HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Oana, multa sanatate celor din familie. Cum e bunicul?

Si tata a facut o tomografie zilele astea si are nu stiu ce formatiune pe faringe, el zice ca nu intelege scrisul si asteapta sa mearga sambata la doctor sa vada ce e. Deja am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Crissteo, vrem si noi pediatra homeopata !!!!! Poti, te rog, sa/mi dai adresa ei, ceva detalii, please! M-am saturat de pediatra noastra care habar n-are pe
ce lume e...

Adriana , nastere usoara! Ce calma esti, bravo !

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cristeo,posibil noduli kissing.e ok.se scapa repede.
indiferent ce e, e o zona unde afectiunile se trateaza destul de bine.
sotul s-a operat de noduli kissing si e ok.unchiul meu de cancer,acum 25 de ani si e vesel,verde si vorbaret.
la ce spital?
la Hociota,dr cristescu e f buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

crispro, imi pare rau ca iar va chinuiti cu somnul. V a dormit binisor azi noapte, mai rau a fost cu o noapte in urma. Dar totusi nu mai sta asa de mult treaz. Haideti la homeopat, ca trebuie sa se gaseasca un remediu si pt. asta

Oana multa sanatate bunicului si soacrei! Asa e, numai bolnav sa nu fii in tara asta ca mori cu zile

Adriana e aproape spitalul de tine? Sa poti ajunge usor in caz de ninsori

crissteo multa putere mami, si ai grija de tine, odihneste-te cat poti. Un mare, mare sa va treaca odata racelile.

Andreea, mama lor de virusi, ar fi trebuit sa inghete deja pe frigul asta. Eu iau Imunofort timp de o luna + extract de coacaz negru, apoi trec pe cel de macese, cu speranta sa nu mai racesc iarna asta, ca prea au fost multe in ultimul timp.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

crissteo, ma bucur ca sunteti ok si ma bucur ca ai gasit pediatra!
io inebunesc cu mancarea asta, chiar nu stiu ce sa mai gatesc, caut retete pe net, am pus de un piure pt tudor.
diseara cand vine tati de la serv sa-l trimit la cumparaturi ca bate vantul prin frigider si prin oale.

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

HAI ADRIANA
, nastere usoara

Crispro tare rau imi pare cand te aud cu somnul lui Vlad...Dar lasa ca usor usor se regleaza el si o sa razi cand iti vei aduce aminte ce nopti albe ai avut

Rubia

Alice si inca o data te felicit pentru calm, rabdare si...intelepciune

Iuliana mami fericita de minune Tudor
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ilinca, in mod normal se ajunge in 15 min cu masina. Dar pe vremea asta probabil ca imi ia 1 ora Momentan sunt linisitita, stau cuminte si astept sa vedem ce-o mai fi. Singura mea grija e sa ajung la timp pentru epidurala. Acuma, daca nu voi reusi, am mai trecut printr-o nastere naturala si am supravietuit asa ca... cum o vrea Doamne-Doamne.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Palomina, e in Drumul Taberei, langa parcul Moghioros, e o policlinica de cartier, dar din cate am mai intrebat sunt medici buni. Pe pediatra o cheama Andrei Simona, e si homeopat. E o tipa blanda, care sta sa te asculte, respecta si punctul de vedere in ceea ce priveste tratamentul, noi am fost de 2 ori. Tot ea ne-a facut legatura si cu medicul de familie. Consultatia la ea e 30 de lei si consultatia homeopata 80 lei. Daca mai vrei detalii te rog sa ma intrebi.

Ilinca, multumesc

Histamina, , multumesc mult pentru info cu laringele, tata si-a facut investigatii in ploiesti, acolo locuiesc ai mei parinti, dar in functie de rezultat o sa-l aduc in bucuresti.

Coteasca, eu am facut azi placinta cu spanac si placinta cu dovleac, ca aveam si spanac si dovleac si nu se atingea nimeni de el. Si salata de ridiche neagra.

Am mai luat linte, o sa fac un piure de linte mai pe seara pentru maine si niste hamburgheri de soia, tot pentru maine. Si niste guacamole ca iar mi-e pofta. Eu as manca supa de vita, nu stiu ce am, dar am facut fixatie pe supa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

supa de vita ma gandeam si eu sa-i fac lui tudor si niste pulpe la cuptor cu legume( asta e de la adriana ca mi-a facut ) acum sa vedem ce-o iesi!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

trebuie sa plec la marea blenduiala,rasnire etc.
cand va aud ce gatiti, plang.
azi iar nu a papat nimic.

Mergi la inceput