Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
mandreeac spune:
Pisuc felicitari mami pentru sarcina care merge bine! Ce jocuri inventezi? Mai da-mi si mie idei.
Azi Rares a fost foarte marait , ma gandeam la tine Simo, ca asa cum e si Arsenie cu tzitzi asa e si Rares.Offff, ma gandesc cu groaza cand nu o mai fi, ce ma fac atunci. Acum orice il doare, orice suparare o tratam cu tzitzi.Pe Rares nu il pot invata, nici sa arate nasul, nici picior, nici nimic, nu imi da manuta sub nicio forma.E un nazdravan si cand se supara, pfuuuuuuuuuu se da pe spate si plange. Sper sa fie doar o toana acum, sa nu fie asa si pe mai departe, ca mor de inima.
Sunt obosita si plictisita si tot ce vreti. Asta e si unul dintre motivele pentru care nu am prea intrat, acum colac peste pupaza cica nu mai merge placa video si toate adunate.........Hai ca v-am plictisit si trebuie sa ies din starea asta asa proasta.
tuturor.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
AM intrat si eu pe picasa. Ce de lume noua si am vazut poze. AM lasat si comentarii unora, altora inca nu am apucat, dar vreau sa spun Somleac ce bine imi pare mami sa va cunosc. Aveti o familie superba, i-am aratat si sotului pozele, ca ii tot vorbeam despre voi si sa va cunoasca si el virtual.\
Am vazut poze si cu Spiridusha bine ai revenit mami!
Yvyana ati scapat mami de constipatie??? Noi da, uraaaaaaaaaaaaa. Cu Duphalac, e super, altceva nu mai mergea la noi, plangea saracutul cand facea kk, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte.
Mai voiam sa scriu , a da Yasmi aveti o casuta foarte frumoasa.
Gata fug la printul meu.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
bb_yasmi spune:
simo ce ma bucurcand ne scrii. spersa intri mai des mami frumoasa.
simo, andreea multumesc.
madutza_bra spune:
ally, felicitari pt slabit
roxy, nu cred ca este nevoie sa-i dai ceva mai consitent, pe masura ce inainteaza in varsta ei nu mai cresc asa repede deci si nevoile nutritionale cresc.
simo, pe bucsa l-am luat de la cofetaria Altfel. Super ca nu ai luat amenda Trimit maine regimul
pisuc, pupam burtica si petru scump
mandreeac, uite am sa pun maine pe picasa la documente o carte pe care am luat-o aseara d epe net fff misto, Ghid practic pentru cresterea copilului pana la 5 ani, in care iti explica tot felul de activitati pe care sa le faci cu copilul pentru dezvoltarea lui si asta pentru fiecare saptamana din viata pana la 5 ani
am plecat la nani acum
somn usor fetele
AlexinaA spune:
Ce frumos este sa fie ziua ta
Multumesc tuturor pt gandurile frumoase
Am avut musafiri si acum normal, sunt terminata!
Cel mai frumos cadou ete fetita mea frumoasa. Este minunat sa iti serbezi ziua alaturi de copii tai!
In plus, maine avem predarea casutei. Dupa ora 16 avem cheile. Va invit la bairam!!!!!
Noapte buna!!!!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
simonacip spune:
neata dragele.
Pot sa va ofer eu in dimineata asta, n-am mai facut-o de mult.
Pisuc, ce superveste, ma bucur enorm pentru voi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa-i cresteti!
Andreiutza, mami draga, imi pare rau ca esti intr-o pasa mai proasta. Mai avem noi si d-astea, dar nu le lasam sa ne doboare, nu?? Te imbratisez si vorba ta..noroc ca mai e tzitzi asta acum cu dintii si orice suparare e panaceu...stii ca atunci cand puiul suge la tzitzi se elibreaza niste hormoni ai fericirii..nu mai stiu pe unde am citit, si asa se explica si starea lor de bine la tzitzi..
Mada merci iubita.
Alexina, abia astept sa vad si casuta voastra.
Am uitat si eu sa spun ca am vazut pozelelui SOmeleac, ce familie frumoasa!!!!Va admir!
Delia,Lavi ce faceti fetele?
Strumpfi?
Miki, cand incepi serviciul?
roxy_s spune:
neata fetele
noi ne-am trezit la 6, ne-am uitat la un film ca doar nu era sa ne dam jos din pat la ora aia
fetelor este un frig la noi, azi noapte au fost -22 grade. nu ca acum ar fi mai cald.
ally dar apa minerala ce are daca bei? eu numai din aia beau. sau te baloneaza?
mandreeac voi cum mai dormiti? Rares doarme in patut la el sau tot cu tine? un marait mic si scump.
simona cand au vazut asa o mamica frumoasa ce amenda sa-ti mai dea. de la 3 ani se dau gratare? oaa ce tarziu....
pisuc ma bucur ca totul este bine cu bebe din burtica. abia astept sa ne spui ce este sa intrii sa ne mai zici una, alta ca asa imi place sa citesc despre burtici
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
simona multumim de cafea...mmm ce buna
stii ca mai avem o graviduta, nu? mai este si alina06
strumphitza azi plecati acasa? abia astept sa ne povestesti
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
simonacip spune:
Roxy...da, asa spunea un dr la traieste sanatos (ma uit la emisiunea asta cand pot) Au stomacelul prea sensibil pt gratar...plus ficatul si toate cele..