Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 5

ainotna spune:
Neata!
Crispro, ce bine ca ati dormit bine! Tineti-o tot asa!
Eu sunt acasa doar cu Sasha, Bogdan cu tac'su e la doctor ca are muci muuulti si tuseste rau Si e asa frumos afara...dar n-am chei sa ies si trebuie sa-i astept.

crispro spune:
Ainotna, am crezut ca nu ai chef, apoi am recitit ca nu ai chei :) offf, ca mult va mai muciti si voi, cand unul, cand altul.
Victoooo, tu ziceai ca nu i/ai spus sotului ca la MI suntem gasca de pe forum? :))) Va avea o surpriza, se va minuna ce coincidenta, atatia copii de aceeasi varsta :)))
Sa-l ajutam pe Alex

adrianaBuc spune:
ehe
Se vede ca mamicile au inceput munca, ca nu mai se scriu pagini intregi intr-o singura ora.
Eu tocmai am facut paste la cuptor cu pui si legume, o sa pape si Rebe din ea, ca altceva nu am. Va pupam.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
38+ cu
Au aparut si frunzele la morcovi...

michelle1981 spune:
Nici noi nu am facut ROR-ul. Incerc sa il aman cat de mult pot.
Am inteles ca la gradinita unde merge gasca din cartier sunt si copii fara vaccinuri, parintii trebuie sa dea insa o declaratie pe propria raspundere.
maurice - bine ca a putut sa bea ceva Sara. Vindecare grabnica!!
Ti-am trimis un PM.
Crispro - o sa vezi ca o sa inceapa sa se joace si singur de acum in colo, o sa fie mult mai usor.
Eu cand fac mancare vine doar din cand in cand la mine in bucatarie sa imi mai arate sau sa care cate o jucarie, in rest sta frumos si se joaca in living.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">12+

Alice_Elena spune:
anca sa stii ca e friiiig afara. -10 grade. am iesit noi putin cu mara, pe radu nu m-am indurat sa il scot. am zis ca o dam cu sania pe mandra, da nu ii place urla :))
cristina, ma bucur ca te-ai odihnit. altfel se vede viata cand dormi, asa-i?
ai mei dorm, amandoi. radu a mancat ca porcu pe la 6 dimineata, muuult lapte, aveam sanii plini, si apoi nu prea a mai vrut. a mai gustat asa cate putin :) cred ca se trezeste flamand
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)

pufescu spune:
inainte sa ii fac ror(de care mi-a fost extrem de frica,mai ales ca pediatra a insistat sa ii faca priorix tetra cu toate ca mie nu prea mi-a convenit...imi si pare rau ca l-am facut :( ), la sfatul unei prietene de familie care e pediatra(in alt oras din pacate) i-am dat cu 3 zile inainte si 5 zile dupa 5 granule de thuja30CH/zi. Nu a avut nici un fel de reactie la vaccin,nici macar o febra usoara sau lipsa de pofta de mancare! Mi-a zis ca de cand a descoperit si recomanda asta aproape nici unul dintre copii pe care ii vaccineaza nu au mai avut reactii adverse(cel putin pe moment,ce la facem pe termen lung nu se stie...). Nu mai tin minte daca v-am zis de asta,la noi a functionat.
Acum ii dau 5 granule/saptamana(cand imi aduc aminte) din ce a ramas in tub, ii ajuta sistemul imunitar.

pufescu spune:
alice,si al nostru a facut ca toate animalele in sanie(am imprumutat de la vecini,bine ca nu i-am cumparat).

crispro spune:
Am pus cateva poze de la botezul de duminica. Duminica viit iar nasesc, voi avea aceeasi tinuta- identica!!! Asa ca sa nu va minunati ca vor fi la fel pozele, dar alti protagonisti aici
Puiutz, La mine nu merge aciclovir-ul. Am folosit 4 zile, de la primul semn ( la herpesul din vara) si tot mai mare se facea. Am pus in a 4-a zi crema de galbenele si arnica, s-a tras de nu imi venea sa cred!!! Ieri m-am dat cu crema aia de 2 ori si nu se mai face herpes.
Alice, daaa, viata e roza tare cu capul limpede.
Sa-l ajutam pe Alex

ainotna spune:
Crispro, ce faina esti . Sa va traiasca finutul!
Alice, am vazut ca-i frig, ca am iesit pana la urma afara. Sasha nu a stiut/putut sa se tina pe sanie, dar cand a descoperit cum, a fost tare incantat. Bine, azi nu am mai iesit cu sania, s-a jucat in zapada.

saddie spune:
alice vai mi-am adus aminte ca am vazut-o pe Mara ce haios canta "a mei, a mei" . Auleu, deci e boala grea daca nici acum nu i-a trecut. Io speram sa uite repede de melodie ca eu deja o visez noaptea!
crispro ai fost o nasica foarte frumoasa! Imi place ca tot timpul iti pui flori cand iti aranjezi parul.
Noi azi aveam planuri de mers pe coclauri dupa una alta dar mi-a omorat gerul bateria de la masina asa ca n-am mai avut cu ce. Asa ca a trebuit Octav sa mearga pana la birou sa ia masina lui si uite asa a trecut ziua si n-am mai facut nimic.
Ba am facut niste praline de ciocolata cu nuci, migdale si stafide si am mancat pana mi s-a facut rau.