Ce stiti despre ACTA?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Un lucru care mie si multora nu li se pare in regula este modalitatea in care se poate urmari daca cineva incalca sau nu prevederile legale. De exemplu: cineva face o copie scanata a unei carti si o trimite pe e-mail unui grup. Cum se poate descoperi acest lucru fara sa ii fie urmarite acelui cineva casuta de e-mail?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am inteles ca providerii de internet pot ajuta la asta. nu neaparat "citind" mailurile, ci capatand oarece acces la computerul personal.
dar asta e tot din categoria parerisme.

enfin, eu sunt sigura ca asa cum vor aparea diverse programele "acta" sa le spun, vor aparea imediat si cele "antiacta"

is la pagina 14 la doc despre care vorbim, pana acum nu-s foarte dumirita

Mergi la inceput

Eu il recitesc ca sa fac unele spicuiri, si tot nu sunt dumirita. Dar e posibil sa fie din vina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Ia uitati aici ce zic niste oameni care se pricep la legi si la internet, evident ca are bube o gramada legea asta, dar ma rog fiecare are dreptul sa creada ce vrea:

http://legi-internet.ro/blogs/index.php/2012/01/30/acta-top-cinci-probleme

Mergi la inceput

Pacat ca nu se poate face un split la legile astea, sa le aplice doar celor care sunt de acord cu ele. Ideea nu este ca se vrea doar protectia drepturilor de autor, pana aici nimic rau, insa ei vor sa invadeze spatiul personal, vor sa legifereze folosirea datelor personale in orice fel de scopuri si sa dea mana libera providerilor de a-ti impune totul fara drept la replica.

Si sa nu spuneti ca: da bine du-te la alt provider, ca toti sunt la fel, aici nu sunt mai mult de cred 7-8. Recunoasterea IP-ului personal, si altele de aceasi natura.

Voua v-ar conveni sa nu mai vedeti nimic pe youtube? Nici macar clipuri vechi de 50 de ani carora le-a expirat si mama drepturilor? Pai se se aplice atunci doar in tarile ale caror cetateni nu au nimic de obiectat? Aici lumea nu e multumita, asta e clar. Dar evident ca pe noi, astai de am ales politicienii, olandezi ma refer acum, nu ne-a intrebat nimeni daca suntem de acord. Deci? Pentru cine sunt facute legile astea? Pentru cetateni? Asta nu o cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Am gasit un articol :

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/reactii-in-lant-dupa-ce-guvernul-a-semnat-acta-romanii-vizati-de-politia-internetului-205329.html

Spre exemplu, eu am la favorite site uri cu filme, fii-mea are la favorite site uri cu desene animate. Daca acestea nu respecta drepturile de autor, probabil ca nu voi mai putea sa le vizionez.
Cum se repercuteaza acest acord asupra utilizatorilor de internet ? Se scumpeste abonamentul sau va trebui sa cumparam CD uri cu filme si desene ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

allinta, referitor la desene animate:

Daria e fan Strumfii, printre altele. Urmarea episoade pe youtube. Acum, au disparut multe dintre aceste videoclipuri la care se uita.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

pai e obligatia cetatenilor sa se informeze cu privire la legile care apar.

a pus rall linkul cu documentul, sunt curioasa daca l-a citit cineva inainte de a pareri.

daca vrei sa fii informat, citesti documentul, nu parerile altora despre el, nu te uiti la filmulete de pe youtube care interpreteaza intr-un mod personal, nu citesti articole care fac acelasi lucru.

La mine nu merge linkul.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Documentul se poate citi aici.
Acesta este acordul. Fiecare tara urmeaza sa adapteze legislatia conform cerintelor lui si, desigur, cu respectarea drepturilor cetatenilor ...

Mergi la inceput

Stiti site-ul asta: scribd.com, stiti vplay, gata distractia. De-acum incolo nu veti mai putea vedea ce vreti, cand vreti, dar banuiesc ca toti de aici nu folosesc asa ceva.

Numai cartile de la biblioteca .

Toata tevatura asta e facuta sub presiunea marilor corporatii de la Hollywood. Oricum aici multa lume vorbeste despre e o miscare care se cheama Black March. Cautati pe net si o sa gasiti. Asa ca daca ei nu ne voe de clienti, nici noi nu o sa le mai cumparam cartile, vizionam filmele, etc. Ne uitam la filmele vechi de la tv si asa mai departe pana vor simti pe pielea lor. Adica o sa jucam dupa regulile lor daca asta vor .

Mergi la inceput

Pentru ca prevederile actului sa fie aplicate la nivelul UE este îns#259; nevoie de aprobarea Parlamentului European. Aleshii î#351;i vor exprima votul cu privire la acest subiect în luna iunie.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput