Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nicole e vb de Clinica Oftalmix, dr. Luminita Teodorescu; suna si explica-le la asistente ca e vb si de bebe mic si te primesc imediat, e un cabinet spre Pta Alba Iulia (parca), super-super dotat, iar dr. e o miere de femeie.
http://www.oftalmix.ro/echipa
Intre timp sterge-i la ochi pe amandoi cu servetele Iridium baby, sunt dezinfectante, moi, ff bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Neatza,

Nicole felicitari pentru Antonia!!! Sa fie sanatoasa si fericita!!!

Ylari croissantele nu sunt cel mai usor lucru din lume de facut si nu doar datorita timpilor de asteptare. Cand le intinzi cu mana de foarte multe ori se intampla sa intinzi prea viguros astfel incat se intrepatrund straturile de unt cu cele de aluat fara sa iti dai seama si la urma ai un produs care e defapt un soi de cozonac in forma de croisant, fara foite. Mi s-a intamplat acasa de cateva ori mai ales la primele incercari. La ultimele cateva nu am mai patit din astea fiindca am invatat sa am rabdare cu aluatul. Daca vreau un croissant bun asta este. Fac de regula aluatul noaptea ca sa nu deranjez pe nimeni si sa nu ma deranjeze nimeni in bucatarie.

pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Nicole e vb de Clinica Oftalmix, dr. Luminita Teodorescu; suna si explica-le la asistente ca e vb si de bebe mic si te primesc imediat, e un cabinet spre Pta Alba Iulia (parca), super-super dotat, iar dr. e o miere de femeie.
http://www.oftalmix.ro/echipa
Intre timp sterge-i la ochi pe amandoi cu servetele Iridium baby, sunt dezinfectante, moi, ff bune.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lorich - multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Micaela tu erai burticaa! Felicitari, o sarcina usoara si bb sanatos!
Nicole felicitari! Doamne ajuta sa o accepte cat mai repede David pe Antonia...si noi am avut parte de atata gelozie, zilnic, incat ma lua disperarea. Si uite ca a trecut, acum au si momente de tandrete. Si in plus, acum e capabila sa se apere si ea
Piggy succes cu jobul, cu bona, cu acomodarea!
Alysh nu am putut niciodata sa fac shopping cu ei , cel mai reusit cu Ilinca in marsupiu, cocosata si terminata. De cand merge iinsa, no way. Mirci nu e mare cersetor. Il calmez relativ rapid. Poftele i le cam facem pe toate pentru ca nu exagereaza. Sunt norocoasa...cand il vad pe David al lui Sis cum face, nu pot sa cred! Cred ca s-ar tigani sipentru un cap de ata. Azi de exemplu plangea pentru ca a aflat ca Matei a primit un abtibild si a facut o supercriza ca lui de ce nu i-a luat soramea ceva, orice, ca sa fie chit?! oh, my God!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Azi e randul meu sa dau cafea
dar va invit si la o maslina, o sampanie

caci face micul meu un anisor.
Maslina si sampania sunt doar virtuale ca eu ieri in loc sa ma bag in bucatarie m-am ocupat cu facut bloguri si rememorat povestea nasterii. Daca aveti muuult timp la dispozitie, ca e lunga rau, am asternut-o aici
http://jocinpatru.blogspot.com/
Si am mai pus si un filmulet cu ce-am mai facut noi (in special bb Kevin) in anul care a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI, KEVIN! Sa-ti fie viata senina ca ziua in care te-ai nascut!

Doloress, am citit pe nerasuflate povestea voastra impresionanta si nu-mi puteam retine lacrimile! Esti o femeie si o mama minunata!
Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

si hai sa va mai dau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Kevin !!!!!!!!!!

Noi suntem mult mai bine. Ochisorii lui David sunt in regula, iar Antonia se pare ca nu a contactat conjunctivita.

Lorich - nu le-am mai facut programare, dar mi-a placut foarte tare clinica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ce mi-ai facut Doloress, in dimineata asta!! Am avut numai siroaie de lacrimi pe obraz, ascunsa in spatele calculatorului si citindu-ti cu emotie povestea! Noroc ca sunt singura in birou!

La multi ani lui Kevin, sa ramaneti mereu o familie asa cum o descrii tu! Sunt pur si simplu fara cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Kevin! Sa ai un an minunat plin de descoperiri frumoase!
Povestea o las pe mai tarziu, daca e asa duioasa

Adriana

Mergi la inceput