Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicole1980 spune:
Va multumim pentru urari !
Fetelor este asa o implinire sa am al doilea copil si mai ales ca avem pereche (nu dati cu pietre...)
Imi era imposibil sa cred ca pot iubi 2 copii la fel de mult. l-am iubit si il iubesc atat de mult pe David, este viata mea....dar acum si Antonia, la fel este....
piggy spune:
Felicitari Nicole pt micutza! Si Ilinca a suferit la inceput si eu cred ca am fost afectata mai tare decat ea! Mai rau e ca Ilinca suferea mai mult in interior si toatea astea se transpuneau in vise urate, plans in somn, treziri nenumarate noaptea, pipi pe ea, voma etc. Preferam sa tipe si sa ma loveasca. Dar trece...acum e bine...timpul le rezolva, bineinteles cu implicara ta
Micaela sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Am vazut-o pe Daria la gradi intr-o zi. Vroiam sa schimb gradinita Ilincai si am nimerit fix la grupa unde era feita ta...pe care am recunoscut-o of course Parea tare fericita acolo.
Alysh te pup...eu cu Ilinca nu am absolut deloc probleme la cumparaturi. Ii place la nebunie. Se uita la haine, imi recomanda ce sa imi iau, imi spune dc imi sta bine, e inebunita dupa bijuterii. Chiar imi place sa o iau cu mine
YLARI spune:
Esme, multumim ptr reteta de croissante. Stii ce mi se pare mie foarte complicat? Impachetarea lor... Daaannng... Poate nu am citit atent... O sa mai ma uit o data. Asteptam cu nerabdare si alte retete! L-am adaugat la favorite.
Nicole pupam bebeluna mica! Acomodare usoara!
Mie imi e dor si dd MsBb si de Aelita!
Ref la cumparaturi, am avut si noi pana in doi ani o per grea in care am decis sa mearga doar tati la cumparaturi sau sa o lasam acasa daca aveam cu cine. Nu prea aveam din pacate. Acum e ok, dar oricum Eva este minunata, ma inteleg foarte bine cu ea, eu sunt si mai stricta cred, ii spun ceva si asa facem, nu comenteaza, noi si cadourile de sarbatori le-am cumparat cu ea dupa noi, eu doar ii distrageam atentia cand trecea tati cu cadourile spre masina.
Noi tot acasa si azi, nici n-am deschis laptopul azi, lol, am preferat sa merg la coafor sa imi schimb lookul, nu stiu ce imi veni, m-am facut un castaniu. Hmm, oricum o sa se decoloreze in cateva spalari. Maine revine si sotul imi e taaare dor de el.
Pupici tuturor!
Aaaaa, Mihaela, sa fie intr-un ceas buuun!!! Eu nu as fi ghicit ca tu esti insarcinata pe care incercam sa o descoperim.
Simonix, cum te simti? Te pup!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
belleane spune:
Felicitari mami Nicole, Antonia esti o dulcica, e un nume frumos. Cred ca trebuie sa-i stergi ochisorii cu ser caldut si comprese sterile. Parca asa stiam. Ca picaturi stiu de nettacin si tobrex. Dar doctora decide daca da ori ba, ca au antibiotic amandoua.
Felicitari Michaela, eram sigura ca e vorba despre tine, ma bucur ca Dariuta va avea un partener/partenera de joaca.
Adriana: mersi
si mie mi-e dor de MsBB.
belleane spune:
Ylari, ti-am zis felicitari pentru Baietel? la fel si bebelinei felicitari pentru fetita.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Ylari, ti-am zis felicitari pentru Baietel? la fel si bebelinei felicitari pentru fetita. Te iubim, printesa Victoria!!! |
merci mult, cred ca m-ai felicitat, dar mai primim!
Imi place si mie avararul tau, simpatica foc vulpitza!
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Esme am recitit reteta si am inteles, prima data o citisem la salon si nu reuseam sa inteleg. Am sa o incerc cu prima ocazie ca am impresia cam dureaza cu atatea perioade de odihnit aluatul... Dar felicitari ptr blog!
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Luminel spune:
buna!
wow, ce de vesti!
Nicole, felicitari! sa va traiasca bebeluna! sa fie sanatoasa si mancacioasa! David se va obisnui cu timpul! e a doua schimbare majora pt el in ultimele luni, cred ca e normal sa se comporte asa!
Micaela, felicitari pt sarcina! sa fie usoara ca un fulg!
mi_bebelina, felicitari pentru
esme, felicitari pt blog! la mai mare! bafta la examene!
ylari, sa-ti fie de bine! poze, ceva?
eu nu am pb cu Cristi la cumparaturi...pt ca nu o iau...doar cand e si tati acasa mergem impreuna!
Doloress spune:
MICAELA - felicitari!!! Cate saptamani ai? Sau ai scris si n-am bagat de seama? Ma bucur mult!
NICOLE - bine ai revenit in formula extinsa, bine ai venit Antonia! E normal sa fie gelos, o sa treaca, e numai o perioada. Rabdare multa. La noi a trecut cam intr-o luna si daca sunt mai mandra de ceva in viata mea de mamica e de felul in care am gestionat situatia respectiva. Ma simt vinovata pentru multe chestii, dar uite ca asta mi-a reusit. Pur si simplu nu am bagat de seama vocile binevoitoare din jurul meu ( in speta mama si sotul) care imi ziceau sa-l pedepsesc. Si el facea urat de tot, il batea pe frate-su permanent. Pur si simplu i-am aratat si mai multa dragoste, si mai multa afectiune. Si am petrecut mult timp cu el, singurei. Ori numai tati cu el, ori numai eu cu el - pe-afara, pe la centre de joaca. Si uite asa in vreo luna doua, a trecut orice urma de gelozie, acum se poarta excelent cu frate-su, se iubesc de imi vine sa plang cand ii vad. Se mai si ciondanesc ei, dar in general il intelege mai mult decat speram eu sa inteleaga la cei 4 ani ai lui. Dar nu i-am invalidat niciodata sentimentele, daca a simtit ca bebe ar fi bine sa moara, sa-l arunce de la etaj, sa-l duca in Romania sa-l lase acolo, l-am lasat sa-si defuleze toate emotiile negative in fantasmele pe care le-a dorit. I-am zis numai sa se gandeasca ce ar zice bietul bebelus cand se vede singur si alungat. SI incet incet a inceput sa se schimbe. Acuma e jale daca il mai cert pe Kevinusul lui, vine la mine si incepe cu morala : Hei, mama te rog frumos nu tipa la fratele meu! E si el mic!
ALYSH - cumparaturi cu copii - la noi sunt niste limite, mai mult de o ora jumate doua, nu, pus intr-un trenulet din ala o bucata si dat ceva sa rontaie. Apoi - la masinute si alte asemenea ii arat portofelul. De obicei nu am bani cash, noi folosim mai mult cardurile. Asa ca ii zic simplu - n-am bani si intelege. Se catara asa, pe "tacute" face turul lor, in vreo 10 minute trece la altceva. Si alternam - mergem acum la magazinul de haine, apoi la magazinul de jucarii unde il las sa se joace cu tot ce vrea. De cerut jucarii - el niciodata nu prea a cerut. In schimb daca trecem pe langa dulciuri e de jale. Atunci il pun sa aleaga - un singur dulce, ce vrei inghetata sau punga cu ciocolata. De obicei am noroc si cere inghetata. Dar s-a nimerit sa ia si o punga cu ciocolata pe care amancat-o toata, dintr-o inghititura. Ii zic ca una la mana, nu am bani de atatea dulciuri, a doua la mana nu e sanatos si punct. Adevarul e ca de multe ori il doare burta de la dulce si cam incepe sa inteleaga ca nu e OK sa manance asa mult.
ca_eric spune:
felicitari micaela pt bb 2...si eu ca si gabi ma gandeam la potentiale gravidute. sa ai o sarcina usoara si fara probleme. ce ti-ai dori sa ai?
nicole felicitari pt antonia, sa fie sanatoasa, cuminte, necolicoasa. e adevarat ca acum va fi mai greu , dar cu timpul va trece si gelozia. eu am avut noroc ca eric a primit-o neasteptat de bine pe alissa, i-am tot explicat ca vine fifitza desi nu stiu exact cat a priceput atunci.
noi suntem cu pregatiri pt casa, in 6-7 sapt trebe s a ne mutam si inca maim avem mult de lucru la casa. abia astept sa se ter,mine odata totul...ca nu mai am nervi.
vreau sa va intreb ceva..eric inca nu vb asa cursiv, nu face propozitii intregi, zice uneori si corect..dar de ex zice tata lucu..adik tata e la lucru... ar trebui sa ma ingrijorez? cum sunt m&m la capitolul vb?
va pup