Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
ailed hai ca eu n-am aruncat cu nimic. doar am zis si eu parerea mea. na, cand ma gandesc la sunca....imi vine in minte un amestec cu multe resturi si expirate
dar daca zici ca este verificata. este de pui sau din ce? eu o sa-i dau mai incolo, mai asteptam putin.
adevarul este ca nu mai mancam nici noi mezeluri cam de mult, sunt jalnice aproape toate. iar este parerea mea, nu aruncati cu nimic
deea astept poza
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979[/i |
roxy mai da si tu drumul la tv sa vezi ce e in tara.. la noi ninge deja de 2 ore..si am inteles ca iar e cod portocaliu de viscol si zapezi in sud
mami de 2 prichindei
[/quote]
ninge? si la noi cum de nu ninge? nu ma mai joc....stii ce vreme este la noi? nu tu voscol, nu tu ninsoare... doar ger. in rest daca te uiti afara de la geam ai zice ca vine primavara ca a iesit si soarele
adevarul este ca ziua nu ne uitam la tv, doar seara si nu prea la stiti filme, sport si documentare. stitile ma dispera cand aud mai ales de politicieni....
roxy_s spune:
citat din mesajul lui miki1979 gata, am strans rufele, am apucat sa dau doar de 2 ori cu fierul mami de 2 prichindei |
hai ca noi te iertam
miki1979 spune:
citat din mesajul lui roxy_s noi cum de nu ninge? nu ma mai joc....stii ce vreme este la noi? nu tu voscol, nu tu ninsoare... doar ger. in rest daca te uiti afara de la geam ai zice ca vine primavara ca a iesit si soarele adevarul este ca ziua nu ne uitam la tv, doar seara si nu prea la stiti filme, sport si documentare. stitile ma dispera cand aud mai ales de politicieni.... Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da,nici noi nu suntem cu tv-ul..glumeam
pai hai ca trimit ninsoarea de la noi la voi ca eu m-am saturat de ea..sunt nameti de 1 m si tot ninge..si e si frig si vant
yvyana spune:
Roxy si eu fac painica doar in casa si am cuptor normal, rudimentar ca sa zic asa si iese excelent!
Madutza doza de nurofen se calculeaza in functie de kg lui bebe si este de 20-30mg/kg corp/zi (adica doza totala pe 24 de ore); deci daca bebe are 9 kg poti sa-i dai intre 3ml si 4.5 ml de 3 ori pe zi; eu ii dau lui L 4 ml.
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
roxy mai da si tu drumul la tv sa vezi ce e in tara.. la noi ninge deja de 2 ore..si am inteles ca iar e cod portocaliu de viscol si zapezi in sud mami de 2 prichindei |
Mami, tind sa ii cred ca deja am primit 2 telefoane:unul de la o cunostinta care lucreaza la guvern si au avut sedinta de dimineata si sotul mi-a zis ca a vb cu un primar si la fel i s-a spus.Prefer sa fiu pregatita decat sa ma ia prin surprindere.Mai bine sa nu fie, dar mA tem ca vA fi. pup 2 fete frumoase si blonde
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
deea vai ce-am ras de mutrita Annei, ce mutrita are cand plange... asa si Anastasia se strambaaaa si ea plange si eu rad de ea
si ce s-a mazgalit cu carioca, vrea mustata? are mutrita de nazdravana smechera, este o scumpa
iar tuuuu...sa nu te recunosc, am crezut ca nu esti tu aia, nu stiu de ce pari asa ...slaba, mica....nu stiu cum sa zic, arati bine, ce sa mai
si poza cu ghiveciul este de tot rasul, mi-aduc aminte de noi...la fel facem si noi, calare pe ghivece. inca acum a mai inteles ca nu are voie, nu prea se mai duce. de cate ori m-am ratoit la ea ca n-are voie acolo.....
sunteti frumosi, Stefy o adevarata domnisoara cocheta, cu bratarici, ineluse....
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxy_s
roxy mai da si tu drumul la tv sa vezi ce e in tara.. la noi ninge deja de 2 ore..si am inteles ca iar e cod portocaliu de viscol si zapezi in sud mami de 2 prichindei |
ninge? si la noi cum de nu ninge? nu ma mai joc....stii ce vreme este la noi? nu tu voscol, nu tu ninsoare... doar ger. in rest daca te uiti afara de la geam ai zice ca vine primavara ca a iesit si soarele
adevarul este ca ziua nu ne uitam la tv, doar seara si nu prea la stiti filme, sport si documentare. stitile ma dispera cand aud mai ales de politicieni....
[/quote]
da mami, de dimineata ninge.va incepe si la voi, ca abia a inceput la Predeal sa ninga si nu cred ca va va ocoli.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
yvyana spune:
Miki eu nu am avut probleme cu L pana acum o luna ca nu facea singura kk, facea doar ajutata si atunci o spalam/stergeam imediat; acum de cand am renuntat la lactuloza face singurica si ea nu plange daca nu o schimb si cine stie cat sta cu kk in pampers pana o simt eu si am remarcat ca spalatul si stersul cu prosopelul nu e de ajuns, de aceea o sterg riguros cu comprese!