Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

se vede ca-i sarbatoare azi, da? stau calare pe forum

mandreeac asa o fi. eu cand vad vremea asta la noi imi vine greu sa cred ca la 160 km sunt troiene de 3m si viscol si toate alea....dar se poate, clar.
asa ca da-i bataie si fa-ti cumparaturile repejor. si noi pupam un Rares scump si o mami frumoasa si....blonda ca noi

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

deea si am mai vazut ceva interesant...coaja de banana de pe calorifer

mandreeac va ninge si la noi? parca vad ca maine va scriu ca sunt nameti de 3m si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

da fetele, ioana. asta vroiam sa va zic , ca citisem de miki cu calcatul...
E SARBATOARE MARE CU ROSU! E atat de mare ca e si la catolicii , le aud clopotele cum bat

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

deja am pregatit masina 2 la spalat
Cum de nu mai stiu pe ce lume sunt.................
Trebuia sa intuesc ca a plecat soacra la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Referitor la supica/ciorbica lui bebe, eu nu i-am dat lui L pana acum, asta ar mai lipsi, cred ca toata supa ar fi imprastiata pe haine si pe jos ca ea nu sta locului neam la masa
Noi sintem tot cu piureul de legume, facut mai consistent, atat cat sa nu curga din lingurita ca sa pot eu sa-i bag repede in gura la inceput cand o deschide larggg , pentru ca apoi lipeste buzele si incepe sa bombane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Roxy cum ai fost tu pe faza..cred ca nici nu scrisesem eu comenturile
ms pup..si eu v-am vazut pe voi si va admir mreu..defapt pe toti fluturasii ....stau si ma uit si ma minunez cat au crescut..imi place tare ideea cu acest album....
ce m-as baga si eu in discutii cu voi..insa acus imi vine scolaritza si nu am nimic de papa....
insa vreaiu doar sa o pe YvY....multumesc Yvipt sfaturile si lamuririle ce ni le aduci..ce am constatat eiu de a lungul timpului pe forumuri ,cine e medic nu prea isi da cu parerea..desi mie mi-ar fi placut pt ca sunt o persoana deschisa si culegatoare de info...am citit ce ai zis atunci si cu gentamicina in nasuc..eu am pus 1-2 pic pe zi dar la indicatia medicului...si mie imi e frica in astfel de locuri sa folosesc diferite substante....
gata a venit trupa
pup o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Roxy cum ai fost tu pe faza..cred ca nici nu scrisesem eu comenturile
ms pup..si eu v-am vazut pe voi si va admir mreu..defapt pe toti fluturasii ....stau si ma uit si ma minunez cat au crescut..imi place tare ideea cu acest album....
ce m-as baga si eu in discutii cu voi..insa acus imi vine scolaritza si nu am nimic de papa....
insa vreaiu doar sa o pe YvY....multumesc Yvipt sfaturile si lamuririle ce ni le aduci..ce am constatat eiu de a lungul timpului pe forumuri ,cine e medic nu prea isi da cu parerea..desi mie mi-ar fi placut pt ca sunt o persoana deschisa si culegatoare de info...am citit ce ai zis atunci si cu gentamicina in nasuc..eu am pus 1-2 pic pe zi dar la indicatia medicului...si mie imi e frica in astfel de locuri sa folosesc diferite substante....
gata a venit trupa
pup o zi frumoasa sa aveti

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

Deea eu nu imi dau cu parerea decat daca stiu despre ce e vorba, daca nu ma pricep atunci nu spun nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac va ninge si la noi? parca vad ca maine va scriu ca sunt nameti de 3m si la noi

eh si aia nu e toot...daca as pune poze ne selectate ti-ai da seama de ce nu prea am timp de forum..adica are stefy cu tasu grija ...e si un biscuite intr-o poza...chiar m-am gandit ca o sa ziceti ca zic ca nu ii dau biscuiti lui A dar apar dovezile....era a lui S il luasem de pe masa sa nu ajunga A la el.....atunci..acum am inceput si eu sa-i mai dau sa rontaie covigi simpli de buzau,cate un biscuite ,jumatati de morcov ,ca ii dau alti 2 dintiuci si roade tot ce prinde
edit...nu e carioca e un dermatograf....eu i l-am dat ,dar nu ma aseptam sa-i scoata capacul....pe fata s-a facut cu gri si pe picioare cu negru....i-l dadusem ca nu mai stiu cum s-o mai tin ocupata sa-i pun pampersul si tocmai ce venisem cu ea din baie si era in popoul gol ...

Mergi la inceput

ia sa va amuzati putin:

-Du-te si mai cumpara bere!-zice Ion catre Maria.
-Dragul meu, poate imi zici si cuvantul magic?
-Hocus-pocus tu mu-ie-re mars in fuga dupa bere!

Se duce badea Gheorghe la dentist intreaba:
- Taica solutie de dizolvat dintii avei?
- Tataie, lumea vine aici sa-si puna dintii, nu sa-i strice, raspunde doctorul. Dar de ce-ti trebuie solutia?
- Uite, taica, mi-am īnghitit placa si de-o saptamīna, de cīte ori ma duc la WC si-apoi dau sa ma sterg, ma musca de degete..

Un tip intra intr-un wc public…in cabina alturata un alt tip, constipat, se forteaza destul de zgomotos.
Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc, din reflex, stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, speriat ca naiba, raspunde:
- 'Tu-i mama ma-sii, am crezut ca mi-au sarit ochii!

-Hai fiule, īnca un pas, īnca un pas, īnca unul, asa, asa, micut, īncet-īncet! Marieeee, adu' repede camera video saīl filmam pe feciorasul nostru, a venit de la balul de absolvire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

Mami, astia asa anunta, acum stiu eu. De Predeal stiu ca abia a inceput sa ninga ca e sora mea acolo.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy esti tare!Ultimul banc e super, ma asteptam sa fie un bb mic

Ahhh am facut o baie..mama-mama...stau cocotata in mijlocul patului cu turban din prosop pe cap, I doarme ...de la 12.si 5 min
deeama bucur sa te citesc. La foto nu am ajuns inca...acusi fug

Legat de papa bb, eu supa nu i-am dat inca... Ii fac separat ei dar le blenduiesc si iese pireut cat sa nu pice din lingura vb lui yvyana... Insa dupa ii dau ori comport de piersici, nectarine (facut de mine fara zahar papa cam 40)Apropos...eu nu cantaresc hrana dar am paharele de la avent si vad acolo ce si cum. In castronel nu i-am dat inca.
Am primit cadou de la cineva un set frumos:canita, castronel, lingura plus furculita dar le-am pus atat de bine ca nu dau de ele
Doream sa i le dau I sa se joace cu ele la masa(pe rand) ptr ca sunt colorate....dar na....neoronii....dau eu de ele
Asa...revin la subiect, sau mar copt cald atunci aburind, sau dovleac copt....ceva mereu ii dau dupa:desert

Mergi la inceput