Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(117)
Raspunsuri - Pagina 12
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra neata! Aseara am adormit cu sotul la tv pe canapea..si am dormit asa pana la 6 dimineata apoi ne-am mutat in pat si la 6:20 s-a trezit Cata. Ceva o supara ca si la culcare a adormit destul de greu..sa va spun ce face de durere? Isi musca buzita E a doua oara cand se musca si i-a dat sangele Cu siguranta o doare f tare la gurita I-am dat Nurofen si s-a mai linistit. Voi ce cant de nurofen dati seara pt dintisori? pe cutie scrie ca pana la 1 an sunt 2.5 ml si peste 1 an 5 ml..diferenta mare zic eu. Aseara i-am dat 3 ml...ca doar mai aven putin si facem 1 anisor . Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
mie acum cand am ajuns la doctor cu andra m-au intrebat cate kg are pt a-i administra cantitatea corecta de antitermic..deci la 9.6 kg mi-au zis ca la nurofen merg 4 ml, la panadol sunt suficienti 5 ml.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra din ciclul chinezismelor lui Cristi cu apitu nani, ghiciti ce inseamna "tali oati" ? ..si inca una.."betzi" astea tb musai sa le notez Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
al doilea as zice ca baietii..primul ma depaseste
edit: dupa cum am vazut n-am nimerit-o...
ioanna16 spune:
buna dimi!
incep cu o veste maredupa 3 zile de maraieli in continuu avem un dintoc
la multe lunite Andra de miki, Eddy de Ally, Petru de Pisuc, Sophia de Strumph, Albert de Ilinca77 sa cresteti mari si sanatosi!!!
catank spune:
citat din mesajul lui madutza_bra catank, lasa-l asa..nu inteleg sfarsitul cu lingura de lemn...pt scurtarea timpului... Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
lingura e necesara ptr a tine daca e nevoie usa cuptorului deschisa ptr a iesi aburul si a permite uscarea feliilor de mar
catank spune:
citat din mesajul lui ioanna16 buna dimi! incep cu o veste maredupa 3 zile de maraieli in continuu avem un dintoc la multe lunite Andra de miki, Eddy de Ally, Petru de Pisuc, Sophia de Strumph, Albert de Ilinca77 sa cresteti mari si sanatosi!!! mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Nasterea piticei mele Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Felicitari!!!
La multi ani tuturor si din partea noastra!
strumphitza spune:
Buna dimineata !!!
Mai, da ce e cu frigul asta ? nu cumva l-ati trimis la Londra voi ? sau poate Nana de la islandica, ia zi drept si adevarat, ai ajuns acasa, ai vazut ca e prea frig ai spus ca ia sa mai trimi oleak sa-l imprastii si pe la duamna Smith ? brrr da ce ger e afara si aici, brrr
Nu stiu cat apuc sa scriu ca piscoata imi darama casa
hai ca am inceput mesajul de o ora dar intre timp am avut de furca , num la scari vrea, le urca cu o viteza ametitoare, daca nu scari, atunci prize ... acum se joaca cu sticla de apa pana o zbugheste iar la scari
Catank, si eu o fentez cu jucarii si chei si de toate, dar fara Tv, chiart tv nu vreau sa o las sa o invat asa, sta in scaun cu hamurile puse , la masa in living dar nu ne uitam la tv desi e si ala in camera in partea cealalta, dar nu vreau sa o invat la desene sau altceva... cu riscul ca nu mananca , imi asum asta... nici jucariile si nici cheile , limnguritele si restul arsenalului nu mai mergem, a mers de cateva ori, acum s-a prins de smecherie, cand baga ceva in gura eu ii bag papa si inchide gura cleste deci nu stiu, poate nu ii place cum si ce ii gatesc ? eu pap tot ce nu papa ea si e asa bun si dulce si gustos, si ea imi da reject
Madutza m-ai amuzat cu chinezismele lui Cristi de dimi nu m-as fi gandit intr-o mie de ani poate invata mai repede engleza la vara cand veniti sa se converseze cu piscoata cum stai cu planul cu biletele, ai gasit ? Ai mei au luat bilete de pe site la blue air anul trecut, nu cu mult timp inainte ca nu stiam nici noi tare in avans cand facem cununia, dar e mai avantajos cica sa cumperi din timp.. am sa ma uit si eu pe situri sa vedem ce gasesc si iti dau de stire abia astept sa vii
Ailed da ce facusi azi noapte mami ? disco iar cu dodo ?
Roxy, asa e cum ai spus tu cu romanii, dar aici au si conditii, au benzi speciale, se pune mare accent pe ecologizare, fara poluare, aici in centru se plateste taxa ca sa intri in zona, nu mai stiu cat e , e congestion charge, ca daca s-ar baga toti in centru s-ar bloca naibii ca si asa cu taxa asta e super aglomerat, plus ca un minut de parcare pe unde lucreaza nick in centru e o lira pe minut deci iti dai seama, nu dai tot salariul pe o zi de parcare cat stai la munca 8 ore plus ca e asa scump tocmai ca sa se decurajeze sa mearga lumea cu transportul in comun sau cu bicla, ca e si mai ieftin si mai faci si miscare
Pe Nick il costa abonamentul la metrou anul trecut 135 lire si de la 1 ian l-au scumpit cu 6% si lui i s-a pus pata ca cica de ce sa dea atatia bani cand poate sa faca si miscaresi sa economiseasca niste bani ? plus ca aici mai toate institutiile mari si firmele , cladiri de birouri au dushuri, el merge in trening pe bici, ajunge la munca, parcheaza bibicloanta la subsol ca cica au loc special ca vine multa lume asa pe bici si apoi dushul si costumul si cravata iar cand termina sare iar in trening si fuga acasasa nu ti spun cate schimburi isi pune in rucsac, ca deh trebuie sa se schimbe de nu stiu cate ori cam asta e cu bicicleta
alehiam, eu inca sunt amazed cat de bine iti seamana Lu da ce de bunataturi mai gatesti si tu am vazut comentariile [ccol]
trimit asta ca mi s-a urcat maimuta in brate si ma muscaaaaaaaaaaaaa
ailed_dota spune:
pt aniversati!
catank, am baut..ceai .
ciorbitza a la grec... da as putea sa-i fac....pe mine m-a indopat bunica o gramada cu d-asta...cand eram mica...
cu riscul ca-mi iau rosii, oyua, totr, vopsea... siti ce a mancat Andra de dimi? o felie subtire de painica , unsa cu un strat invizibil de unt si cu un pic de sunca facuta ca cea de praga, dar e light, asa zic astia e din carnitza, dar nu are grasime si are mai putina sare... si a mai baut si laptic...un pic..sandvisul i l-am taiat soldatei mici, mici si i-am pus pe masutza de mancare si lua si ea si se face ca-mi da mie cand ii dadeam eu ei, si dupa o baga tot la ea in guritza, muream de dragul ei
strumphitza spune:
citat din mesajul lui catank ce aberatie de mesaj. Nu pot fetelor sa-l sterg....Nu am acesta optiune...ce fac? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
cum bre sa nu ai? glumesti ?
ia cauta acolo in bara pe langa unde scrie PM cu rosu si ai sa gasesti, pune cursorul deasupra la fiecare si vezi ce functii au si ai sa dai si peste sterge mesaj
ailed_dota spune:
pt aniversati!
catank, am baut..ceai .
ciorbitza a la grec... da as putea sa-i fac....pe mine m-a indopat bunica o gramada cu d-asta...cand eram mica...
cu riscul ca-mi iau rosii, oyua, totr, vopsea... siti ce a mancat Andra de dimi? o felie subtire de painica , unsa cu un strat invizibil de unt si cu un pic de sunca facuta ca cea de praga, dar e light, asa zic astia e din carnitza, dar nu are grasime si are mai putina sare... si a mai baut si laptic...un pic..sandvisul i l-am taiat soldatei mici, mici si i-am pus pe masutza de mancare si lua si ea si se face ca-mi da mie cand ii dadeam eu ei, si dupa o baga tot la ea in guritza, muream de dragul ei