Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 6

crispro spune:
Am reusit sa tin copilul pe spate, sa radem tare si sa ii vad maselele de sus. Pai are toata dantura!! Toate maselele! Eu tot asteptam ultimele 2 de sus, dar is iesite total, de minim o luna. Deci capitolul dinti l-am incheita. Iuhuuu! Dau de baut! Hai fetele la o bere rece, un martini cu kiwi si gheata sau un vin de casa
Sa-l ajutam pe Alex

crispro spune:
Merrsi fete de complimente. Da, Saddie , mi-am tot pus flori ca is cu aceeasi freza de vreo 3 ani :) Dar la urmatorul botez schimb-cica se poarta impletiturile si zice tipa sa incerc. Vedem ce iese.
Sa-l ajutam pe Alex

bumblebee spune:
Asa o nasica frumoasa!
Felicitari pt dantura completa!
Saddie, asa ce ma ispitesti sa cer o reteta de praline
, dar o las pt cand termin bombo de la maica-mea
.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

matusa77 spune:
Crispo, tare bine mai arati.
Azi, l-am scos si noi putin afara, zici ca-l mananca zapada .
Acu ma -nebuneste, sufla int-un fluier(un ren din lemn) sigur ne injura vecinii.

ilinca79 spune:
Seara buna fetelor,
crispro zici ca s-au inteles baietii nostri, ca si Victor a dormit toata noaptea fara trezire Eu m-am mai trezit din obisnuinta, dar oricum a fost tare bine. Ce ma bucur ca ati incheiat capitolul dinti, bravo Vladut. Ai fost o nasica tare frumoasa!
maurice sanatate multa Sarei, ma bucur ca incepe sa isi revina!
Ce pofta mi-ai facut si mie saddie cu pralinele Eu incerc sa ma abtin de la dulciuri ca sotul se plange ca s-a ingrasat. Daca n-am facut praji, tot nu m-am rabdat si am facut niste baghete de paine integrala si au iesit minunate. A papat V, si imi tot spunea "mami, ni bis", ceea ce in traducere libera inseamna ca nu mai are/mai vrea biscuite. El zice "bis" la orice fainos: biscuite, fursec, paine etc.
Si daca nu fac bunatati, citesc pe blogguri macar. Asa am gasit reteta www.lauraadamache.ro/2011/03/supa-de-cereale.html" target="_blank">asta pe care vreau sa o adaptez si sa o fac, ca tot intreba cineva ce se mai poate face cu fasole Mung...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Alice_Elena spune:
Saddie, poate ii trece mai repede :D
Cris, arati super. Mai ai de gand sa slabesti mult? Poate asta e motivul pt care a inceput vladi sa doarma mai bine, a terminat cu dintii.
Pufescu, deci nu e a mea singura speriata de bombe :)
Anca, poate prinde drag de ea pana la urma. Oricum e d-aia din plastic, lighean d-ala odios. N-am gasit asa la repezeala sanie adevarata
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)

adrianaBuc spune:
mama, cris, in ce fel arati!
Mandra mea adora sa mearga prin zapada, chiar e scandal daca vrem sa o tinem pe aleea; unde e zapada mai mare acolo e si ea! Din pacate, eu nu mai pot iesi cu ea din cauza de burta mare si frica de cazaturi. Saniuta nu am luat pentru ca la anu' ne-ar trebui alta, ca doar vor fi 2 bucati copilasi de plimbat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

saddie spune:
Neata!
palomina saru'mana de cafea.
Copilu' asta al meu inca doarme. S-a trezit la 6 de-a baut lapte, a mai marait pe la 8 si s-a dus taica-su la ea si pana acu tot nu s-a trezit. Asta nu s-a mai intamplat de cam.... niciodata .
Eu m-am apucat de bucatarit cate ceva. Am testat de dimineata branza de caju. Buna, dar avand in vedere ca de o saptamana lucrez la ea nu cred ca mai fac prea curand. Migaleala multa si se mananca in 10 minute.
La praline daca mai bibilesc un pic reteta poate aduc la MI. Deocamdata se cam fleoscaiesc daca le scot mai mult timp din frigider, deci nu sunt transportabile.

crispro spune:
Neata!
Ilinca, Victo, Eladea -imi puteti recomanda un homeopat pt v? Poate gasim o solutie minune la somnul lui vlad. Iar a stat treaz, aproape 3 ore.
Sa-l ajutam pe Alex