Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Simo! Cred ca ala a fost cel mai frumos cadou, nu? Teama mea ca sa nu inceapa sa se depuna rau... caam inceput sa iau contraceptive si sunt altele fatza de ce luam acasa, acum mi-au dat Logest.Cine ce stie de ele?.Bine recunosc am si tot gustat dulciuri mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
EU am luat Logest. In tinerete. Am luat cam 6 luni...n-am avut cine stie alte reactii adverse, DOAR mi-au crapat 2-3 vase de sange in spatele genunchiului...Cand am vazut n-am mai luat. Dar eu nu facusem nici dozari hormonale, nimic, Le-am luat prescrise de o drita, fara analize sau altceva..
simonacip spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Simonelu, mamica scumpa ma bucur din suflet ca ai intrat! Nu am dat kg jos fara efort ...nu am mancat dupa ora 17.30 - 18 ,am facut zilnit abdomene + masaj la doua zile. Am scos si painea si apa minerala ...Eheeee...am scos multe dar, s-a meritat ! Eduard Andrei 02.04.2011 |
Atunci cu atat mai mult meriti laudele. Feliciari pentru vointa!!
ailed_dota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
EU am luat Logest. In tinerete. Am luat cam 6 luni...n-am avut cine stie alte reactii adverse, DOAR mi-au crapat 2-3 vase de sange in spatele genunchiului...Cand am vazut n-am mai luat. Dar eu nu facusem nici dozari hormonale, nimic, Le-am luat prescrise de o drita, fara analize sau altceva.. Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
nici eu n-am facut dozari hormonale, am facut doar teste de coaugulare, probe hepatice etc
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota azi a facut Andra pa! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
SI eu ma chinui cu al meu si ff timid misca din manutza...nici nu stiu dc face cu adevarat sau doar mi se pare. Felicitari ANdrei!!!
pisucmic spune:
Dragele mele
imi pare tare rau ca nu mai am timp deloc deloc de forum si fluturasi, timpul mi se imparte drastic intre lucru(iar din februarie ma intorc de-adevaratelea la lucru) si Petru, care alearga non-stop si mi-e drag sa ma joc mult cu el, sa inventam jocuri, sa il invat cuvinte, gesturi etc. Iar cand sunt un pic libera mi-e asa somn ca ma intind un pic...
Sper sa nu fiti suparate pe mine si sa nu ma declarati la obiecte pierdute
Am intrat sa va spun ca azi am vazut la eco bulinuta mica, are 2 cm si micii muguri de manute si picioruse, inimioara bate bine, totul pare OK. Am intrat in a 10-a saptamana!!!
Va imbratisez cu acelasi mult drag, incerc sa mai intru din cand in cand macar sa citesc cate un pic
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Andreea, ma bucur ca ti-ai facut timp si ai intrat putin sa ne mai scrii cate ceva despre voi. Noi suntem bine, multumim...Am fost dimineata la biserica sa-l impartasim pe Eduard si el nu a vrut sa deschida de loc gurita sa i.a Sfanta Impartasanie si cum am iesit din biserica la 3 pasi m-a oprit politia si mi-a dat amenda,...prima mea amenda. Pupam Un Rares minunat si pe a lui mamica! Eduard Andrei 02.04.2011 |
Offf mami, imi pare tare rau.De la dintisori nu a deschis gurita. O sa intru cand pot si cat pot, ca se pare ca ne lasa si calculatorul si ce o sa va mai citesc de pe tel sotului si cand Rares nu e marait, ca azi toata ziua numai asa a fost, de la un dintisor cred.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
la casuta este de vis!!! exact ce ne doream!! acum astept cu nerabdare primavara-vara sa scot kinderimea in curte la joaca este frumos!! atata spatiu....tot nou...iti dai seama!! si iasmi este tareeeee incantata de totttt!!! a acceptat atat de bine schimbarea, fapt care ma face tare fericita! singurul lucru pe care nu il accepta este sa schimbam gradi...dar eu sper sa o pot convinge si de luna viitoare sa o duc la gradi aici (care este la capatul strazi!) sa vedem ce compromisuri putem face poate o "santajez" cu catelusul schimb contra schimb singura problema....este caldura la mine...eu invatata la 25-27 de grade cat aveam la bloc aici ma tine sotul la 21 mamica implinita cu 2 comori !! |
Felicitari mami pentru mutarea la casuta noua!
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, am si eu o bucurie . Dimineata m-am cantarit si cantarul a tinut cu mine si mi-a aratat iarasi 50 kg . Ma bucur ca am scapat de cele 2-3 kg care era chiar in plus. Nu ma opresc aici si vreau sa mai dau jos macar 1 kg ca la 48-49 kg ma simt cel mai bine in pielea mea. Eduard Andrei 02.04.2011 |
Bravo mami! Nici nu ma asteptam sa nu slabesti la cum te tine in priza micul print!
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
citat din mesajul lui simonacip seara buna dragelor. La Multi Ani Viss, sot de Catank, Daria de SOmeleac pentru ieri si Alexinei azi!!!!!Sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si iubiti! Ally, felicitari pt kgmele in -. Grozav sa scapi de ele fara efort. Regret amenda aia...SI pe mine m-a prins politia , era chiar de ziua mea. Cica nu am acordat prioritate la o trecere...nici n-o vazusem, Arsenie urla in spate...M-a informat d eamenda, puncte si retinerea permisului 30 de zile si a intrat in masina lor...cand m-am dus la ei mi-a spus ca ma iarta, ca au vazut ca urla copilul, probabil au vzt ca era si ziua mea...si am scapat!!Uuf, asta da cadou si pt mine. Lavi, imi place mult de tot cum a iesit, cel mai tare bucataria. E piesa de rezistanta! S-o stapaniti sanatosi! Miki sanatate Andrei si putere cu Vlad!! nici eu nu mai vreau iarna 10 ani de acum inainte.... Delia pai 700 gr e nimica toata, pot varia in functie de cat papi si cata apa bei. Catank, ce gospodina esti Mada, spor la regim in continuare. Imi trimiti si mie varianta 2, poate poate...As vrea sa incerc.Si voiam sa te intreb la ce cofetarie l-ati comandat pe bucsa tort? As vrea si eu pt mati. cate kg a avut? roxy 2 fete frumoase.Anastasia e minunata! Mie mi-ar conveni sa am greutatea ta sa fiu sincera..eu ii mai dau paste cu branza sau legume lui Arsenie, peste, mamaliga, gratar nu are voie cica..pana la 3 ani, dar eu i-am mai dat lui Arsenie pulpa, partea din mijloc... Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Ce frumos scrii mami! Sigur ca te-au iertat cand te-au vazut asa frumoasa si blanda si cu un puiut plangacios!
Nasterea miracolului meu
Sa o ajutam pe Ionela