Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 18
catank spune:
si e dornica de stat in scaunel, dupa masa lejer mai sta 40 min cat imi strang eu pe acolo una alta....
felicitas spune:
La multi ani pentru Alexandru si David Alexandru !!! Sa fiti sanatosi si intelepti, iar mamicile voastre sa aiba numai bucurii de la voi!!!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicitas La multi ani pentru Alexandru si David Alexandru !!! Sa fiti sanatosi si intelepti, iar mamicile voastre sa aiba numai bucurii de la voi!!! Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
oau nu-mi vine sa cred
felicitas spune:
Nu stiu ce are netul asta ! Am mai scris doua mesaje si s-au pierdut! Rescriu
Ailed si toate fetele, mai ales pe [red]Alina{/red] pentru bebe din burtica. Sa ai sarcina frumoasa, bebe la termen si sanatos!!!
felicitas spune:
Mi-ar place si mie un bebe 2, dar mai asteptam vreun an. Cand o vad pe Miriam cum ia papusile si le pupa si le leagana,le canta. Ieri a pus-o pe Angelica, papusa ei preferata, in carucior si vroia sa o dea prin casa. A zis sotul ca azi se prezinta cu un carucior pentru papusi :)).
roxy_s spune:
am terminat si papica Anastasiei, azi orez cu legume si ficatel. ea inca doarme, de la 12.05. mi-am pus si eu sa mananc si parca as trage si eu un somnic dar sa-mi iau gandul, de acum joaca
felicitas ce mai faceti? ce face buburuza mica? ma bucur ca ne-ai scris
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicitas Mi-ar place si mie un bebe 2, dar mai asteptam vreun an. Cand o vad pe Miriam cum ia papusile si le pupa si le leagana,le canta. Ieri a pus-o pe Angelica, papusa ei preferata, in carucior si vroia sa o dea prin casa. A zis sotul ca azi se prezinta cu un carucior pentru papusi :)). Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
pupam micutza ! a mea are aere de fashonista.. aseara intrase in gentile sora-sii si pana la urma a ales-o pe cea rosie si venea in trei picioare cu geanta in mana victorioasa, imi pare rau ca nu i-am facut poza!
catank spune:
felicitas care mai e viata voastra?
Eu m-am apucat sa maninc bae rolls si m-am inecat sa mor, a trebuit sa tusesc involuntar Imai mai ca sforaia s-a trezit copilu speriat si plangand din cauza mea.......offfffffffff
Am iesit afara sa scot uscatorul cu rufe, ...si eu cu parul ud, m-am inros cu parul pe cap parca aveam bete pt sushi ...sunt -12 grade.
Deea99 spune:
Feli sa te pui pe treaba sa faci bb2 sa nu astepti ca mine 11 ani..cu cat bb creste parca nu ti mai vine...nu mai ai curaj...desi acum pot zice ca-i mult mai usor ca prima oara.....
nu-i asa ca-i tare dulce pitica cand se joaca cu bebe-papusa....am citit chiar decurand ca fetitele de mici ,mici au instinctul asta de mama....ba zicea ca nu-i bine ca pe o fetitza de nici 3ani ,sa nu o lasi in preajma unui bebe sa ea isi si imagineaza ca-i al ei si se transforma-m mamica
chiar imi aduc aminte de S care avea pana-n 2 ani si a plans la o prietena sa o lasa sa-l schimbe a pe fisu care avea cateva lui ....ii tot zicea lasa ma cati ca dari e bebelusul meu....si bebelusul dari avea aproape cate kilograme avea si ea..am ras atunci de ea
si intorcandu ma la A a mea si ea are 2 papusele bebe, doar 2 ca atatea s-a indurat sorasa sa-i dea...si i le a dat si pe cele mai mici....si asa le iubeste ,le canta ,le scoate si le baga suzeltele in gura ..pe una s-a prins cum o poate dezbraca
a fost haiosa la inceput ca le smulgea suzetutele si incerca ea sa le bage-n gura...dar erau prinse de ele si mai erau sii ff micute..asa doar un tumbusush pe care nu-l putea prinde ea cu buzele..moama ce se mai enerva pe ele
Deea99 spune:
Catank tu vrei bataitza..pai cum sa iesi cu parul ud
roxy cand faci orez il mai blenduiesti
a mea nu papa orez mancarica....cand fac cu lapte il blenduiesc
sa va zic aventura cu ciorba de perisoare....nu am putut sa-i dau ciorba/zeama..chiar daca ea sta cuminte la masa..nu a vrut fleoscaiala mea..i-am ingrosat-o cu cereale..nika cateva lingurite..am mai pus zeama..nu..am schimbat castronul am pus zeama doar o perisoara +painica..nika...apoi alt castron si am bagat bendereul a vrut..
daca nu ar fi devenit asa sclifosita de cand cu dintii astia,de fapt asta e banuiala mea, nu as fi renuntat la vechile pureuri..era si mai practic..dar cum de masa de 10 cam sare si la pranz nu mai manca bine terciul de legume am zis sa incerc si alte gusturi....
deja imi e groazaaaa
azi dimi i-am dat cereale cu lapte napolact....nu mai aveam formula...vad ca a mancat...si dupa i-am dat pt prima data, ca mancam eu, un batonul de cascaval l-a ras...
a, citind printre randuri vorba aia, am vazut ca ati zis de paine in casa
eu fac reteta alinei.n si m-am specializat in paine la cuptor sau scoverci (cred ca am zis bine,nu)...dar cum fac....eu nu stiu sa framant cu mana ....si framantam la robot ,insa sa nu mai scot si pe ala pe blat si sa spal atat la el ultima oara am framantat cu mixerul
deci fetele care nu le aveti cu coca..puneti 500-600g faina in bol..drojdia un cub mic farimitata apa 300-355mlsi paletele pt coca de la mixer,acele carlige,..si se face coca super repede si buna si textura care trebuie
apoi pun putina faina pe blat..scot coca ,o framant putin la mana cat sa fac o gogosoaie si o invelesc cu un prosop de bucatarile 20minute....
apoi o fac ori in cuptor ori in tigaie