HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Michelle- astia de la spitalele de stat parca sunt batuti in cap bine ca e ok Bianca sa treaca bubuta,imi aduc aminte de fratele meu cand era mic...isi bagase grisine in ureche si cand sa le scoata s-au sfaramat...i le-au scos la spital cu penseta.
vad ca ai si tu o cataratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Le-am facut supa de gulii,preferata lor si spanac. Le-am dat la ora 2,asta dupa ce ca dimineata nu au mancat nimic. Carla a mancat un juma de bol de supa si 3 linguri de spanac,Mateo juma de bol de supa. Ma impusc!Dar perseverez,dupa -masa acelasi luscru primesc,ca si asa stau toata ziua sa fac mancare si curat. La tati alte 2 feluri de mancare,deci stau bine
Multumesc Ochidut,Pufescu,Otilia
da am incercat si explicatia ferma si calma,cu maraiala si crizele la masa,am incercat si puterea exemplului cu mancatul,vreo 5 linguri in plus,atat....astept sa treaca fazele astea ca nu stiu ce ma fac.
Da diseara am ceva prietene ce vin de departe,pe pici ii duc la mami,si pana dimineata ,pranz sunt libera

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Adriana, numai la tine m-am gandit tot drumul de la birou spre casa. Te admir ca esti stapana pe situatie, ca eu m-am gandit numai la cat de aproape esti tu de spital, ca daca ninge mult cum ajungi. sa ma ierti, sper sa nu te panichez

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Gata, terminat chiftelutele, eu am fiert cei 2 cartofi si un morcov si le-am dat prin masina, plus o ceapa rosie, au iesit tare buneee.

Michele, vai de mine, pt.Biencuta.

Legat de mese, sunt copii cu care nimic nu functioneaza, asa e si "minuanatia" pe care o posed, nu mananca decat blenduit, cantitati mici si numai de la mine. Sa-l vedeti cum face daca-i cade mancare pe manute, ii vine sa verse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

RUBIA, imi pare ff rau,suntem alaturi de tine

Apropo de ROR-eu nu i-am nici lui Victor nici lui Robert(ROR-ul de 7 ani-si nu a fost nici o problema, nu a comentat nimeni de ce nu il fac, pur si simplu am dat o declaratie si atit, si nu am fost singurii parinti care am refuzat acest vaccin,2 dr., au refuzat ).La Vik am timp sa ma mai gindesc pina in primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu simt ca .
cum , beep, musca din mar, morcov, biscuite, covrig, paine si mesteca fara probleme,dar cand ii dau bucatele infime in mancare, le scuipa?
daca e blenduita,aceeasi papa e super.daca i-o dau in starea initiala,e cahhhhhhhhh.

sa o sa fac niste chiftelute de legume,ca pe alea de carne ,le-a tratat cu eject.
in schimb a ras crema d ela pranz, cu carne.
eu nu mai inteleg nimic.
imi dau demisia si fug de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Denisa, ce nasol ca amandoi fac mofturi. Poate e o perioada de tranzitie, cine stie. Sau poate e de la vreme, nu mai stau asa mult pe afara, nu mai obosesc, nu mai au nevoie de asa multa mancare cantitativ. Sau poate chiar nu le place..
Le dai sa manance singuri? Sau ii hranesti tu?

Dupa ce am testat cu succes chiftelele cu soia, pateul de linte, azi o sa incerc mancarea de brocoli cu cartof de pe blogul Cristelei cu sosul lui Pufescu

Vai, dar imi fac cu ochiul atat de multe retete de pe http://diversificare.ro
De exemplu Clatite cu banane si lapte de cocos sau Quesadilla cu guacamole.
Si ma mai tenteaza si tarta de ciocolata a Cristelei. Si alteleeeeeee
Fug diseara dupa ingrediente

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Otilia, conform noii legi, copilasii din clasa 0 vor invata in aceeasi cladire cu cei din cl a 9-a (nu a 7-a), pt ca tot din anul scolar viitor cl. 9 se muta de la liceu la scoala generala.

eladea

bamboletta, eu stau cu scaunele rasturnate prin casa (nu le poate ridica, inca). Isi mai cara masinuta ca sa se poata cocota pe unde are "nevoie", am zis ca i-o ascund. Ti-am pus un link catre un articol referitor la cl. 0 pe perete pe fb.

matusa, chiftelute cu carne sau fara?
Intre timp vad ca te-ai lamurit. Pe langa ce pune palomina, eu mai pun marar, un morcov mic dat pe razatoare, putin gris ca sa le lege mai bine. Legat de mese, eu m-am convins ca fiecare progres vine cand se simt ei pregatiti (si eu ma plangeam ca mananca numai blenderuit si zemos, acum ii mai pisez si cu furculita, s-a obisnuit.

michelle... am incremenit... B a mea cand se loveste la barbie, sigur isi capseaza si limba cu dintii. Cat despre mugurii de pin... ce i-o fi venit sa si-i bage in nas? Cata mai are urechile intregi? ? A digerat Bianca soia? Eu am gasit cateva bobite fine albe in scutec, cred ca era soia.

histamina, aceeasi dilema am avut-o si eu. Bea manca covrigi de Buzau (tari de-ti rupi dintii in ei) si isi facea greata la o bucatita de morcov mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sotul intarzie sa ma ia.
ma doare capul!
e cu mama la dr si deja i-a facut mama capul mare.are totusi o bucurie: si-a luat bilet d einternare.mama se duce la spital,ca la pensiune.
imia duc aminte de o mamaie in desocare la municipal.eu cu hemisuccinatul in vena, ea ca nu mai poate. o examineaza un dr, ii spune sa se duca la dr de familie.ea:nu,ca am venit de la rosiori,am bilet d einternare,am venit pt analize generale.dr:nu s epoate. ea:au, inima, mi-e rau.
si uite asa,s-a internat mamaia si altii au plecat,ca nu mai erau locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Adriana, numai la tine m-am gandit tot drumul de la birou spre casa. Te admir ca esti stapana pe situatie, ca eu m-am gandit numai la cat de aproape esti tu de spital, ca daca ninge mult cum ajungi. sa ma ierti, sper sa nu te panichez

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

si eu ma gandesc tot la asta, dar cum mi-o fi norocul. As prea totusi sa reusesc sa fac epidurala de data asta.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput