HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
ainotna spune:
Adriana, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc si eu daca nu mai intru pana la marele eveniment
Ooana, cum mai e bunicu? A ajuns dr?
Cristteo, imi are rau ca iar are bronsita Albert! Si eu m-am chinuit saptamana asta cu ei, Bogdan are muci si tuseste asa ca nu a fost la gradinita, iar Sasha are laringita. De data asta a dat bronsita pe laringita
La doctor pt interpretarea analizelor trebuie sa mergem in seara asta...nu am ajuns cu proba de urina si pt cealalta analiza de sange, vroiam sa o intreb pe dr daca chiar trebuie sa il mai intep o data...
Am fost si la orl, mi-a zis ca din punctul lui de vedere e ok, adica nu are ceva anume care sa ii provoace brositele repetate. Asteptam sa mai creasca...
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori!
palomina spune:
Crissteo, multumesc mult pt info ! o s-o caut negresit !
Am dormit 2 ore, ca niciodata !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
eladea2005 spune:
offffffffff, eu tot cu muci...deocamdata...F bietu e cu muci transparenti si cu o tuse magareasca f enervanta... Eric e acu cel mai bine...deocmadata...
crissteo, sanatate si voua...of doamne...virusii astia, mama lor...
oana, sper sa se puna pe picioare bunicul tau si de data asta...sanatate!
pufescule, mersi mult...o sa incerc si bitter...ma gandesc ca daca tot i-am dat tincturi inca de pe la 3 ani...o sa intreb si pediatrul...
adriana, doamne ajuta sa iasa totul bine pt amandoua...
ilinca, acu bag si eu coryzalia, oscillo, tinctura de coacaz negru, macese, sa vad ce mai gasesc prin casa...pe toate le iau...
nicole mami, te inteleg...eric e deja la a 4-5 zi in care abia ciuguleste ceva...mancare zic...oricum nu e el mancacios de felul lui, apoi cand mai e si bolnav.... ma impusc...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
palomina spune:
Micheeeeeelle, am facut chiftelutze de pui la cuptor!!!!! Sunt delicioase! merci pt reteta! Acum vreau sa fac si un sos de rosii cu usturoi si langa pun si niste sparanghel !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Mersi fetele de raspunsurile legate de concediu in mai. Am vazut si preturi:700-800 euro de pers. oricum va fi singurul concediu din an, si mai ales ca e si mama cu noi, probabil vom merge.
Marti avem programare la homeopat in Cluj ( dr Nitu). Abia astept!
Eladea, offf, toti 3 bolnavi! Sanatate multa!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si merci de incurajari si intelegere cu somnicul lui Vlad! E tare obositor si frustrant. Cand il aud noaptea ca scoate primul cuvant, imi vine sa ma tot duc. Ca ala e semnul ca sta urmatoarele 2-4 ore treaz. Orice ii fac, leganat, plimbat, lapte/apa, mai repede nu adoarme. Daca nu il tin un brate, pe mine, se ridica sa se duca la joaca, face intorsaturi prin pat, aplauda, vorbeste. Numai el stie ce bai are...
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Ooana, sanatate multa bunicului! Sper sa se recupereze ca in trecut.
Eladea, m-am gandit si eu la helicolbacter, dar stiam ca nu se asociaza cu febra. Pe cand apendicele inflamat da si dureri de burta grele si febra. Sanatate multa si o noapte cat mai usoara!
Nicole, putere mami, creste si botul de aur..
Crisu', draguta, te cred ca iti vne sa iti iei campii, nici la noi nu se prezinta roz situatia. Astept sa terminam cu extractele de coacaz negru, carpen si calin sa trecem la cel de te argintiu. Acum am inceput cu Chamomilla CH30, cate 3 buline, seara. Ziua e super ok, dar noaptea nu-i mai grozav, azi noapte a avut 2 treziri, una de o ora, una de juma' de ora. Cu greu l-am putut aseza in patutul lui.
Crissteo, sanatate taticului!
Crissy, dar de ce e asa de matinala Bea? Viseaza la baieti?
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
ochidut spune:
Deci.... incep asa zisa MD=Marea Diversificare!!!!! Adica sa mai introduc si alte alimente, mancaruri noi, seminte, legume sau mai bine zis leguminoase....etc etc...vorba lui Cristteo (care m-a amuzat f tare) - din astea de care n-a mai vazut neamul meu pana acum.
Scopul principal, sa diversific alimentatia pentru toata familia, sa fie cat mai aproape de ceva sanatos, sa invat copilul sa accepte cat mai multe alimente...... o luam incet incet ca la mine e greu cu bucatareala
Nu, nu intru in secta, dar asa macar cu un picior vreau sa vad cum e pe acolo.
O sa continuam sa mancam si carne, dar o rarim si am facut demersuri pe cat posibil sa o cumpar din surse sigure "de tara". Mezeluri nu mai mancam de ceva vreme, prajeli nici atat. Dar inevitabi mai calcam stramb cateodata la munte. De branzeturi nici nu poate fi vorba sa renuntam, ca suntem dependenti as putea zice, nu cred ca am trait vreodata o zi fara branza in casa.
Am dat comanda de pe driedfruits de tot felul de chestii - merci saddie
Azi dimineata pentru mic dejun am facut un soi de mixtura cu fulgi de ovaz, curmale, nuci; a iesit f bun, am mancat amandoua. Maine dimineata incerc si eu celebrul lapte de migdale.
Plan de w/end: sa fac niste chiftele vegetale si daca imi vina "marfa" sa incerc prima reteta cu linte din viata mea. Oricum cele mai multe retete, fie animale sau vegetale, sunt la prima incercare in viata mea
Si voi incepe asaltul intrebarilor
Pufescu, daca esti pe aici, de unde as putea gasi eu un tabel/lista cu proprietatile nutritive ale legumelor, fructe, semintelor,cereale etc....Intelegeti ce vreau sa zic...ca sa ma orientez din ce isi ia aport de fier, din ce calciu, din ce proteina...si tot asa.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Ochidut, in aceeasi situatie sunt si eu :)) maine ar trebui sa ajunga materia prima
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
Roxana_Theo spune:
Buna seara fetelor.
Am intrat si eu sa-i urez nastere usoara Adrianei. Sa-i dea Dumnezeu un bebe sanatos iar ei refacere rapida.
Noi suntem bine. Theo solicita din ce in ce mai multa atentie. Nu vrea sa se joace singur deloc asa ca toata ziua invartim jucarii si carti.
Am vazut ca multe dintre fete au optat pt o alimentatie mai sanatoasa pt pitici. Imi puteti spune si mie de unde ati comandat dried food? Si eu ca si Ochidut nu ma prea pricep la bucatarit asa ca o sa urmaresc cu atentie retetele voastre.
Denisa, parca tu spuneai ca le adaugi ceva seminte in fructe sau lapte?
Elaldea sanatate multa lui Eric, Filip si tie.
Cristina draga de tine. Tot are V probleme cu somnul?