HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
pufescu spune:
Dragelor, daca aveti grupa de sange A+sunteti in Bucuresti+ va bate gandul sa faceti o fapta buna, maine se organizeaza recoltare la spitalul de urgenta Floreasca. Bineinteles ca fiind intr-o tara asa minunata si eficienta ca Romanica nu le merge decat o masinarie din 3, asa ca pot 'procesa' doar 30 de persoane/zi. Asa ca maine se recolteaza pt grupa A, e absolut urgent pt ca mai au doar 7 unitati. Pt restul de grupe se va organiza in fiecare sambata pana la epuizarea amatorilor.
http://www.facebook.com/events/183291535104138/
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Vreau sa va felicit fetele cu burtica: MICHELLE,RAMONA,BABY,.Va doresc sarcini usoare si sa aveti acolo in burtica exact ce va doriti voi |
Kata
Iuliana mami fericita de minune Tudor
11+
pufescu spune:
pentru mamicile din cluj, uite ce am gasit : http://www.viatalagradi.ro/
E o lista de meniuri ce pot fi solicitate la gradinitele din cluj,se incadreaza in alocatia de 7 lei/zi si se pare ca se pot cere la orice gradi :)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crissteo crispro, cu ce te-ai facut tu la par, ce vopsea ca mi-a placut tare mult, cred ca de la oboseala am luat-o razna, acum vreau sa ma fac roscata, eu fiind satena de felul meu si blonda de nu mai tin minte cati ani. A mai incercat cineva experienta asta? Ce probleme am si eu! |
cris, eu acum cativa ani am facut experienta, DAR... a fost ultima! nu mi-a placut, blond e culoarea preferata, clar. asa eram bruneta, asa roscata, iar poze cu roscatul inchis nici nu prea am
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Pufescu, eu am suferit mereu ca nu pot dona sange. Si am avut nevoie de doua ori pt apropiati, dar aveam sub 50kg si nu imi lua nimeni sange.
Acum cand am kilele sunt proaspat operata si iar nu am voie.. (oricum am A-)
Dar incurajez pe cine indeplineste conditiile sa mearga
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Mycya spune:
Rody in prima poza, unde e un bebe esti tu? e o poza veche alb negru....sau e Isa doar ca ai modificat-o cu vre-un program ?
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya Rody in prima poza, unde e un bebe esti tu? e o poza veche alb negru....sau e Isa doar ca ai modificat-o cu vre-un program ? |
eu , la 7 luni . in tot albumul sunt doar eu
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Mycya spune:
citat din mesajul lui rodyka [quote]citat din mesajul lui Mycya eu , la 7 luni . in tot albumul sunt doar eu Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
wow, wow,wow ....nu imi vine sa cred cat de tare iti seamana Isa
si eu as vrea sa ma duc aici sa donez sange....nevoie cred ca este mereu. sper sa si ajung si sa nu aman cum am facut mereu.