Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, de acord, dar nu-i dau in fiecare zi, si faza aia cu de la un an are voie o gramada.. , cred ca tb sa incepem usor, usor cu ele...si am in agenda Mariei , scris de pediatrul ei de atunci, ca dupa 10 luni poti sa le dai ocazional dimi mici sendvisuri...sunca asta e verificat facuta din carne si cu fff putine adaosuri... nu-s nebuna sa-i dau prostii;
oricum am zis ca ma astept la rosii, oua, tort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

roxyasa sper si eu, sa nu mai avem asa probleme mari

alina - noi papam toata mancarica cu lingurita, ciorbica este mai piureut asa...si a amea e cam mofturoasa spre sfarsitul mesei, dar ii mai dau cate ceva in mana si o mai pacalesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki , fetelor ce treaba faceti azi? este sarbatoare, Intampinarea Domnului. nu va mai faceti pacate in plus

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Miki E. Coli nu e chiar asa de pacatoasa, o sa treaca cu antibiotic!

Nici nu ma gandeam ca nu o speli, eu ziceam sa o cureti intre labiile mici, mai ales daca vezi ca a patruns mult kk prin zona, ca degeaba stergi cu prosopelul ca nu ajunge intre labii! Efectiv departezi labiile mari si cureti bine acolo cu o compresa sterila inmuiata in ser si ai sa vezi ca se ia ceva mizerie pe tamponel, chiar daca pare curat!

multam pt explicatiile detaliate
foloseam comprese sterile cand era mai mititica, dar pe urma am apelat doar la prosopelul ei..incercam eu sa departez acolo s-o sterg, probabil nu f eficient cu prosopul care e mai gros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

roxy - eu din pacate pana am aflat ca e sarbatoare, am spalat o masina deja

bluenight - ai o mandrete de baiat.sa va traiasca si sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da fetele, ioana. asta vroiam sa va zic , ca citisem de miki cu calcatul...
E SARBATOARE MARE CU ROSU! E atat de mare ca e si la catolicii , le aud clopotele cum bat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
.....

roxy, apropo de luat in brate, eu il caram pe vlad si avea 16 kg, si l-am carat in brate pana in ultima zi cand am nascut..imi aduc aminte ca pe 1 am fost cu el la loc de joaca pt copii, ne-am alergat, rasturnat, dansat in brate..si pe 2 am nascut ideea e ca atunci cand il luam in brate, ca pe vremea aia facea inca in pampers, il tineam pe sold, intr-o parte..nu stiu cum sa zic, dar in functie de burtica gasesti o pozitie convenabila pt amandoi si pt cel din burtica eu asta il vad ca ultimul inconvenient, sunt altele mai discutabile gen timp, dispozitie, dorinta..

mami de 2 prichindei

stiu ca asta ar trebui sa fie ultimul inconvenient dar uite cum eu n-am avut voie sa ridic un pai.... sincer, mi-e foarte frica. nu mi-a zis dr. sa stau la pat dar sa nu fac absolut nici un efort. nici macar sa nu urc scari, dar am mai urcat
deci pentru mine chiar este un inconvenient asta. tu n-ai avut restrictii. dar eu cum am avut probleme cu o sarcina anterioara....si totul din cauza efortului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac si tu ii crezi pe astia de la meteo? n-ai vazut cate baliverne zic? au mai zis einu stiu cand ca vor veni nu stiu ce zapezi si n-a venit nimic. stai sa vedem, eu nu prea cred

roxy mai da si tu drumul la tv sa vezi ce e in tara.. la noi ninge deja de 2 ore..si am inteles ca iar e cod portocaliu de viscol si zapezi in sud

Mergi la inceput

Citat:

miki , fetelor ce treaba faceti azi? este sarbatoare, Intampinarea Domnului. nu va mai faceti pacate in plus

auch..eu credeam ca e maine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979
.....

roxy, apropo de luat in brate, eu il caram pe vlad si avea 16 kg, si l-am carat in brate pana in ultima zi cand am nascut..imi aduc aminte ca pe 1 am fost cu el la loc de joaca pt copii, ne-am alergat, rasturnat, dansat in brate..si pe 2 am nascut ideea e ca atunci cand il luam in brate, ca pe vremea aia facea inca in pampers, il tineam pe sold, intr-o parte..nu stiu cum sa zic, dar in functie de burtica gasesti o pozitie convenabila pt amandoi si pt cel din burtica eu asta il vad ca ultimul inconvenient, sunt altele mai discutabile gen timp, dispozitie, dorinta..

stiu ca asta ar trebui sa fie ultimul inconvenient dar uite cum eu n-am avut voie sa ridic un pai.... sincer, mi-e foarte frica. nu mi-a zis dr. sa stau la pat dar sa nu fac absolut nici un efort. nici macar sa nu urc scari, dar am mai urcat
deci pentru mine chiar este un inconvenient asta. tu n-ai avut restrictii. dar eu cum am avut probleme cu o sarcina anterioara....si totul din cauza efortului.

ups, am uitat ca tu ai fost cu cerclajul..
da, assa e, asta e o problema..poti sa te adaptezi altfel in schimb, cand vrea in brate te apleci jos la ea si va strangeti in brate, pupaciti si alte cele..cu spalatul, la fel trebuie improvizat..cand mai creste, de pe la 1 an jumate cred ca merge.. ii pui o treapata ajutatoare la cada si o ajuti de manuta sa paseasca si o speli in cada..cand am avut problemele cu sangerari in primul trimestru, asa procedam

Mergi la inceput