Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 13
strumphitza spune:
ailed nici tu nu ai sterge mesaj ca vad ca le cam repeti bravo lui dodo pentru papat singurica si a mea in ultima vreme apuca cu manuta biscuite, va spuneam eu ca nu vrea sa duca la gura, acum duce si de vreo 2 zile ma innebuneste cu Bravo, face bravo si la gashte cand isi aduce mainte numa bravo face si din ce in ce mai bine hello si bye
ioana16 multumim de urari, asa e piscoata face 10 luni azi doamne, ce a mai trecut timpul, ca nebunu felicitari pentru dintoc, in sfarsit aveti si voi dintoci
catank, uitasi sa spun ca ai acolo o iconita care iti permite sa si editezi mesaje, deci cand mai papi litere sau uiti o cratima poti sa editezi si sa pui literele de pe acolo de pe unde le papi nu te-ai suparat da ?
bluenight spune:
Buna dimineata! La mine e ora 10 deci inca e dimineata
Si sunt -8 grade
Nu vreau frig
Mada ce scump e Cristi! Neaparat sa notezi cuvintele, o sa fie funny sa-i zici cand creste mare cum cerea el cereale
Ioanna Felicitari pentru dintisor!
catank spune:
strumphy cum sa ma supar? stiu ca fac greseli cu caru, dar scriu f repede si fara sa corectez. Ei..aici in bara sunt zile in care imi apare edit si alte cele...acum nu am...Parca as fi restrictionata...am edit ieri un mesaj, m-a lasat, azi pauza...
nu te gandi ca la mine functioneaza tv... si cand ii deschid este la distanta de ea, si mai e si cocotat pe suport ..aproape de tavan
Aici e f frig si ninge..nici nu m-am mai uitat la termometru afara, dar sigur e birrrrrrrr...aman dupa trezire, daca iese soarele, dar nu cred, daca nu azi dam gol la aer
strumphitza spune:
alina06 vazusi flacau gospodar in inspectie ce simpatic e, dar cred ca nu e asa simpatic cand trage de toate burtica pe cand o pozezi ?
miki sanatate Andrei si La multi ani , ca tot face 11 lunite
laura mi-ai facut pofta de ciorbita a la grec eu parca as baga una de aia bucovineana, ca tare-i bunaaaaaaaaa
Dinora ce mai faceti voi ? in afara de stat la gura sobei ca vad ca zici ca e frig si la voi ? i-a trect alergia lui Julius, e mai bine? tu cum te mai simti ?
Persi daca te platesc bine vii sa stai cu piscotel ? sa il aduci pe Raduc neaparat sa le facem cunostinta poze noi cand ne mai arati cu maimutel ?
Ally precum vezi inca ma dau pe net desi ar fi timpul sa ma duc la ceva shopping dar gerul de afara ma tine in casa, desi e soare, dar sigur e cu dintiiiiiiiii cate kg arata acum cantarul ?
Oana azi nu ne dai din gradele tale sau le tii pe toate pentru tine?
Alexina eu cred ca deja te-ai si mutat in noua casuta si nu ai internet de aia nu mai vii pe la noi sa ne spui ce faceti ? haidi bre , ne tii asa pe jar, nu-i frumos sa vii sa ne spui cata sampanie ati baut
Somleac, azi cum te simti mami de 5 minuni ?
strumphitza spune:
off ce maraita e , cadou de ziua ei ma si muscaaaaaaa, de imi ramn urme de la capsele ei
se freaca la ochisori de numa, ma duc sa o pun la nani, i-o fi somn fetii si eu astept ora 10
i-am dat o doza de camillia si speram sa se calmeze dar ea e super mofturoasa si somnoroasa
revin mai tarziu
alina06st spune:
Neata si de la noi, asa mai spre pranz
Strumphy, La Multe Lunitze!
Am avut o poza cu burtica pana ieri cand le-am schimbat. Nu e mare diferenta. O sa mai fac zilele astea sa vedeti.
Si da, ai dreptate, Luca se agata de tot ce e mai sus de raza lui vizuala, ca sa vada el tot. Daca il iau in poala cand stau la masa, se intinde sa apuce orice de pe masa. Inclusiv mancarea noastra din farfurie . E haios. Asta cand nu ma dispera... ca mai patesc si de-astea .
Bravo, Dodo! S-o tii tot asa!
Si eu sunt bucuroasa ca de marti, Luca mananca biscuite singur. Il ia in manuta si musca, mesteca si inghite. Sigur, ce ramane pe jos in urma lui... . Dar mami ce sa faca toata ziua?!
Ia sa mai citesc si eu din urma...
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
catank spune:
strumphy...legat de invat-dezvat, ..mie nu-mi convine si cred ca nici nu e corect nici sa fie stimulati cu jucarioare...etc, cu tv nici atat nu sunt ptr...si al laptop cand o vad cu ochii in el il inchid instant, nu-mi convine sa stea cu ochii carpiti de pe acum...
Stiu ca e greu si frustrant cand nu reusesti sa-ti pape ceea ce faci... bine ca papa alea cateva lingurite, titi....falcute vad ca are, soata mea a spus ca e mult mai legat decat I...si I chiar papa
Nu stiu ...ma gandeam sa- dai iei sa rontaie...I mai nou vrea ea in manuta tot... (pai putin piureul)dar na...inventez
Ieri i-am dat juma de mar curatat, a ras la el pana a mai ramas marimea unei nuci...ma uitam la ea si asteptam sa sosesca momentul sa o introduca in gurita toata bucata...asa a facut, ...imediat i l-am scos...asa s-a suparat pe mine...dar iam dat cealalta jumatate si ne-am impacat
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 buna dimi! incep cu o veste maredupa 3 zile de maraieli in continuu avem un dintoc la multe lunite Andra de miki, Eddy de Ally, Petru de Pisuc, Sophia de Strumph, Albert de Ilinca77 sa cresteti mari si sanatosi!!! mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Nasterea piticei mele Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
LA multi ani si din partea noastra! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Neata fetelor si de la noi!'
E un frig afara de crapa pietrele. Anunta astia o iarna ca in 1954, cu nameti mari, motiv pentru care azi ma duc sa mai cumpar de-ale gurii, ca daca o fi asa, nici ca mai ies din casa pentru cumparaturi, doar sa ne jucam cu zapada, asta daca nu o mai fi asa frig, ca lui Rares nu ii place frigul.
dulci tuturor, fara exceptie,
Cata si Andra de la Rares si sa va faceti bine repede.Maduta si pe Rares il deranjeaza un dintisor si musca din pat, care e de lemn si ieri s-a ranit putin la gingiuta.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
alina06st spune:
Roxy, eu, ca si mada, il bag in chiuveta . Dar uneori il sterg doar cu servetele umede apoi cu cele uscate. Nu il duc de fiecare data la chiuveta. Deocamdata ne descurcam .
Mada, aveti spatiu mare. Pai la noi livingul cu bucatarie cu tot fac 30 m. Mi-ar fi placut si mie mai mare!
Ioanna, felicitari pt dintoc!
Yvyana, acum am inteles! Si Luca de vreo saptamana face fente in scaunelul de masa, dar nici eu nu renunt!
Vad ca voi inca mai masurati mancarea. Eu nu-i mai masor de vreo luna si ceva. Ii dau pana se satura. Oricum nu mai mananca asa mult la pranz. Se vede ca mai rontaie cate un biscuite, cate o felie de mar. Dupa aprecierile mele cam maxim 200. Dar eu zic ca e bine, ca oricum vine si gustarea... si laptele de seara!
Fetelor, cum procedati cu ciorba? Le dati cu lingurita? Mie mi-e groaza. EU ii dau piureul de legume, sau pilaf, ma rog, ce avem acolo si apoi ii pun supa in biberon . Stiu ca nu e bine, dar de obicei face figuri si scandal la ultimele lingurite de mancare. Nu cred ca as putea sa-l mai tin sa-i dau si ciorba cu lingurita...
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!