Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 17
Micaela06 spune:
Multumesc pentru felicitari si urari. 9 saptamani am, deci abia suntem la inceput si deja m-am saturat de greturi dar de data asta stiu ca trec si sunt mult mai relexata
Feliciari Nicole! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Mi_bebelina felicitari pentru caruciorul roz! Si Daria tot ca Deliutza isi doreste o surioara, deobicei se indeplinesc dorintele copiilor
Adriana de mult tot vreau sa va sun, dar mereu apare cate ceva sa se duca frigul asta si poate ne vedem.
Piggy nu va placut gradinita noastra? Noi aici am mers de la inceput, asta toamna ma batea gandul la o schimbare, dar Daria a zis ca nu vrea alta gradi asa ca am renuntat. Ea prefera sa mearga la gradi decat sa stea acasa cu tati sau cu mamaia (cand are ocazia)doar daca e sa aleaga intre stat cu mami si gradi alege mami, deci cred ca ii place la gradi destul de mult.
Ca_eric eu nu am preferinte, dar sunt singura din casa 'neutra', scorul e 1:1
Noi la cumparaturi mergem impreuna, nici nu as putea sa ma duc fara ea ii place asa mult in mall, chiar si in cora &co, ii place la shopping, na, e fetita. totul dureaza mult mai mult decat ar fi necesar, dar sunt pregatita si incerc sa nu ma enervez. Ea cere jucarii, imbracaminte, fel si fel de zorzonele, sa se dea in toate tampeniile, norocul meu e ca nu ii plac dulciurile si deci nu cere, desi uneori mi-as dori sa o pot mitui cu o inghetata.
Simonix spune:
Am o mamica de felicitat - Nicole sai ai parte numai de momente din astea de implinire cum ai descris :) Sa iti fie sanatoasa puiutza :)
Si sa felicitam si colega de suferinta Mihaela - sa ai sarcina usoara si sa scapi de gretzuri (maaai, si pe mine ma cam doboara si eu de-abia intru intr-a 8a )
Ylari - ma simt cam nasol, deh incepuyt de sarcina, tensiune mica, chestii trestii ... am stat acasa saptamana asta dar nu stiu cum fac fatza de saptamana aviatoare ... Tu cum te simtesti?
Baiatul meu isi doreste mult o surioara, chiar azi i-a zis bunicii... Cand l-a intrebat mamaia ce o sa faca el daca vine o surioara si vrea jucariile lui, i le da? El a zis ca in primul rand e bebelush deci ii da jucariile de bebelush cu care el nu se joaca, si apoi ... e fetitza si trebuie sa ii luam alte jucarii Smecher, acum am inteles de ce vrea el fetitza
Gata, nani ... si maine inca o zi de gretzuri
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
YLARI spune:
Simonix ma simt bine, doar mi se pare ca am burta cam mare, hm... Astept cu nerabdare morfologica vinerea viitoare sa mai vedem niste masuratori, el a fost un pic micut inca de la inceput dar poate ptr ca nu mancam suficient. De ceva vreme rup frigiderul asa ca sunt curioasa. Nasol cu greturile, am avut la Eva acum nu prea, doar daca aveam stomacul gol am obs ca se acutizau, asa ca rontaiam diverse gustari si le fentam.
Simpatic Robertel si f interesanta strategia cu jucariile, o voi pune in aplicare cu Eva ptr a-i evita geloziile, asa ca pupa baiatul din partea mea ptr ideile bune!
Seara buna.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
Simonix si Mihaela- va doresc drum lung (de 39-40 saptamani) si usor in sarcina aceasta. Va felicit si ma bucur foarte tare pentru voi ! Abia astep sa vedem ce ascundeti in kinder ?!
Fetelor va multumesc mult pentru urari si pentru sfaturile legate de relatia lui David cu mine !
David se simte foarte rau de la conjunctivita, are ochii rosii si plini de secretii. Am incercat din seara asta cu unguent, iar Antonia are decat secretii momentan. Sper totusi sa nu fi luat conjunctivita..
Alysh spune:
Buna dimineata, luati o
Multumesc pt raspunsuri referitoare la shopping. Mi-ati dat o idee foarte buna, aceea de a-i oferi alternative. Uitasem de ea, o s-o pun in aplicare data viitoare, cand o sa mai am curaj sa ies cu el Deja ma innebuneste ca vrea sa mergem la "Papusile muppets", ca a vazut reclama la cinema .
Simonixu', la noi nu prea merge cu luat dulciuri si mancat mai tarziu. De fapt uneori merge, dar daca se pune pe pisolageala, nu mai scap. Iti doresc o zi cu greturi mai suportabile....ca daca n-ai deloc sa nu te ingrijorezi . oooof, imi amintesc si eu ce-mi mai pipaiam tzitzi si ce bucuroasa eram sa-i simt tari, durerosi
Micaela, ce supriza, nu ma asteptam, felicitari pt bebe din burtik! Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara si la termen!
Nicole, felicitari pt fetitza scumpa!! Sa va bucurati de copilasi si sa fie fratiori buni! Iti confirm si eu ca va trece perioada de gelozie si David se va adapta cu noua formula. Sanatate puiutilor!
Ca-eric, eu la Vlad n-am ce sa reprosez cu privire la vorbit, ca ma lasa masca uneori de frazele complexe pe care le scoate. Si limbaj foarte elevat pt varsta lui. CRA-CRA, da? De vreo cateva luni il pronunta f bine si pe "R". Pe Luca il astept la cotitura sa inceapa si el sa vorbeasca mai bine, dar el e mic deocamdata, nu ma ingrijorez. Deci, vezi, fratiori, cu care m-am purtat la fel si totusi evolueaza complet diferit. asa ca eu cred ca tb sa mai ai rabdare cu Eric. Am mai spus aici: sotul meu a inceput sa vorbeasca la 3 ani si acum e unul dintre cei mai destepti oameni pe care ii stiu. Iarasi CRA
Piggy, si eu te pup. Pai, mai, daca ti-ai facut fete cochete, cred si eu ca le place in magazine. Vrei sa fiu invidioasa, ha?
Fetelor, si eu m-am gandit zilele astea la MsBB, hai dra, iesi din barlog si scrie-ne un mesaj de-ala frumos!!
belleane spune:
Hai si eu cu cra. cra.
Acum mi-am amintit ca fetele nu cer sa manance dulciuri sau altceva prin oras. Decat in cadru adecvat adica la restaurant, fast food, cofetarie sau acasa. Vor sa cumparam de ex ou kinder dar niciodata sa-l manance acolo. Cateodata le mai dau sa bea apa sau suc direct in magazin, de pe raft dar asta din cauza mea. Daca nu le-as fi dat nu ar fi cerut nici ele. De fapt nici acasa nu cer desert decat dupa masa. Si desertul la ele inseamna ciocolatica Kinder sau altceva din gama. Ceea ce fac eu in casa nu inseamna desert pentru ele.
Cu vorbitul: Elena nu-l spune pe R deloc il spune l. In rest le spune pe toate. Nu-mi fac griji, Ana nu-l spunea de loc pe c pana la 4 ani si ceva, chiar vorbisem cu un logoped sa o ducem sa-i puna limba pe bigudiuri, cand s-a rezolvat de la sine.
Elena are tot felul de ticuri mai ales de cand a inceput gradinita ce vede la copii face si ea. Acu ceva timp ii intrau pantalonii in fund si-i scotea tot timpul. Garaiala i-a trecut, se stergea cu maneca la gura i-a trecut. Acum isi da parul de pe fata si se sterge cumva cu limba in jurul gurii. Speram sa trecem si de astea...
Lorich spune:
Neata!
Carmen Robert a fost in urma cu vorbitul, a inceput tarziu si nu a evoluat fantastic; acum inca mai stalceste (haios, zic eu) si zice fraze lungi, lungi si alambicate, dar nu-i corectitudinea logicii sau topicii, de acord gramatical nu mai zic. Avem chestii ciudate de gen "tu pui la mie chilotei" si tot felul de constructii de ramai masca. Zice pe "r", dar inca mai zice si chestii stalcite, cum zicea, "posta" e "coshta", si chestii de astea. Asta ca sa-ti faci o idee und esuntm noi.
Nicole ai fost la dr. pe David? Daca vrei, iti recomand o clinca super, am fost eu cu Ana la cateva saptamani. Oriucm, nu-l lasa ca doare ca naiba.
Nicole1980 spune:
Lorich – am vorbit la telefon cu dr lui David si al Antoniei. Ii punem intr-adevar tobrex, cum ai zis si tu, nu il ducem la gradi si il curat mereu la ochisori. Din fericire, la Antonia nu s-a agravat, este posibil sa fie doar secretii normale pt bebelusi deoarece nu sunt desfundate canalele… David are inca ochii rosii, dar pare mai bine. Mai greu este cu acel gel ca reusim cu greu sa il punem in ochisori. Imi poti recomanda clinica, poate ii fac o programare pt diseara. Gasim aici ORL-ist pediatru, cumva ?
Nicole1980 spune:
Ca- eric - Legat de vorbit, al meu vorbeste foarte stalcit. De cand merge la gradi, pare ca are vointa sa incerce litere noi. Nu zice r, f, sh (decat daca este la sfarsitul cuvantului- de ex sties a zica dush, dar nu poate sa zica rosu- zice lotu). In schimb formeaza propozitii cat de cat in ordinea corecta a partilor de vorbire.
A inceput sa zica litera v de luna aceasta…
Luminel spune:
Cristi e printre ultimii M&M care a inceput sa vorbeasca; va amintiti ce ma mai vaitam pe aici
nici acum nu vorbeste corect din pct de vedere al pronuntiei; are o gramada de sunete pe care nu le spune bine; dar, vorbeste destul de corect gramatical: fraze lungi si corect alcatuite!
fiecare copil cu ritmul lui de dezvoltare!