Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari mami!! bravo!! tu ce inaltimeai??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, super ti-a iesit!
mada, ca aproape e aniversarea Catalinei!
catank, am salivat la tort si am salvat reteta!
ally, bravo! m-i eu de gimnastica m-am apucat serios de gimnastica de dimi, la dulciuri sa vad cum renunt
dya, ai facut bine ca i-ai pus apa rece, secretul e sa scazi temp la arsura si dupa sa aplici ceva regenerant:albus de ou sau miere pe manutza!
roxy, tb sa intru sa te vad in leagan:

Mergi la inceput

miki, pupam tiza!

Mergi la inceput

delia

am inceput si eu sa cautcevalocatii...modelede tort mi-am dat si eu seama azi ca nu mai este mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fac o placinta de mere cu scortisoara pentru sot si ascult radio zu de imi duduie casa ...

Lavinia, sunt cam mica de statura, dar numai buna pt sot....am 1.61 . Doar ce a cantat Rihanna si m-am gandit la tine binenteles .

Mergi la inceput

ally atunci esti super ok la 49-50!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally ai ajuns la 50 kg? bravo de acum mai este doar un pas pana la 48-49

azi i-am cam stricat pofta de mancare Anastasiei cu titi. dupa masa de pranz a vrut si putina titi, i-am dat, apoi pe la 17 am crezut ca vrea sa doarma ca asa parea si iar i-am dat. a papat ca lumea si tot n-a dormit. si acum clar nu vrea papa. ii dau mai tarziu, asta este.

dimineata ce mai dati bebeilor? eu as da altceva in loc de fructele cu biscuiti sau cereale. sa incep sa-i dau ceva mai consistent, dar ce? dupa-masa la fel...in loc de iaurt cu cereale si budinci ce se mai poate da? ceva la gratar se poate? un piept la gratar cu un cartof fiert...ceva de genul....

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

seara buna dragelor.
La Multi Ani Viss, sot de Catank, Daria de SOmeleac pentru ieri si Alexinei azi!!!!!Sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si iubiti!

Ally, felicitari pt kgmele in -. Grozav sa scapi de ele fara efort. Regret amenda aia...SI pe mine m-a prins politia , era chiar de ziua mea. Cica nu am acordat prioritate la o trecere...nici n-o vazusem, Arsenie urla in spate...M-a informat d eamenda, puncte si retinerea permisului 30 de zile si a intrat in masina lor...cand m-am dus la ei mi-a spus ca ma iarta, ca au vazut ca urla copilul, probabil au vzt ca era si ziua mea...si am scapat!!Uuf, asta da cadou si pt mine.
Lavi, imi place mult de tot cum a iesit, cel mai tare bucataria. E piesa de rezistanta! S-o stapaniti sanatosi!
Miki sanatate Andrei si putere cu Vlad!! nici eu nu mai vreau iarna 10 ani de acum inainte....
Delia pai 700 gr e nimica toata, pot varia in functie de cat papi si cata apa bei.
Catank, ce gospodina esti
Mada, spor la regim in continuare. Imi trimiti si mie varianta 2, poate poate...As vrea sa incerc.Si voiam sa te intreb la ce cofetarie l-ati comandat pe bucsa tort? As vrea si eu pt mati. cate kg a avut?
roxy 2 fete frumoase.Anastasia e minunata! Mie mi-ar conveni sa am greutatea ta sa fiu sincera..eu ii mai dau paste cu branza sau legume lui Arsenie, peste, mamaliga, gratar nu are voie cica..pana la 3 ani, dar eu i-am mai dat lui Arsenie pulpa, partea din mijloc...

Mergi la inceput

Simo! Cred ca ala a fost cel mai frumos cadou, nu?
Teama mea ca sa nu inceapa sa se depuna rau... caam inceput sa iau contraceptive si sunt altele fatza de ce luam acasa, acum mi-au dat Logest.Cine ce stie de ele?.Bine recunosc am si tot gustat dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu, mamica scumpa ma bucur din suflet ca ai intrat! Nu am dat kg jos fara efort ...nu am mancat dupa ora 17.30 - 18 ,am facut zilnit abdomene + masaj la doua zile. Am scos si painea si apa minerala ...Eheeee...am scos multe dar, s-a meritat !

Mergi la inceput