Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7

palomina spune:
Of, Cris! ieri am citit despre un sirop recomandat de pediatra lui Racusor - Balda se numeste siropul.... Cica printre altele asigura si un somn bun, propune-i medicului, poate e o idee buna sa-l incercati. Si eu vreau sa-i dau lui A. dar deocamdata luam altceva pt imunitate.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

bumblebee spune:
Extractul de Tei Argintiu am primit noi. Spune ca ajuta somunl linistit.
Saddie, eu mananc praline cum o fi.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

palomina spune:
Eu sunt in plin proces de facut drob de linte !
Antonito e tot cu muci tuse parca n-ar mai fi dar muci o gramada. Noi n-am mai iesit de marti afara
e disperat saracu' Poate azi imi fac curaj!

ramonavlas spune:
Extract din tei argintiu am folosit si noi pt somn si a functionat. E f frig la Mures, acum mergem la mami dupa Raisa si o scoatem putin la sanius.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 12+

rodyka spune:
ce mai face delfinariul?
eu nici nu am timp, nici netul nu-mi merge de cateva zile, acum consum creditul ramas pe un stick de orange si dau un tur rapid ca nu gasesc unde am notat niste retete de cozonac
... am citit capitolul asta pe fuga si in diagonala, am vazut poza super de la profilul lui alice
, frunzele de la morcovii adrianei
si pozele lui crispro
sper sa apuc sa intru mai spre seara sa mai pove despre noi. deocamdata sora-mea si tata au convins-o pe mama sa mai stea o luna la noi , asa ca e o fericire ca am putut amana mersul la gradi in perioada asta cu multe viroze...
o duminica placuta
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

eladea2005 spune:
neata mamici!
noi am iesit aseara iar, cu prietenii la restaurant...e asa de bineeeee...asa am si eu ocazia sa ma aranjez putin si sa-mi desprafuiesc hainele de altadata...
Eric tuseste putin, are o usoara subfebrilitate, aseara daor a avut un 38... in rest nimic...vedem cum evoluam...
Filip e ok...cu tzitzi tot asa...ca si la bambo... deja toata lumea imi spune sa-l intarc, ca e mare, ca nu-l mai ajuta cu nimic...totusi nu ma lasa sufletul,nu pot...
crispro, esti tare faina...
cat despre homeopat, eu ti-am mai recomandat-o (cred) pe dr Nitu, 0744/832667, e o dr f faina si draguta, la care am fost si noi...dar mai sunt si alti medici homeopati buni (de care am auzit de la alte mame): DR. OVIDIU POP, 0264/598445 (STR. BARITIU)...Iti mai scriu daca imi amintesc...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

palomina spune:
Eladea, si eu tot asa cu Antonito.... Cred ca noi trei am ramas in tot delfinariul cu tzitzi. Cand am fost sapt asta la controalele pt rinichi , m-a intrebat medicul ce lapte bea... Cand i-am zis lapte matern ma asteptam sa dea ochii peste cap dar nu, a zis " bravo, continuati!" asa ca, noi continuam ! Sa vedem si pana cand....

crispro spune:
Eladea, mersi mult!!! Am gasit numai pareri extraordinare despre ea. Ii facem o vizita, clar.
Sa-l ajutam pe Alex

puiutz_mic spune:
Ziua buna si de la noi!
Crispro, cred ca ti-am mai spus, iti sta tare bine cu un bebe in brate . Sa va traiasca finutul cel nou si cei care vor mai veni! M-a apucat si pe mine nostalgia cand am vazut piciorusele acelea micute de bebe mic
Cand ai spus "Copilul are toarte maselele" am crezut prima data ce spui de finutul
felicitari lui Vladut si succes cu homeopatele pentru somnic!
Mai revin!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Alice_Elena spune:
Ziua buna fetelor!
Eu am una bucata copil plangacios. Tace numai daca stau cu el in brate dar in picioare, daca ma asez plange imi amintesc ca imi facea si mara figura asta. In rest doarme si mananca. Pe mine ma doare putin spatele.
Acum ca au adormit amandoi fug si eu sa prind putin somn.
Duminica frumoasa
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)