Ce stiti despre ACTA?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Salcia, nu am timp sa traduc ce scrie in linkul de mai jos - dar pot sa iti spun ca in curand va semna si Olanda ACTA
http://webwereld.nl/nieuws/109330/nederland-mist-ondertekening-acta-verdrag---update.html

Totusi, postarea ta anterioara lasa sa inteleaga ca Romania e singura din EU care a semnat ACTA, ceea ce NU este adevarat

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Documentul acordului: http://register.consilium.europa.eu/pdf/ro/11/st12/st12196.ro11.pdf

Merita citit sau macar frunzarit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Am citit dimineata intreg documentul. Este OK din toate punctele de vedere.

Acesta nu condamna detinerea ci producerea, importul si distribuirea. Cu sau fara alterarea informatiilor privind drepturile de autor. Cine se baga intr-o retea de sharing trebuie sa se bage numai daca stie ce-i face calculatorul. Argumente de genul n-am stiut, a fost spart si m-am trezit cu-n download samd nu tin. Este ca si cum ai lua un pachet de la un necunoscut sa-l duci rudelor sale, iar la aeroport te prind ca ai droguri in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ca cetateni ai unei tari ce a semnat acest acord, avem destul de putine informatii si nu prea sunt oficiale, adica nu vin de la institutiile care sunt datoare sa le ofere. Trebuie sa credem ce citim in presa sau sa ne informam din surse din afara tarii, lucru care nu mi se pare normal.
Cat despre document nici nu ma asteptam sa nu fie bine intocmit, este totusi un tratat la nivel international. Problema cred ca va fi modul in care se va pune in practica in fiecare tara semnatara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Intrebare:

Daca eu pun pe DC un link la un videoclip de pe youtube, videoclip care nu imi apartine si care nu-i apartine nici celui care l-a "urcat" acolo, cine poate fi tras la raspundere?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Daca eu pun pe DC un link la un videoclip de pe youtube, videoclip care nu imi apartine si care nu-i apartine nici celui care l-a "urcat" acolo, cine poate fi tras la raspundere?

Daca pui doar un link n-ai nicio treaba cu legea asta. Pentru ca videoclipul nu este la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Daca este sa dau crezare acestei surse, este foarte simplu sa pici in greseala. Conform celor spuse la stiri, daca trimiti unui prieten pe mail o reteta de gogosi copiata de pe net, pici in greseala. Daca e sa ma gandesc, de exemplu, chiar la acest forum, daca postam fotografii, clipuri, picam in greseala (nu si daca postam doar linkurile). Sa inteleg ca, daca, de exemplu, iti pui, la avatar o poza si cineva dovedeste ca e a lui si ai luat-o de pe net, poti sa o patesti? Problema mai e ca pe net zburda multi copii care nu tin cont de toate restrictiile astea, nu realizeaza cat de grave au devenit fapte care pana acum erau o joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ceea ce inseamna ca vom avea anumite responsabilitati inclusiv prin internet.
Ideea de baza este destul de clara. Protejarea drepturilor de autor indiferent sub ce forma se reflecta acest drept.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Asta e , ACTA a fost semnata de majoritatea tarilor, cititi bine ce cuprinde, faceti un rezumat si copiilor, sa nu faca vreo greseala, ca apoi sa aveti ce platii amenzi pana la adanci batraneti.
Iar in privinta lui nenea Google si polita lui de privacy, eu am schimbat google pe starpage.com. Nu ma incanta ideea ca altcineva dintre cunostintele mele sa stie pe unde navighez eu si ce preferinte am.
Eu decid daca impartasesc cu ele preferintele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Am gasit un articol :

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/reactii-in-lant-dupa-ce-guvernul-a-semnat-acta-romanii-vizati-de-politia-internetului-205329.html

Spre exemplu, eu am la favorite site uri cu filme, fii-mea are la favorite site uri cu desene animate. Daca acestea nu respecta drepturile de autor, probabil ca nu voi mai putea sa le vizionez.
Cum se repercuteaza acest acord asupra utilizatorilor de internet ? Se scumpeste abonamentul sau va trebui sa cumparam CD uri cu filme si desene ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput