Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
Fetele, am dat comanda de tort azi pt turta Catalinei...este cu Hello Kitty . Am dat comanda din timp pt ca il facem la o suuuper cofetareasa care e f ocupata si tortul lui cristi de anul trecut cu Fulger tot la ea l-am facut. Nu-mi vine sa cred ca in 2 sapt pitica mea face 1 anisor
Intrebare: Ce as putea sa le iau la nasi? Stiu ca nu e "obligatoriu" de cumparat ceva, dar imi e drag de ei si vreau sa le dau la fiecare cate ceva... ei 2 si fetele 6 ani, respectiv 1.5 ani. Ce as putea sa cumpar? Help!
bb_yasmi spune:
roxy la cate geamuri am....este la lumina soare parul il fac cu vaselina preparata de la farmacie am descoperit ca e buna pt facut parul cand i-am dat prima data pt scoarta din capusor dar nici lui nu ii mai sta acum.////desi l am tuns i a crescut iarasi parul tre sa il tund din nou!
roxy_s spune:
madutza si pe mine ma intereseaza ceva idei de cadouri. chiar nu stim ce sa le mai luam....
bb_yasmi ce vaselina este aia? sotul facea misto si cica sa-i dam parul cu apa cu zahar si s-o trimitem la discoteca stii cum se facea parul mai demult, cu apa cu zahar
merg la masaj si abdomene
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi va multumesc frumos pt cuvintele voastre frumoase!! am facut si noi cum am putut sa ne incadram in banuti si sa nu ne indatoram. as fi vrut eu multeeee cele dar nu mi-a convenit sa ne bagam in datorii pt asta! mai bine dormlinistita noaptea daaa miki avem si termostat. din cate am inteles prima factura la gaz o sa vina peste 2-3 luni si din urma, la voi asa a fost??? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
nu, la noi vine lunar, citesc contoarul..nu estimeaza..
prima luna parca am platit cand nici nu locuiam, munceau baietii care ne-au facut-o pe interior si tineau cald cald sa se usuce peretii
madutza_bra spune:
yasmi, ce vaselina ai luat? ma intereseaza si pe mine sa-i prind parul Catalinei este ff moale si destul de putin si nu reusesc sa-l prind in mot ca sa aibe si nasa ce sa tunda
miki, off saracuta andra, bine ca te-ai dus la dr. Daca e infectie tb musai antibiotic Ma bucur ca a stat cuminte azi Vlad. nu am reninut daca ai spus..se vad ceva imbunatatiri la mers?
dyadyazuza spune:
multumesc mult fetelor
nu mada basicutele sunt cat o gamalie de bold. acum a adormit. am unguent cu galbenele si propolis. o sa il dau cand se trezeste.nu cred ca e vb de ramas semne. multumesc tuturor.
dyadyazuza spune:
yasmi unde sunt pozicile? in contu comun de picasa? nu le gasesc
vreau si eu sa le vad
bb_yasmi spune:
miki si la noi o sa vina lunar. cica doar la inceput este asa.
mada, nici nu stiu exact. ceri vaselina preparata la o farmacie unde prepara creme. este ff bine pt cojitele din cap.
nah ca m ati pus pe ganduri cu cadoul pt nasi. noi le luam cu orice prilej si ei la fel noua dar acum la ziua copilului parca nu mi se pare ok. copilul este sarbatoritul si cel care primeste cadourile...
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi si ce fain bate soarele imi plac casele cu soare, sa ai soare toata ziua....la asa casa visez cu ce-i faci parul lui Lucas asa de-i sta in sus? ca Anastasiei i-l ud cu apa si-i fac creasta cu mana dar apoi se lasa, asa lung i-a crescut. clama nu prea i-am mai pus ca si-o ia si o suge ca pe bomboana. cand nu se mai aude nimic galagie de la ea este clar ca estre cu clama in gura miki vaii, dar de la ce sa fie? pai iti da antibiotic asa, fara sa stie exact de la ce este infectie? sau o sa iasa de la restul analizelor? multa sanatate. ma bucur ca Vlad a stat cumintel si s-a purtat bine Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
pai nu cred ca mai are la ce sa iasa, doar la urocultura..
da, cred ca asa se da..desi nu prea am eu incredere in proteina asta, eu stiu ca e mare chiar daca au fost in trecut infectii/viroze..ma rog, o sa aflu dupa ce vorbesc cu ei
AllyLaur spune:
Fetelor, am si eu o bucurie . Dimineata m-am cantarit si cantarul a tinut cu mine si mi-a aratat iarasi 50 kg . Ma bucur ca am scapat de cele 2-3 kg care era chiar in plus. Nu ma opresc aici si vreau sa mai dau jos macar 1 kg ca la 48-49 kg ma simt cel mai bine in pielea mea.