HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
bamboletta spune:
Scot si eu cu emotie motzatele de la naftalina
Hai Adriana...nastere usoara !!!
Andreea- offf ce va mai chinuiti cu racelile sa va faceti bine repede...eu de cand i-am dat Baraka Antoniei nu mi-a mai racit...sper sa nu cobesc...i-am dat cand a avut o viroza+tuse si am continuat 1 luna e si imunostimulator...de atunci e f ok...a mers la gradi non stop...doar David a avut muci de vreo 2 ori dar ea nimic...multa sanatate.
L-am tuns pe David iar tot am luat un pic de aici un pic de dincolo si am ajuns sa-l tundem destul de scurt cu nr 2 parca nici nu mai are par acum astept sa creasca mai repede.
n buna delfinariu
racusor2010 spune:
salutare
tot citesc din urma, nu am reusit sa ajung la zi, dar cand am deschis capitolul asta si am vazut titlul, am zis ca trebuie sa scriu musai, ca altfel naste mami re Rebe-bebe fara sa scot si eu motatele
am apucat sa citesc sfaturile voastre, mi-am pus bookmarks, acum recunosc ca am cam citit pe diagonala, sa ajung la zi, dar parca as mai incerca si eu chestii cu seminte si oleaginoase la andrei. desi e in faza in care respinge mancaruri diferite, isi face greata la orice, si la mancaruri care ii plac de obicei...asa ca acum mancam cam la fel
fug
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crissy77 spune:
si o tarie pt cine simte nevoia, io da
bumblebee, nu stiu ce a apucat-o, sper sa fie de la canini si sa nu devina ceva normal in prg ei ca nu mi se pare sanatos pt ea. Eu deja m-am obisnuit cu trezirile astea, adica nu mai dorm pe mine toata ziua. Problema e ca nici nu ma pot intoarce in pat, cum ma foiesc un pic - cum rasare un capusor deasupra patutului. Pe de o parte ar fi o veste buna (legat de auzul fin), dar pe alta... ma seaca de enerie.
Roxana_Theo, http://www.driedfruits.ro/
Adriana? Agitam si azi?
La noi e un ger de crapa pietrele. Sa ridice mana cine indrazneste sa scoata copilul fara fular la gura... la -28 grade (nu va ganditi ca-s nebuna sa le scot afara, o duceam pe Elise la camin, azi sta acasa). Ieri ma durea nasul, mi se lipeau narile de la ger asa ca am tras esarfa peste nas. Azi trebuia sa vina ai mei de la Barlad, dar au renuntat de frica avertizarilor, Elise mai sa planga cand i-am zis.
Centrala merge continuu, asa ca aseara am facut un nod la o perdea care imi acoperea un calorifer, la care Elise ma intreaba daca i-am facut caciula lui Mos Craciun invers . cum se invart roticelele in cap'soarele lor mici.
crissy77 spune:
Si mama are hepatita C (tot de la o transfuzie cand a avut o extrauterina, acum vreo 30 de ani). Nu poate face interferon ca risca o hemoragie si are si diabet, deci exclus regim cu fructe. Face tratament lunar cu arginina si silimarina (parca).
rodyka spune:
´neatza, delfinariu
e ger si la noi de crapa pietrele , adica al meu termometru din balcon arata acum 5º!!! si resimtita e temperatura aproape de 0, ca e si un viscooolll... bine, nu e ca la voi, dar eu resimt la fel senzatia...
sanatate multa bolnaviorilor si mamicilor , vad ca inca suntem in plin sezon. si Maria s-a trezit peste noapte cud e toate (tuse, muci, gat), am separat-o de Isa , vorba vine...
crispro, dar daca il lasi sa se joace pur si simplu sau sa faca ce-o vrea cand se trezeste? iar tu sa stai tot in pat intinsa
adriana, pupic de control
o va las si merg sa mai pun doua haine pe mine, ca langa soba e cald si bine, dar afara... brrr...
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
katalina spune:
oooo, ce bine am nimerit, la timp sa scot si eu motatele pentru Adriana
HAI ADRIANA
Nastere usoara si sa reveniti cu bine acasa
Ufff, incerc sa citesc penultimul capitol, sa vad ce mai faceti dragele mele, asa mi-e dor de voi
Am vazut pe Cristin a,si Ilinca, doua nasici superbe,wow,sa va traisca finutii, si va sta superb cu bebei in brate
Noi suntem bine,doar eu am nevoie de-o vacanta,sunt epuizata uneori.
Victor e cu tzitzi-n gura chiar acum, se rasfata de mama focului,si striga tzitzele,tzitzele,DA,sunt si eu in Club Eladea,palomina,BAMBO
In rest turuie toata ziua, repeta orice cuvint,fratii il invata si prostii, l-au invatat sa le dea bataie la fundulet,mai fac cu el cite un meci de wrestling,ride pina nu mai poate.e o nebunie. ,o veselie continua in casa.
trebuie sa mai citesc ,va pup
crispro spune:
Neata! Si la noi e frig de numa si a inceput si fulguiala! :( Offf, iar tremur de frig la botez, pe drum si in biserica. Ioi, ce astept primavara!!!
Rodi, sa treaca repede raceala Mariei, sa nu ia Isa! cu V - am incercat si sa il las in voia lui, sa stau eu linistita in pat. Dar tot nu pot sa dorm, ca vorbeste, rade, ma calareste... Sper sa imi dea ceva homeopate minune.
Crissy, ce frig e la voi!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata
Adriana, cum esti? Vrem vesti!!!!
Kata, mi-ai lipsit!!
Si aici incepe fulguiala, dar azi mergem iar la Sovata la sanius, cu Raisa si inca 2 copilasi...De abia astept!!!
Ma duc la coafor!!! Va pup
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
ooana spune:
Neata
am intrat rapid sa vad cum e Adriana vad ca tot 2 in 1
scoatem si azi motatele, ca cine stie pana diseara e cale lunga
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Am vazut si preturi:700-800 euro de pers. oricum va fi singurul concediu din an, si mai ales ca e si mama cu noi, probabil vom merge. |
noi am fost la Delphin Palace deluxe pe care ti-l recomand din toata inima
la inceputul lunii iunie, dimineata la ora 9 erau 30 grade deci nu trebuie sa te ingrijoreze vremea...iar hotelul era plin plin
legat de pret, DA e scump...noi am platit 1000euro/pers - dar daca e singurul concediu de anul asta, merita zic eu serviciile sunt perfecte si nu iti va parea rau
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Deci.... incep asa zisa MD=Marea Diversificare!!!!! Adica sa mai introduc si alte alimente, mancaruri noi, seminte, legume sau mai bine zis leguminoase....etc etc...vorba lui Cristteo (care m-a amuzat f tare) - din astea de care n-a mai vazut neamul meu pana acum. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
asteptam impresii
eu am luat Goji, ne-au placut la toti - si mi-am facut stocul de seminte pentru paine...si poate incercam sa si mancam cate ceva ...cred sincer ca e foarte bine daca poti imbunatatii alimentatia dar nu pot renunta la lactate si branzeturi...dar putem reduce carnea
ieri am facut ghiveci cu mazare
am facut ghiveciul cu mazare al Ligiei Pop - sa vedem cum il mananca Matei
care de ieri a inceput sa manance bine, ale luia!!!
multumesc ca va ganditi la mine l-au internat ieri pe bunicul meu, acum va merge mama sa vedem cum a fost peste noapte...ieri seara deja era mai bine...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata.
Rody multumim pt . Sanatate multa Mariei.
Crissy multumesc pt site. Am aruncat un ochi si voi incepe si eu sa achizitionez cate ceva.
Imi puteti da si mie o sugestie, cu ce sa incep? Recunosc ca ma gandisem la goji si apoi o sa vad in functie de ce imi spuneti voi.
Si la noi e ger. Acum sunt doar -11 insa bate vantul foarte tare asa ca si noi vom sta tot in casa.