HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

adriana, imi amintesc cand am nascut eu, a venit o tipa cu contractii neregulate.astepta sa i s efaca epidurala.
bun.a avut o contractie mai rea. au urcat-o pe masa.a fost a doua contractie si,la a treia.........dr nici nu a apucat sa-si puna manusile, ca a si iesit bebelina! era tot a doua nastere.
nu o sa o uit pe tipa,care,readusa in salon, intreba:asta a fost tot???????/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

adriana, imi amintesc cand am nascut eu, a venit o tipa cu contractii neregulate.astepta sa i s efaca epidurala.
bun.a avut o contractie mai rea. au urcat-o pe masa.a fost a doua contractie si,la a treia.........dr nici nu a apucat sa-si puna manusile, ca a si iesit bebelina! era tot a doua nastere.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

sa tot nasti asa

Adriana o nastere de asta iti doresc si tie numai sa ajungi la timp la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

A cazut azi Vlad de multe ori, tot cu urlete. Si cu buzita un pic capsata, de dintii de sus. Nu stiu ce a avut. Ca doar are aceeasi papuci in picioare. Dar deja a prins incredere in el si numai cum vrea el face. Trage de fotoliil, de orice. Incerc sa il ajut, ca stiu ca pica, dar nu vrea, se enerveaza. Si il las singur. Si mai cade...

Sa nu mai zic ce marait a fost azi... ioi, cum nu ii convenea ceva, cum dadea sa loveasca, se enerva, toate le tranteste... se vede ca is bunicii acasa de o sapt, ca iar devine rasfatat. Si nu stiu cum sa ii zic soacrei sa nu il mai ia, sa il lase aici. Acum vin niste finuti la noi, si il iau pe V, cu acest prilej. ca e mai cuminte cand sunt straini in zona.

Nici nu mai stiu ce am citit, ca tot pe fuga si tot pe diagonala...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Vaii Michelle ce patanie...si sa mai afli si prin telefon....

Katalina bine ai revenit ia zi...nu te-ai razgandit? in legatura cu fetita mult dorita vezi cate burtici apar pe aici...nu ti se face dor ?

Bamboletta aceeasi problema o avem si noi...scaunele....le pun unele peste altele, pe jos, pe hol si degeaba...le trage dupa ea, le taraie si tot ajunge unde isi doreste. pe noptiere nu mai zic, masuta mica din living si masa din bucatarie...sper sa isi piarda interesul pt ele cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Michele, probabil s- a scris... dar imi mai zici si mie odata reteta de chiftele cu soia?
Multumesc

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

A cazut azi Vlad de multe ori, tot cu urlete. Si cu buzita un pic capsata, de dintii de sus. Nu stiu ce a avut. Ca doar are aceeasi papuci in picioare. Dar deja a prins incredere in el si numai cum vrea el face. Trage de fotoliil, de orice. Incerc sa il ajut, ca stiu ca pica, dar nu vrea, se enerveaza. Si il las singur. Si mai cade...

incearca sa il lasi fara papucei. dai sosete mai grosute ori o pereche cu piele intoarsa in talpa daca crezi ca e rece pe jos. si Andra cat are papuceii de casa in picioare mi se impiedica, a mai mers cu ei, sunt dati cand merge bine dar alte dati cand pica se impiedica....depinde de starea ei si de cat e de obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

mda, asa da nastere; dar din pacate astea sunt exceptii

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Eu o tin pe Rebeca in sosete cauciucate pe talpi - se gasesc unele la MiniBLu cu toata talpa cauciucata. Ii pun o pereche de sosete normale si apoi astea deasupra; asta pentru ca nu am covoare sau mochete. Merge mult mai bine si nici nu se impiedica.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, o sa ii iau sosete din alea cu talpa de piele. Sosetele ce le am eu au pe talpa ceva scris, ca sa nu alunece, dar tot aluneca. SI rau de tot. Nu stiu ce parchet avem in casa, dar si noi aluncam fara papuci. Am cazut eu o data, era V in premergator. M-a auzit cazand si a venit repede repede sa vada ce s-a intamplat. eu eram intinsa pe jos.

Micheeeeeeeeeelle, vai ce spaima!!! Eu muream cu zile!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ochidut,
- link de la pufescu: www.kingstore.ro/retete-vegetariene/" target="_blank">retete cu soia
- reteta mea, s-a lins B pe botic dupa ce a papat, apoi a mai "furat" unul de pe farfurie

Mergi la inceput