Pufi de 2010 (62) - LMA Rox_y !
Raspunsuri - Pagina 9
simplicity spune:
Doamnelor voi cum le dati oul la pufi? Stiti sa fie vreo conexiune intre oul fiert tare si constipatia?
Simply,mami de fetita frumusica
nyny spune:
... e paceti dragelor?
Ruxita, Alexa sanatate multa pufilor! Off asa era si Maruscha acum vreo 2 ani... una-doua febra, tuse, dureri de burta, varsaturi ... acum parca s-a mai durizat un pic. La Dav am avut cat de cat noroc ca nu prea l-am scos din casa iarna, vedem la toamna cand incepe gradi ce o mai fi.
Danasor plimbare placuta, daca reusiti sa deschideti portile. La noi e pojghita de gheata peste tot.
Dastefa distractie placuta in parc si drum dezapezit pana acolo.
Simply e prima oara cand imi fac asa manechiura , parca pe Bf am mai auzit-o ca si-a facut. Se aplica un gel foarte rezistent peste unghie. O data pe luna trebuie sa merg iar sa le scurtez pt ca nu le suport lungi, sa-mi completeze cu gel la radacina peste portiunea care creste si sa refaca modelul daca e cazul ...acum le am french deci sigur trebuie refacut peste o luna. Sunt curioasa sa vad cum se intretin. Deocamdata imi plac foarte mult.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
simpli Dragos NU mananca ou...deloc...decat zdrente in ciorba..in rest...se stramba de zici ca il omor..oricum eu nu stiu sa fie legatura intre ou si constipatie
ale1212xa spune:
nyny noi nu am mai fost bolnavi de mult de peste 1 luna...ma obisnuisem iar cu el sanatos...desi cred ca e o indigestie ceva..a mancat ieri ca spartul tot ce ia picat in mana...
simplicity spune:
Alexa, cum s-a trezit Dragos? e ok acum?sanatate multa Arianei ii place oul f mult, ar manca zilnic, dar am observat o oarecare tendinta de constipatie si nu prea as vrea sa ii dau ochi sau moale
Nyny, eu le stiam de unghii tehnice,nu stiu de ce, dar asa imi ramasese in cap; sa stii ca ti le poti face si acasa, mama mea si-a cumparat ce e necesar si si le face singura; mi-ar placea si mie astfel de unghii(nu mari ci micute) dar sunt total antitalent la asa ceva, iar ca sa dau aici banuti la manichiura nu ma indur(ca e scump)
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Doamnelor voi cum le dati oul la pufi? Stiti sa fie vreo conexiune intre oul fiert tare si constipatia? Simply,mami de fetita frumusica |
Nu-i dau decat pasat in mancare (ciorba, piure) si la fel ca Alexa spun ca nu stiu sa existe vreo legatura cu constipatia. De ce intrebi? Aveti probleme? Poti incerca cu sucuri de pere, mere, portocale... poate o ajuta.
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Nu-i dau decat pasat in mancare (ciorba, piure) si la fel ca Alexa spun ca nu stiu sa existe vreo legatura cu constipatia. De ce intrebi? Aveti probleme? Poti incerca cu sucuri de pere, mere, portocale... poate o ajuta. Mamica fericita de Mara si de David |
Ariana nu bea decat apa sau lapte, nu prea vrea altceva(decat f rar) chit ca e facut de mine sau cumparat(aici ma refer la suc) ; cand vad ca are tendinte de constipatie ii dau ceai de macese(cu greu o conving sa bea 50 ml ) , efectiv ii spun ca o s-o ajute sa faca kk , parca acum incepe sa fie mai cooperanta ; acum am mai descoperit ca si kiwi o ajuta
nyny spune:
citat din mesajul lui simplicity Nyny, eu le stiam de unghii tehnice,nu stiu de ce, dar asa imi ramasese in cap; sa stii ca ti le poti face si acasa, mama mea si-a cumparat ce e necesar si si le face singura; mi-ar placea si mie astfel de unghii(nu mari ci micute) dar sunt total antitalent la asa ceva, iar ca sa dau aici banuti la manichiura nu ma indur(ca e scump) Simply,mami de fetita frumusica |
Posibil sa fie acelasi lucru, nu ma pricep prea bine. Tipa care mi le-a facut ma intreba ce vreau: protectie pt unghii (la marimea lor naturala, foarte scurte in cazul meu) sau constructie unghii (adica sa le faca din scurte.. lungi)? Am crezut ca doar varianta a doua se incadreaza la 'unghii tehnice'... eu mi-am facut doar protectie.
atlantique spune:
Buna fetele!
Nyny, Sorina multumesc de explicatii! Nu-i cu suparare, voi avea rabdare.
Nyny, sorry de programul de somn dereglat. Ce de treaba trebuie sa fi avut David!
Sa-ti fie de bine manichiura! Cum adk semipermanenta? Eu stiu ca exista cu gel si daca e facut bine arata intr-un mare fel; eu nu m-am decis inca pt ca am inteles ca atunci cand le dai jos unghia ramane cam deteriorata.
Dastefa, ce fata practica ai tu acolo! Daria!
Si lui Alex ii plac foarte mult baloanele de sapun, dar i-am ascuns ustensilele pana la vara; baia este o idee buna,
Dece si eu am mancat ieri tort rasturnat cu mere, buuun, buun
Ce li s-o fi parand asa interesant la curatat masina??? Si l-a mine a dat roata cu o perie in mana si a curatat faruri, usi...A fost foarte incantat. Dupa aceea am plecat sa il plimb cu sania si el avea treaba sa sparga zapada ca la noi s-a facut o pojghita de gheata peste zapada.
Va doresc sa va iasa repede dintii sa doarma si mami, nu numai tati
Ruxita, iar febra? Sanatate multa si renuntare usoara!
Miremia, incearca macar sa dormi cu Mara la pranz.
Danasor, felicitari pentru achizitii!
Alexa, sper ca pana acum Dragos este mai bine!
Mie mi-a dat pentru durere de masea (prin vara mi-a scos una ca era de minte si dr. a zis ca aceste se scot nu se plombeaza si m-a durut o saptamana dupa aceea) ketonal forte si luam 2 pe zi si erau suficiente.
Simply, sa va bucurati de zapada!
Eu ii dau ou dimineata, fiert in apa ("ochi romanesc"), de 2 ori pe saptamana. Il las cu galbenusul moale. Nu stiu daca exista vreo legatura intre oul tare si constipatie, dar stiu ca se digera f greu si solicita mult fierea.
Bea,
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui simplicity Alexa, cum s-a trezit Dragos? e ok acum?sanatate multa |
s-a trezit tot molesit...am facut prostia sa ii dau un bibe de lapte pe care l-a vomitat intr-o juma de ora...apoi a mai stat ceva si a vomitat iar desi ii dadusem metroclopramid...
nasol e ca tot plange dupa lapte...nu vrea nimic altceva de baut si trebuie sa il fac sa inghita ceva ca altfel se deshidrateaza
acum doarme iar