez...
avem noroc de vecinei si mai schimbam spatiul de joaca seara...si mai trece timpul...altfel...
eu caut sa inchiriez un spatiu mai mare de locuit...si am terminat cu lauda si vaicarelile...

afara e de cacao...asa ca...casa...dulce casa....

sa aveti o duminica placuta....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput