HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
pufescu spune:
ooana,pe soacra ta ar ajuta-o un regim format strict din alimente crude,strict vegetarian si bogat in sucuri de legume si frunze verzi.Si pastura are un efect spectaculos in boli hepatice,dar nu stiu dozajul...tata are hepatita b dar nu il conving nicicum sa tina regim :( .
histamina spune:
pufescu, bitterul are 40 de grade ca alcool!si cand i l-am pus diluat de tot pe sosetute, la febra, a avut probleme.
alcoolul pe mucaosa lor gastrica, indiferent cat de putin,sapa pur si simplu.
iti spun asta, pt ca si eu eram fan bitter si era sa ma faca poster dr!
eu personal, nu pot ,din cauza ca are alcool.am incercat,ca de, sa nu zic ca nu am facut-o si pe asta si am facut un edem generalizat,pe scurt, branula, hemisuccinat.
oana,, imi pare tare rau.
daca te ajuta cuce va, mama are hepatita C(luata prin transfuzie)care a evoluat in ciroza.de 15 ani tot stadiul 1 e, fara interferon.
are urmatorul regim:fara alcool, tigari, fara mezeluri, sucuri din comert,paste multe, fructe cat cuprinde,dar de sezon, totul fiert , in aburi sau pe gratar, fara otet.
10 zile pe luna mananca 2 mere rase cu 2 morcovi, cu lamaie si miere, 10 zile inlocuieste morcovii cu sfecla cruda.
mult amiere, in rest.
sanatate multa!
tanti spune:
Adriana nastere usoara si un bb cuminte si sanatos
Oana am si eu in familie cu hepatita C,cu regim strict,multe legume crude,fructe si binenteles interferon acum se simte bine,fii optimista si sa tina regimul
histamina spune:
mama s-a considerat ca e prea in varsta ca sa i se faca interferon.nu am reusit nicicum sa obtinem nimic.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanti Adriana nastere usoara si un bb cuminte si sanatos Oana am si eu in familie cu hepatita C,cu regim strict,multe legume crude,fructe si binenteles interferon acum se simte bine,fii optimista si sa tina regimul Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
la socra mea hepatita D este problematica!!!
mai ales in combinatie cu C - deci nu e atat de simplu caci are 2 feluri de hepatita combinate!
Pufescu, da' mi-a mai spus cineva ca o dieta raw vegana ar fi buna pentru ea
nu stiu daca reusesc eu de aici sa ii explic si mai greu sa o conving ce si cum trebuie sa schimbe exact in alimentatia ei
bunicul meu e la SMURD de 1 ora si jumatate...si inca nu a sosit neurologul, doamne ca mori cu zile pe coridoare...neurologul lui e plecat la ski in Franta dar si-a sunat colegul care nu mai apare...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Focare de rujeola si rubeola in NV tarii
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
histamina spune:
oana ,cum mai e bunicul tau?
pufescu are dreptate cu regimul pt soacra ta.
pastura, mierea au facut minuni la mama.
strumf nu a papat decat putin pasta de masline, 4-5 lingurite de crema de avocado.
adriana,bebelina tot la caldurica,la mami?
fetelor,se anunat viscol mare.
am o 2 probleme:frigul si vantul.
adrianaBuc spune:
da, histamina, tot la caldurica. SI mami e tare cumintica azi, nu fac nimic care sa grabeasca nasterea
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...
Alice_Elena spune:
Adriana, daca te apuca pleci si tu din timp ca vad ca a inceput sa se circule greu si zilele astea se anunta si mai crunte
Oana, sanatate bunicului si soacrei
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
crissteo spune:
Adriana, Doamne ajuta sa vina bebe usor, sa fie sanatos si papacios! Si tu, sa te refaci rapid ca ai o gramada de treaba!
Noi suntem mai bine, Coteasca multumim de intrebare. Am gasit pediatra ok, la policlinica de care te intrebam . Multumesc pentru info pe pm si scuze ca n-am raspuns, dar nu mai am energie. Nici pe forum n-am mai intrat, m-a ajuns oboseala rau. Ieri dimineata am dormit o juma de ora cu albert calare pe mine, il auzeam ca se joaca in pat, simteam ca ma calareste, imi porpuneam sa ma trezesc si nu puteam.
Teo e ok, albert are bronsita si o chestie pe piele, pediatra zice ca e dermatita atopica, ne-a mai trimis si la dermatolog. La cate probleme cu pielea am eu, m-as mira sa nu ma mosteneasca vreunu din ei.
Am schimabt si medicul de familie, ca ma cacai de cand s-a nascut teo sa o schimb si abia acum am fost in stare. Am gasit una care e stie si pediatrie si homeopatie, sper sa fie ok.
Eladea, multa sanatate va doresc tuturor, noi suntem virusati toti de mai mult de 2 saptamani, am ramas eu cu un nas infundat si albert care e nasol, dar macar mananca si nu mai face febra. O sa-i facem lui si niste investigatii pentru astm, ca prea a repetat episoadele astea. Sper sa fiu eu nebuna si sa n-aiba nimic.
Ainotna, voi ce faceti? Ati terminat investigatiile? nu mai stiu daca ai zis