Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Magazine cu copii :D Noi cu robert mergem destul de des pe la shopping, dar incerc sa nu abuzez. SUnt locuri pe care le consider mai nepotrivite pt copii, am fost cu Robert odata, am testat si rezultatul a fost nu - e stresant pt parinti, chiar si pt pitic, nu vad avantajele. De exemplu la piata - doar ca la Bxl e o piata asa, de nebunii nene, nu e ca la romani. Apoi, cand am eu de cumparat chestii serioase prefer sa il las acasa, sau in parc. de ce sa il tarasc dupa mine, mai ales ca eu trebuie sa aleg, sa probez etc. La solduri de ex nu are ce cauta copilul - nebunie si mai mare.

Daca insa scopul iesirii prin magazine e o plimbareala, cam cum a fost la Akysh, da, il iau si stiu ca nu am sanse mari sa imi iau ceva, de fapt nici nu e in plan. Si eu il dau in mai toate, asa cum zicea Bebelina, nu ii refuz placerile astea. Incerc si eu sa limitez dar recunosc ca nu prea imi iese, eu cedez repede si ma bucur mai mult decat el Nu prea ii zic ca x e scump, sau ca suntem saraci, doamne fereste, pur si simplu ii zic ca e de ajuns ce a primit pana atunci, gata, e suficient, te-ai dat in 3 masini, ai primit o inghetzata, esti baiat mare si intelegi ca nu se poate si gata.

Al meu nu e asa insistent, uneori mai urla, dar ii trece. Recunosc insa ca ii ofer alternative destul de des, sau ca ii cumpar o chestie "pentru acasa", pentru mai tarziu etc. Nu stiu daca e bine, la noi insa merge, nu prea am stresuri mari cu el. Alysh, tu ai incercat chestia asta? La modul: ai primit 3 inghetzate, gata, ca se strica dintii acum, uite, putem lua ciocolata asta pt mai tarziu acasa, etc. ca sa ne putem spala pe dinti etc.

La supermarket ne place sa mergem cu totii, insa cam o data pe luna, in rest tati e responsabil. Cand mergem cu Robert ii luam carutz pt copii si ne ajuta, drept e ca si primeste cate o jucarie - un fleac (de ex un avion care se adauga la colectia lui, deja avem preferatele noastre).

Cam asta... fug :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Bine v-am regasit dragi mamici, va mai amimtiti de noi? nu am mai intrat de un secol, dar se pare ca m-a scos Lori din barlog Daria e mladita viitoare sora mare
Daria creste frumos ca toti copilasii de aici, eu o sa incerc sa intru mai des, acum ca tot am facut primul pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ha, deci tu erai, Miha Imi facusem un shortlist cu potentialele burtici, si erai pe prima pozitie. Am intrebat-o si pe Lorich, dar nu mi-a raspuns, cred ca nu e pe linga calculator.
Sa fie intr-un ceas bun, felicitari !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna dragele mele,
Iata-ne si pe noi in formula extinsa. Am nascut pe data de 31 ianuarie o fetita de 2900 grame si 49.5 cm. Este o dulceata, o iubim atat de mult….
Avem insa problem cu acomodarea lui David….nu ne asteptam. Nu este gelos pe surioara, o iubeste foarte mult, insa este gelos ca nu imi mai petrec eu timpul cu el. Si in consecinta urla, tipa, face zgomot, sare in pat, doar sa capteze atentia… Nu stiu cum o sa o scoatem la capat cu el….

Ieri ne-a adus de la gradi o conjunctivita…pe care cred ca a transmis-o si la bebe. Vo ice unguent ati folosit pentru conjunctivita ?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Nicole, FELICITARI !!!

Uitandu-ma pe lista sa-mi dau seama cine este graviduta, mi-am dat seama ca nu mai stiu nimic de multa vreme de Adriana-MsBB !! Mi-e dor de mesajele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Buna dragele mele,
Iata-ne si pe noi in formula extinsa. Am nascut pe data de 31 ianuarie o fetita de 2900 grame si 49.5 cm. Este o dulceata, o iubim atat de mult….
Avem insa problem cu acomodarea lui David….nu ne asteptam. Nu este gelos pe surioara, o iubeste foarte mult, insa este gelos ca nu imi mai petrec eu timpul cu el. Si in consecinta urla, tipa, face zgomot, sare in pat, doar sa capteze atentia… Nu stiu cum o sa o scoatem la capat cu el….

Ieri ne-a adus de la gradi o conjunctivita…pe care cred ca a transmis-o si la bebe. Vo ice unguent ati folosit pentru conjunctivita ?

Va pup

Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012)

David Adrian

Garagarita Antonia

Feliciari Nicole pt Antonia!!
Cu conjuctivita, mergi la un dr. Noi primeam picaturi de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Nicole, sa va traisca bebelusha, sa va bucurati de ea! E intr-adevar o mare schimbare pt fartiorul mare, dar incet incet se va obisnui ca nu mai e singurul care cere atentie. Rabdare!

Micaela, sa fie intr-un ceas bun mami, sa ia o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Nicole felicitari!!! Sa va traiasca!!!!! Bafta multa cu acomodarea, tu nu ai vreun ajutor, astfel incat sa-i poti acorda atentie mai multa lui David? Ca bebelina..nu cere multe inca.
Cu ochiul-tobrex e cel mai bun si merge de la nou nascuti. Intreaba si pediatrul. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Bravo Nicole, FELICITARI !!!

Uitandu-ma pe lista sa-mi dau seama cine este graviduta, mi-am dat seama ca nu mai stiu nimic de multa vreme de Adriana-MsBB !! Mi-e dor de mesajele ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gand la gand......stii ca si eu ma gandeam azi la MsBB? La mesajele ei descretitoare de frunti...hai MsBB vino si pe la noi cu vesti! Ce mai faceti voi?

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bine ai venit pe lune Antonia! Nicole, sa te bucuri cat mai mult de cei doi puiuti.
Sper sa se obisnuiasca repede David cu surioara cea mica si cu noile schimbari

Pt. conjunctivita la bebe asa mic, as intreba un medic

Mihaela, felicitari! N-ai mai dat nici un semn de viata

Si eu ca Gabitza ma gandeam cine ar intra in discutie ca viitoare mamica
Ma gandisem la Micaela sau la Elenuca

Belleane, ce vulpita simpatica ai acolo - imi place

Adriana

Mergi la inceput