Ce stiti despre ACTA?
Raspunsuri - Pagina 3
glimmer spune:
Eu inteleg si sunt de acord cu protejarea dreptului de autor, inteleg care e problema cu descarcatul filmelor, muzicii si a altor materiale care sunt rezultatul muncii cuiva. Sunt multe site-uri care ofera astfel de materiale gratuit, si nu ma refer aici numai la torente, de unde stiu daca este legal sau nu ce fac ele? Pentru ca inteleg ca daca acele fisiere vor fi gasite in calculatorul meu, e grav. Mie totusi mi se pare exagerata chestia cu reteta de gogosi sau de ce o mai fi ea. Daca am o reteta de la mama si o scriu cuiva sau o scriu pe un site personal si din intamplare aceeasi reteta este postata undeva, sunt vinovata?
marius spune:
Nu.
Discutam de informatii care au valoare de piata in primul rand. Reteta de gogosi o gasesti oriunde, nu are drept de autor pe ea sa fim seriosi. Sa nu cadem in derizoriu.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
buli spune:
pai e obligatia cetatenilor sa se informeze cu privire la legile care apar.
a pus rall linkul cu documentul, sunt curioasa daca l-a citit cineva inainte de a pareri.
daca vrei sa fii informat, citesti documentul, nu parerile altora despre el, nu te uiti la filmulete de pe youtube care interpreteaza intr-un mod personal, nu citesti articole care fac acelasi lucru.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli pai e obligatia cetatenilor sa se informeze cu privire la legile care apar. a pus rall linkul cu documentul, sunt curioasa daca l-a citit cineva inainte de a pareri. daca vrei sa fii informat, citesti documentul, nu parerile altora despre el, nu te uiti la filmulete de pe youtube care interpreteaza intr-un mod personal, nu citesti articole care fac acelasi lucru. |
A ce?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
marius spune:
Ia-te dupa stiri ...
glimmer spune:
citat din mesajul lui buli daca vrei sa fii informat, citesti documentul, nu parerile altora despre el, nu te uiti la filmulete de pe youtube care interpreteaza intr-un mod personal, nu citesti articole care fac acelasi lucru. |
Pai, eu vad lucrurile un pic altfel, adica, daca vrei sa fii informat, urmaresti mai multe surse, mai multe pareri... Nu stiu daca se poate institui o regula despre cum sa te informezi.
glimmer spune:
citat din mesajul lui marius Ia-te dupa stiri ... |
Nu "ma iau" dupa stiri, le urmaresc. Desigur, ma mai intreb daca ce se spune acolo este chiar asa. Uneori in gand, alteori cu voce tare.
glimmer spune:
Ma bucur ca suntem de acord ca a avea parerea ta personala nu exclude faptul de a cere si alte pareri.